Bence sen onun yanına gtiGelsinde o size laf anlatsın birazda ben @xemrexxx deyimiyle yaşlandım size laf anlatatırkan ?A Mezarından çıkabilirse tabi ?A @serhatt @Harunnn60
Bence sen onun yanına gtiGelsinde o size laf anlatsın birazda ben @xemrexxx deyimiyle yaşlandım size laf anlatatırkan ?A Mezarından çıkabilirse tabi ?A @serhatt @Harunnn60
Hem işim yok diyorsun hem de dizilerimi izlemeye vakit bulamıyorum diyorsun Biz ne düşünelim şimdi sen söyle @ForumdashGelsinde o size laf anlatsın birazda ben @xemrexxx deyimiyle yaşlandım size laf anlatatırkan ?A Mezarından çıkabilirse tabi ?A @serhatt @Harunnn60
Aaa hayır bee birşeyle meşkuluzkı her yıl ben kışın o yazın vakit bulamıyor Onu merak ediyorsunuzdur diyorum @Forumdash @serhatt @xemrexxxHem işim yok diyorsun hem de dizilerimi izlemeye vakit bulamıyorum diyorsun Biz ne düşünelim şimdi sen söyle @Forumdash
sen kışın mı vakit bulamıyon tam tersi olmasınAaa hayır bee birşeyle meşkuluzkı her yıl ben kışın o yazın vakit bulamıyor Onu merak ediyorsunuzdur diyorum ?A @Forumdash @serhatt @xemrexxx
Ama birlikte değil tabi şuan ölümü sağmı onu bile bilmiyorum tabi siz yine koca kafalar inanamsanzıda ?A
Yazın kısa bir fındık arası dısında vaktim bol oluyor ama kışın çok yoğun oluyoruz süre olarak bu kışta forumda pek olamadım mesaj sayımıza aldanmamak lazımsen kışın mı vakit bulamıyon tam tersi olmasın
aferin sonunda biz safiye sultana siz diye hitap ediyorsun iyice eğittim seni @Forumdash @serhatt @Yiğitt @xBUGRAxYazın kısa bir fındık arası dısında vaktim bol oluyor ama kışın çok yoğun oluyoruz süre olarak bu kışta forumda pek olamadım mesaj sayımıza aldanmamak lazım ?A
Bu diziyi sizde izleyin gelin Deanı öyle paylaşmakla olmuyor @xemrexxx ?A @Forumdash
18 Mart bitene kadar geceye az kaldıaferin sonunda biz safiye sultana siz diye hitap ediyorsun iyice eğittim seni @Forumdash @serhatt @Yiğitt @xBUGRAx
Hep burdasın be ne yoğunluğu uydurmaYazın kısa bir fındık arası dısında vaktim bol oluyor ama kışın çok yoğun oluyoruz süre olarak bu kışta forumda pek olamadım mesaj sayımıza aldanmamak lazım ?A
Bu diziyi sizde izleyin gelin Deanı öyle paylaşmakla olmuyor @xemrexxx ?A @Forumdash
Pabucumun sultanı seni @Çiğdemaferin sonunda biz safiye sultana siz diye hitap ediyorsun iyice eğittim seni @Forumdash @serhatt @Yiğitt @xBUGRAx
ne alaka18 Mart bitene kadar geceye az kaldı
Yıl dönümünün hatrına iyi davrandıkne alaka
Az süre alarak diyorum yoksa hergün mutlaka forumda görünürüm görünmezsem bir yerde düştü kaldı bilin @xemrexxx @ForumdashHep burdasın be ne yoğunluğu uydurma
Ahh nerde o günlerAz süre alarak diyorum yoksa hergün mutlaka forumda görünürüm görünmezsem bir yerde düştü kaldı bilin ?A @xemrexxx @Forumdash
Çok anlamadım bende ama yılanlara karşı uyarmanı beklerdim abiciğim yarın uyandığımda aklımdan çıkmazsa aç dolaşacazGüzel bölümdü de @Çiğdem cevap alayım
Şeyi anlamadım. Kendine dünya yaratan adam gücü nasıl kazanmiş? Cadı filanmıymış?
eeee adam 40 yaşına geldi artık cw nin ergen kız kitlesinin ilgisini çekmiyor demek ki herkes senin gibi karta mı kaçacaktı @MasacRE @serhatt @Forumdash @xBUGRAx
Sen bizden daha çok takip ediyorsun adamı bir araştır @Forumdasheeee adam 40 yaşına geldi artık cw nin ergen kız kitlesinin ilgisini çekmiyor demek ki herkes senin gibi karta mı kaçacaktı @MasacRE @serhatt @Forumdash @xBUGRAx
bitiyor diyeyim de gece gece fenalaşSen bizden daha çok takip ediyorsun adamı bir araştır ?A @Forumdash
Zaten CW in tadı bu yıl yok Spn de biterse ölürüz demiştik @Forumdash ile geçenlerde Sende mezarları kazarsın artıkbitiyor diyeyim de gece gece fenalaş