Oscar gecesi ön izleme göstermişlerdiLauren Cohan‘ın yeni dizisi Whiskey Cavalier, 0.7 reyting, 4.10 milyon izleyici ile kötü bir giriş yapmış
@dreamy @MasacRE @Çiğdem @xemrexxx @destere @Forumdash @bazinga @DarkLegenD
Oscar gecesi ön izleme göstermişlerdiLauren Cohan‘ın yeni dizisi Whiskey Cavalier, 0.7 reyting, 4.10 milyon izleyici ile kötü bir giriş yapmış
Beter olsun(???).Lauren Cohan‘ın yeni dizisi Whiskey Cavalier, 0.7 reyting, 4.10 milyon izleyici ile kötü bir giriş yapmış
Belliydi... Kabloludan ulusala geçerek yanlış bir tercih yaptı. Hani izleyecektiniz dizisini yorum konusunu falan da açmamışsınız.
Altyazısı bile yoktur bu dizinin@MasacRE pek bir hevesliydi ona sor
Ona rağmen bide.Oscar gecesi ön izleme göstermişlerdi
Diğer bölümlere de bakak reytinglerine ama ulusal kanaların polisiye aksiyon dizilerini sevmiyorum garip bir yapaylık tadı oluyoAltyazısı bile yoktur bu dizinin
Fearına da Dwight gelmiş bakıyor musunBeter olsun(???).
Ben ulusal kanallardan genel olarak dizi izlemiyorum zaten, şu ana kadar en fazla bir iki tane dizi izlemişimdir toplamdaOna rağmen bide.
Diğer bölümlere de bakak reytinglerine ama ulusal kanaların polisiye aksiyon dizilerini sevmiyorum garip bir yapaylık tadı oluyo
Bunu yeni duyuyorum galiba, hoş gelmiş, iyi gelmiş.Fearına da Dwight gelmiş bakıyor musun
Hala hiç bir şey için geç değil @Forumdash @Çiğdem @DarkLegenD @dreamyBen ulusal kanallardan genel olarak dizi izlemiyorum zaten, şu ana kadar en fazla bir iki tane dizi izlemişimdir toplamda
Twitteki açıklama anlatıyor her şeyi zaten
Gerek yok bence
@MasacRE pek bir hevesliydi ona sor
Aynen MasacRE izleyecekti güya o da anlamış demek diziyi izlemek için Maggie’nşn yeterli olmadığını.Altyazısı bile yoktur bu dizinin
Hayret buna sarmadın sen biGerek yok bence
Dizinin en önemli sahnesini Harun izletti işte bize, gerek kalmadı gerisini izlemeye artıkAynen MasacRE izleyecekti güya o da anlamış demek diziyi izlemek için Maggie’nşn yeterli olmadığını.
@Çiğdem izlesin o zaman tek başına o hevesliydi.Dizinin en önemli sahnesini Harun izletti işte bize, gerek kalmadı gerisini izlemeye artık
@destere nin tek bir lafına bakar @Çiğdem in izlemesi, rahmetli bir hortlayıp gelse artık @Harunnn60 @Forumdash@Çiğdem izlesin o zaman tek başına o hevesliydi.
Ooo tabi şimdi rahmetli bir hött dedim mi direk başlardı @Çiğdem@destere nin tek bir lafına bakar @Çiğdem in izlemesi, rahmetli bir hortlayıp gelse artık @Harunnn60 @Forumdash
Sarmadın derken? Bu dizi şeye beniyor. Geçen sene bana bi dizi izletmiştin. Kızıl saçlı, birbirni kandırıyordu kocasıyla Bu da ona benziyor. Sevmedim.Hayret buna sarmadın sen bi
Ayy onu hatırlatma Ne ummuştuk ne bulduk..Sarmadın derken? Bu dizi şeye beniyor. Geçen sene bana bi dizi izletmiştin. Kızıl saçlı, birbirni kandırıyordu kocasıyla Bu da ona benziyor. Sevmedim.
Yeni dizim var zaten yarın onu izlicem 2.sezon başlamadan
@Çiğdem izlesin o zaman tek başına o hevesliydi.
@destere nin tek bir lafına bakar @Çiğdem in izlemesi, rahmetli bir hortlayıp gelse artık @Harunnn60 @Forumdash
Dizi heyeti olarak sizlerin oy çoğunluğuyla seçiyoruz ayoll sankı rahmetlinin oyu 10 kişilik @ForumdashOoo tabi şimdi rahmetli bir hött dedim mi direk başlardı @Çiğdem