CW Supernatural 14.Sezon Yorumları

Zaten CW in tadı bu yıl yok Spn de biterse ölürüz demiştik @Forumdash ile geçenlerde :(:(:( Sende mezarları kazarsın artık :F:F:F
hayatım mezarlarınıza bomba koydurucam pompye :A neyse bitiyormuş kurtulduk kendileri açıklamış 2-3 saat önce :A bu da videosu :oley: :oley: @Forumdash @serhatt @MasacRE @Sherlock @xBUGRAx @dreamy @turkuazz @Dosi @vadikızı @Harunnn60 :oley: :oley: arrow da bitiyormuş memeli oğlan ihtiyacın tavana vuracak artıkın 18 lik oğlanlara bakarsın sapık hogatha :F :F

Vampir dizileri bitince kanal eksik kaldı yanı tadı kaçtı sankı cnm ?A:A

Yaa Supernatural biterse napacaz hepten biteriz :(:(:(
Şom ağzını kapasan mı cnm:A
Torunumla izlicem ben iptal ettirmem:A
Arka sokaklar biterse @pompy Supernatural biterse biz ölürüz ?A:A @xemrexxx
ahahahah sonumuz öyle olacak harbiden:F
hayatım mezarlarınıza bomba koydurucam pompye :A neyse bitiyormuş kurtulduk kendileri açıklamış 2-3 saat önce :A bu da videosu :oley::oley: @Forumdash @serhatt @MasacRE @Sherlock @xBUGRAx @dreamy @turkuazz @Dosi @vadikızı @Harunnn60 :oley::oley: arrow da bitiyormuş memeli oğlan ihtiyacın tavana vuracak artıkın 18 lik oğlanlara bakarsın sapık hogatha :F:F
Şom ağızlılık yapmısım gerçekten :( :( :( @Forumdash abiciğim gelmez inş bu gece kalpten gider güm diye :( :( :(

• Harika
Reactions: xemrexxx
Şom ağızlılık yapmısım gerçekten :(:(:( @Forumdash abiciğim gelmez inş bu gece kalpten gider güm diye :(:(:(
Safiye Sultanımız gibi ''hep bugünü beklemiştik'' diyip kenaraçekiliyorum :A
65988

@Çiğdem izledin mi bilmem ama 16.sezonumuz olabilir spoi içine bak:A
Jack ilk yalanını söyledi hem de çok sakin:( Masumiyetini mi yitirecek? Acaba Jack 16.sezonda Lucifer gibi olacak :A

• Harika
Reactions: Çiğdem
İşte öyle acık bi senaryo bırakırlar bi sezon sonra geri döner :A
Bir çok kez konuşmuştuk fotosunuda yollamıştım o konuşmalarımızın geçen yıl , forumda üye olduğumda ilk sohbetimi senle supernaturalın konusunu açtırmak üzere yapmış açtırmıştık ahh ahh :bhr::bhr::bhr:

• Harika
Reactions: Forumdash