CW Supernatural 14.Sezon Yorumları

Hem işim yok diyorsun hem de dizilerimi izlemeye vakit bulamıyorum diyorsun :A Biz ne düşünelim şimdi sen söyle :A @Forumdash
Aaa hayır bee birşeyle meşkuluzkı her yıl ben kışın o yazın vakit bulamıyor :F Onu merak ediyorsunuzdur diyorum :A :A :A @Forumdash @serhatt @xemrexxx

Ama birlikte değil tabi şuan ölümü sağmı onu bile bilmiyorum tabi siz yine koca kafalar inanamsanzıda :A :A :A

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem
sen kışın mı vakit bulamıyon tam tersi olmasın :A
Yazın kısa bir fındık arası dısında vaktim bol oluyor ama kışın çok yoğun oluyoruz süre olarak bu kışta forumda pek olamadım mesaj sayımıza aldanmamak lazım :A :A :A

Bu diziyi sizde izleyin gelin Deanı öyle paylaşmakla olmuyor @xemrexxx :A :A :A @Forumdash

Yazın kısa bir fındık arası dısında vaktim bol oluyor ama kışın çok yoğun oluyoruz süre olarak bu kışta forumda pek olamadım mesaj sayımıza aldanmamak lazım ?A:A

Bu diziyi sizde izleyin gelin Deanı öyle paylaşmakla olmuyor @xemrexxx ?A:A @Forumdash
Hep burdasın be ne yoğunluğu uydurma :A

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem
Pabucumun sultanı seni :A @Çiğdem
D12N4qrX0AAJAq-.jpeg

• Güldürdün
Reactions: serhatt
Güzel bölümdü de @Çiğdem cevap alayım:F
Şeyi anlamadım. Kendine dünya yaratan adam gücü nasıl kazanmiş? Cadı filanmıymış?
Çok anlamadım bende ama yılanlara karşı uyarmanı beklerdim abiciğim yarın uyandığımda aklımdan çıkmazsa aç dolaşacaz :( :( :(

Son bölümüde izledim fena değildi ruhsuz jackla uğraşıyoruz :F

Bu arada 15.sezon final olacağını açıkladı jensen diyorlar varmı öyle birşey :( :( :( @MasacRE @xemrexxx iftirasıdır inş :( :( :(

Çok anlamadım bende ama yılanlara karşı uyarmanı beklerdim abiciğim yarın uyandığımda aklımdan çıkmazsa aç dolaşacaz :(:(:(

Son bölümüde izledim fena değildi ruhsuz jackla uğraşıyoruz :F

Bu arada 15.sezon final olacağını açıkladı jensen diyorlar varmı öyle birşey :(:(:( @MasacRE @xemrexxx iftirasıdır inş :(:(:(
eeee adam 40 yaşına geldi artık cw nin ergen kız kitlesinin ilgisini çekmiyor demek ki herkes senin gibi karta mı kaçacaktı :A @MasacRE @serhatt @Forumdash @xBUGRAx

Forum İstatistikleri

Konular
173,041
Üyeler
8,483
Son Üye
justking