Müjde Racon Kesiyor (Halka 7. Bölüm) (Spoi Yok)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yani bizde sizinle kıyas bile olmaz kar görme konusu. :A

Aynen sen de noktayı koy bitsin gitsin. İzleyen izlesin izlemeyen de gelip burda bizim abartmamıza laf etmesin. :A Abartmıyorum gerçeklerden söz ediyorum ben burada. :A
Sayende 3 kişi en az ilk bölüme baktı, bunlardan biri kesin devam edecek (MasacRE, gerçi benimde önerimin katkısı vardi biraz)
Tols'dan çok ümitli değilim(onuda sen ikna ettin ama bu konu vesile oldu),
Sherlock'ta pek güven vermiyor ama ilk bölümleri izleyecek :A onu tamamen sen ikna ettin izlesin diye.
Bana gelince büyük olasılıkla yine izlerdim ama sonrasında olurdu fakat erkenden güncele gelmeme vesile oldun :A
Denilebilecekleri söyledin zaten. Önerini yaptın, artık başkalarına kalmış izleyip izlememek :D
Bende turkuazz'a aşıladım diziyi. O da başlayacak :A

Bu konu vesilesiyle baya Halka izleyenleride öğrenmiş olduk. Forumda 8-10 kişi falan izliyor (bildiklerimiz) ve oldukça iyi rakam.

Dün akşam biraz izledim diziyi ama ilk bölümden başlamayınca diziyi anlayamadım :A racon kesme iyiydi ama :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Tüm yorumları alıntılamaya üşendim ama zaten daha fazla konuşmak istemiyorum bu konu hakkında. :A Ben diyeceklerimi dün dedim ve yine tekrar ediyorum.

İlk 7 bölümler itibarıyla en iyi açılışı yapan dizi olabilir. Israrla tekrar ediyorum (ilk 7 bölüm). İlk bölümü izleyip veya hiç izlemeden bu dizi o seviyeye çıkmaz gibi bir öngörü sizi yanıltabilir ve bana komik de geliyor. Bu dediklerinizi yutabilirsiniz izledikten sonra. Ya da ben bu kadar övdüğüm için ön yargı oluştu muhakkak, beğenmeyip güncele gelemezsiniz. Ama sanattan anlayan insanlarsınız bu ihtimali pek düşünmüyorum. Sadece izleyin ve gelin konuşalım. Benden bu kadar. :D

@Doğu, @Sherlock, @Tolstoyevski, @MasacRE (sen de güncele gel artık yeter :A) @eskici @Dosi (muhakkak görürdün mesajı ama son mesaj olduğu için etiket de yapayım hazır herkesi yapmışım. :A)

Edit: Etiketler olmamış olabilir sabah sabah çıldırttı beni, gelip okursunuz işte. :A
4. bölümü izledim bugün, salıya kadar diğerlerini de izleyip günceli yakalamayı hedefliyorum ama başarabilir miyim bilmem :A

• Beğendim
Reactions: Dosi and MEnes
4. bölümü izledim bugün, salıya kadar diğerlerini de izleyip günceli yakalamayı hedefliyorum ama başarabilir miyim bilmem :A
4. bölümü izlediysen malum sahneyi gördün demektir...
Dün okadar konuşmuşuzki bugün forumda yorum yapmaya üşendim, bir durakladım :A (MEnes noktalama işim böyle olsun, üşendim son yazıya :A Sen 7. bölümü bugünde yorumlamadın :A)
@batuhankaralar gibi birini buldum twitterde :A
20190228_222817.jpg
@Sherlock @xemrexxx

• Güldürdün
Nedeni çok basit yine, fırsat bulamadım. :A Ama yapacağım o yorumu kaçarı yok. :A
Çok kötü imajın var artık bende (üşengeçliği geçtim, sözleri tutmayan hep şu zaman deyip ama ozamanda yapmayan birisin) 2 hafta öncede senle muhabbet olacaktı, ogün bugün olabilir dedin ama bence artık ogün diye bir gün yok. Hem ay hem de mevsim değişti :A

@Tolstoyevski benim Diss Savaşları'm varken nerelerdeydin be adam :A Tols'a bir emoji yolluyoruz, 4-5 katı fazlasıyla geliyor :A Profile gündüz güldürü atıncada kaliteli konularıma attı diss :T ama şimdi bu konuyu gözüne gestirmiş :A bu mesajada gelebilir :A @MasacRE @MEnes
Ekli dosyayı görüntüle 65364
@xemrexxx @Forumdash

Lüzumsuz olmamışlara karşı ya da alay amaçlı güldürdünlere karşı bir Ezelvari intikam alma kompleksim ortaya çıkıyor istemdışı, ama bu gereksiz hareketlere son vermeliyim yahut vermeliyiz :A

• Güldürdün
Reactions: MEnes and Dosi
Yok be diziden dolayı değil, ben mart konusuna diss atınca yaptı :A (şimdi yok diss) Gündüzde Gs ile ilgiki profil mesajina güldürü atınca anında klip konularıma attı diss :F
HIMYM yorum sayfasında gördüm adamı Friends'ten soğutmuşun:F Demek senin böyle bir öelliğin var :F

• İlginç
Lüzumsuz olmamışlara karşı ya da alay amaçlı güldürdünlere karşı bir Ezelvari intikam alma kompleksim ortaya çıkıyor istemdışı, ama bu gereksiz hareketlere son vermeliyim yahut vermeliyiz :A
eee peki geçen haftalarda sebepsiz yere klip konularıma attığın diss nedendi? Hadi bugünkileri anladım ama ogünkileri anlamamiştım :D Bana diss atman zerre kadar sinir etmiyor beni, kimse diss sayımi görmüyor, görünsede yarışmamda lehime çeviriyorum zaten :Z Yani canım, senin atacağın atar, benim havama hava katar ? :F @MasacRE @eskici

what? anlamadım? nerde ne demişim. Friends'den soğutmak? 😱 Ne diyor bu @Tolstoyevski (b)
HIMYM yorum konusunu hortlatmiş. Yorumunu okurken gördüm ben de:A

HIMYM yorum konusunu hortlatmiş. Yorumunu okurken gördüm ben de:A
7fec6dab-020a-49a1-bc24-72951d36d06b.png
buydu resim.
o onun takıntısı. Benle alakası yok ama sonradan pişman olmuştu o düşuncesine diye hatırlıyorum :D
bende HIMM diye yazdın sandım :F

• Güldürdün
Reactions: Forumdash