- Reaksiyon puanı
- 41,078
- Puanı
- 1,061
- Web Sitesi
- www.ataturkungencligehitabesi.com
Zorlamaz direkt yenerler, açık ve net söylüyorum bunu. Benfica bizi yedekleriyle, kendi evimizde yendi. Fenerbahçe, Zenit'e elendi. Türk kulüpleri eski güçlerinden çok uzak, kabul etmek lazım bazı şeyleri. Tek çıkış yolumuz şampiyon olmak, o da iyice imkansız bir hal aldı. Gerçi ben hem Fener'in, hem bizim Başakşehir'i yeneceğini düşünüyorum. O yüzden şampiyon olma şansımız hala var ve bence ikinci olup Şampiyonlar Ligi'ne kalabilme şansımızdan hala daha yüksek.
Başakşehir’in fikstürü:
Fenerbahçe
Kayseri (D)
Konya
Beşiktaş (D)
Rize
Göztepe
Sivas (D)
Ankaragücü
Galatasaray (D)
Alanya
Deplasmanda oynayacağı 4 maçın 4’ünde de puan kaybetme ihtimali çok yüksek, diyecektim ki deplasmanda Malatya’yı elini kolunu sallaya sallaya yendikleri aklıma geliyor. Evindeki maçlarda ise Konya maçı dışında sürpriz beklemiyorum, belki Aykut hoca yaparsa yapar bizim için. Fenerbahçe Rize’yi yenerek kazanma ihtimalini bitirdi zaten, beraberlik de olmayacaktır Galatasaray’a faydaları dokunmasın diye Fener’in.
Galatasaray’ın fikstürü
Antalya
Bursa (D)
Yeni Malatya
Fenerbahçe (D)
Kayseri
Konya (D)
Beşiktaş
Rize (D)
Başakşehir
Sivas (D)
Bence fikstür olarak Galatasaray daha avantajlı, Konya ve Fenerbahçe deplasmanları haricinde puan kaybeder diyebileceğimiz bir maç yok. Zaten Fener’e kadar üçte üç yapıp olur da imkansız gerçekleşir ve Fener’i de yenersek o havayla 10’da 10 yaparız büyük ihtimalle ama o bile yetmeyebilir bu saatten sonra