Müjde Racon Kesiyor (Halka 7. Bölüm) (Spoi Yok)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ekli dosyayı görüntüle 65365
buydu resim.
o onun takıntısı. Benle alakası yok ama sonradan pişman olmuştu o düşuncesine diye hatırlıyorum :D
bende HIMM diye yazdın sandım :F
demem o ki hem bu diziyi övmen hem de bir görselle dizi isyanı başlatıyorsan, dizi soğutucusu gibi bişeysin:A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
demem o ki hem bu diziyi övmen hem de bir görselle dizi isyanı başlatıyorsan, dizi soğutucusu gibi bişeysin:A
@Tolstoyevski herşeye burun kıvıran biri,sıcak havayi sevmez, kalabalıği sevmez oyüzden alakası yok bu senin dediğin şeyin. Neyseki beni seviyor (umarım :A)

Top10'daki listenide unutma bu arada. etiketlemiştim :A

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Çok kötü imajın var artık bende (üşengeçliği geçtim, sözleri tutmayan hep şu zaman deyip ama ozamanda yapmayan birisin) 2 hafta öncede senle muhabbet olacaktı, ogün bugün olabilir dedin ama bence artık ogün diye bir gün yok. Hem ay hem de mevsim değişti :A
Aklımda hepsi ama işte olmayınca olmuyor. :A Haklısın haksızsın diyemiyorum hiç bir şekilde. :A

• Güldürdün
Aklımda hepsi ama işte olmayınca olmuyor. :A Haklısın haksızsın diyemiyorum hiç bir şekilde. :A
Aklımda demekle aklanmıyor insan :A
Ha bir başka huyunda "evet farkettim" "farkındayım" vs. vs. cümlelerle başlayıp sonra "ama"(şunun devamını yazmayayım) sonra herşey tepe taklak :A

• Güldürdün
Reactions: MEnes
sinir bozucusun :A
Verilen sözler sadece havada kaldığını bildiğim için tamam diyorum ama tutsanda tutmasanda bir önemi kalmıyor benim için :D
Yani öyle olduğunu biliyorum. Ben de kendime sinir oluyorum zaten. :A Yapacağım diyip yapamıyorsam muhakkak mantıklı bir açıklaması vardır, yoksa yapardım yani. :A

• Güldürdün
Yani öyle olduğunu biliyorum. Ben de kendime sinir oluyorum zaten. :A Yapacağım diyip yapamıyorsam muhakkak mantıklı bir açıklaması vardır, yoksa yapardım yani. :A
Şuan Şener Şen'in bi sor bakalım niye yaptım durumunu hatırlattın :A Sana göre normal, bana göre hata yapıyorsun, sonrada evet, bilmem, anlamıorum deyip sıyrılıyorsun :S

• Güldürdün
Şuan Şener Şen'in bi sor bakalım niye yaptım durumunu hatırlattın :A Sana göre normal, bana göre hata yapıyorsun, sonrada evet, bilmem, anlamıorum deyip sıyrılıyorsun :S
Evet biraz öyle oluyor olabilir ama işte olmayınca olmuyor. Yetişemiyorum her şeye. Çaresiz kalıyorum 24 saat yetmiyor. :A

• Güldürdün
Evet biraz öyle oluyor olabilir ama işte olmayınca olmuyor. Yetişemiyorum her şeye. Çaresiz kalıyorum 24 saat yetmiyor. :A
Artık benimde hamlelerim olacak :A Yavaştan işlemlere başladım diyebiliriz ama senin işine gelecek hamleler olacaktır bunlar :D

• Güldürdün
İlgiiinç, merak ettim doğrusu. :A Göreceğiz hoşuma mı gider yoksa tersi mi olur. :A Ama saat 2 ve uyumam gerek o kesin şuan. :A
Dün 1 saat öncesinden kaçmıştın. Bende sana git uyu diyecektim zaten :A

işine gelir merak etme. Eskisi gibi olunmayan mevzuların daha ters yöne gitmesi diyelim D
iyi geceler?

• Güldürdün
Gözlerini 4 açarsan aslında Enes'in başkalarını başlattırdığını farkedersin :A

ozaman etiketle diye niye söyledin bana dün? O anlamadiğında dedimki Enes yorum yapınca dün hani yorunlarımın linkini paylaştımya sana, Enes'inkinide paylaşırım demek istemiştim :A

Harika bir dizi, yazın vakit bulunca izle,öneririm :D

Çünkü o da iyi :A
Sana konudaki yorumları okuduğumu da söylemiştim sanırım :A konuyu arayıp bulmakla uğraşmamak için etiketle dedim yani her türlü okuyorum yorumları ama maksat olayı hızlandırmak diyelim :A bu arada o yaptığın espriyi görmemiş olayım :A

• Güldürdün
Sana konudaki yorumları okuduğumu da söylemiştim sanırım :A konuyu arayıp bulmakla uğraşmamak için etiketle dedim yani her türlü okuyorum yorumları ama maksat olayı hızlandırmak diyelim :A bu arada o yaptığın espriyi görmemiş olayım :A
Ne varmış be esprimde? gayet kaliteli ve havalı bir espri A :A şu espri kelimesinide @denizz19 sayesinde düzgün yazmayı öğrendim :F çok gıcık bulduğum bir kelime :A

• Güldürdün
Reactions: eskici