Kız sen saf mısın yoksa beni mi kandırıyorsunApartmanı uyandırıcam gece gece bunların yüzünden![]()
![]()
![]()
Kız sen saf mısın yoksa beni mi kandırıyorsunApartmanı uyandırıcam gece gece bunların yüzünden![]()
![]()
![]()
Aaa şimdi hatırladım @xemrexxx paylaşmıştıKız sen saf mısın yoksa beni mi kandırıyorsunMüge Anlıya çıkan bir aile vardı onun hakkında caps yapmışlar işte
![]()
Güldürdün gene beniAaa şimdi hatırladım @xemrexxx paylaşmıştıTürkler yine saçma bir dizi çıakrıyor sandım onlar hiç aklıma gelmedi bu ne diyordum
![]()
![]()
![]()
Aaa Çağatay gibi bir de korku çıkarıyoruz sandımGüldürdün gene beni![]()
Bitir çağatayın dizisini de artıkAaa Çağatay gibi bir de korku çıkarıyoruz sandım![]()
![]()
![]()
Ona bir başlayı bitiricem aklımdaBitir çağatayın dizisini de artık![]()
Ona bir başlayı bitiricem aklımda
Hhahah afişe gülüyorum hala ciddi ciddi dizi sandım dalga geçiyordum tiplerle![]()
![]()
![]()
İlk attığın afişler çok gerçekçiydi türkler öyle 10..sınıf korku yaparya öyle sandım
Gece gece güldüm bayaİlk attığın afişler çok gerçekçiydi türkler öyle 10..sınıf korku yaparya öyle sandım![]()
![]()
![]()
@xemrexxx Anlatıyordu birşeyler sen onlar diyince hatırladımGece gece güldüm baya
Bunların olayını bilsen miden bulanır![]()
Resmen benim fikrimi çalmişNetflix'e düşmüş izleyelim bakalım.![]()
@Çiğdem- @Forumdash @sokak sanati @xBUGRAx @MasacRE- @xemrexxx @destere
![]()
Ciddi mi bu? 😱Resmen benim fikrimi çalmişDurum güncellemesinde yazdiydim
@Yiğitt @sokak sanati
Kaliteyi her zaman oldugu gibi buluyorum@Çiğdem- Nasıl CEO oldugumu gör ve feyz al @xemrexxx
Öyle yapımcı heriflerle yemek buluşmaları olmuyor
![]()
Görüşmeleri ayarlıcam, inş gerçek olacakCiddi mi bu? 😱
Ne büyütüldü Palu da Palu her yerde bu çıkıyor karşımaNetflix'e düşmüş izleyelim bakalım.![]()
@Çiğdem- @Forumdash @sokak sanati @xBUGRAx @MasacRE- @xemrexxx @destere
![]()
Yuvasına dönsün, Hilltop başıboş kaldı Maggie'nin yokluğundaLauren Cohan‘ın yeni dizisi Whiskey Cavalier, 0.7 reyting, 4.10 milyon izleyici ile kötü bir giriş yapmış
@dreamy @MasacRE @Çiğdem @xemrexxx @destere @Forumdash @bazinga @DarkLegenD
Karıyı da laf arasında geçiştirdiler aaa başka yere gitti o biraz bekleyin dönecek havasında verdiler gıcık oldum.Yuvasına dönsün, Hilltop başıboş kaldı Maggie'nin yokluğunda![]()
Belliydi... Kabloludan ulusala geçerek yanlış bir tercih yaptı. Hani izleyecektiniz dizisini yorum konusunu falan da açmamışsınız.Lauren Cohan‘ın yeni dizisi Whiskey Cavalier, 0.7 reyting, 4.10 milyon izleyici ile kötü bir giriş yapmış
@dreamy @MasacRE @Çiğdem @xemrexxx @destere @Forumdash @bazinga @DarkLegenD
@MasacRE pek bir hevesliydi ona sorBelliydi... Kabloludan ulusala geçerek yanlış bir tercih yaptı. Hani izleyecektiniz dizisini yorum konusunu falan da açmamışsınız.![]()
İşte elde kalan bir avuç seyirciyi de kaçırmamak için bekleyin dönecek diyorlarKarıyı da laf arasında geçiştirdiler aaa başka yere gitti o biraz bekleyin dönecek havasında verdiler gıcık oldum.@Çiğdem Yazdı senaryoyu sanırım.
Bence de gelsin yuvasına.Böyle heyecanlara gerek yok
![]()