Kız sen saf mısın yoksa beni mi kandırıyorsun Müge Anlıya çıkan bir aile vardı onun hakkında caps yapmışlar işteApartmanı uyandırıcam gece gece bunların yüzünden
Kız sen saf mısın yoksa beni mi kandırıyorsun Müge Anlıya çıkan bir aile vardı onun hakkında caps yapmışlar işteApartmanı uyandırıcam gece gece bunların yüzünden
Aaa şimdi hatırladım @xemrexxx paylaşmıştı Türkler yine saçma bir dizi çıakrıyor sandım onlar hiç aklıma gelmedi bu ne diyordumKız sen saf mısın yoksa beni mi kandırıyorsun Müge Anlıya çıkan bir aile vardı onun hakkında caps yapmışlar işte
Güldürdün gene beniAaa şimdi hatırladım @xemrexxx paylaşmıştı Türkler yine saçma bir dizi çıakrıyor sandım onlar hiç aklıma gelmedi bu ne diyordum
Aaa Çağatay gibi bir de korku çıkarıyoruz sandımGüldürdün gene beni
Bitir çağatayın dizisini de artıkAaa Çağatay gibi bir de korku çıkarıyoruz sandım
Ona bir başlayı bitiricem aklımdaBitir çağatayın dizisini de artık
Ona bir başlayı bitiricem aklımda
Hhahah afişe gülüyorum hala ciddi ciddi dizi sandım dalga geçiyordum tiplerle
İlk attığın afişler çok gerçekçiydi türkler öyle 10..sınıf korku yaparya öyle sandım
Gece gece güldüm bayaİlk attığın afişler çok gerçekçiydi türkler öyle 10..sınıf korku yaparya öyle sandım
@xemrexxx Anlatıyordu birşeyler sen onlar diyince hatırladımGece gece güldüm baya
Bunların olayını bilsen miden bulanır
Resmen benim fikrimi çalmiş Durum güncellemesinde yazdiydim @Yiğitt @sokak sanatiNetflix'e düşmüş izleyelim bakalım. @Çiğdem- @Forumdash @sokak sanati @xBUGRAx @MasacRE- @xemrexxx @destere
Ciddi mi bu? 😱Resmen benim fikrimi çalmiş Durum güncellemesinde yazdiydim @Yiğitt @sokak sanati
Kaliteyi her zaman oldugu gibi buluyorum @Çiğdem- Nasıl CEO oldugumu gör ve feyz al @xemrexxx Öyle yapımcı heriflerle yemek buluşmaları olmuyor
Görüşmeleri ayarlıcam, inş gerçek olacakCiddi mi bu? 😱
Ne büyütüldü Palu da Palu her yerde bu çıkıyor karşıma Bir anına bile bakmadımNetflix'e düşmüş izleyelim bakalım. @Çiğdem- @Forumdash @sokak sanati @xBUGRAx @MasacRE- @xemrexxx @destere
Yuvasına dönsün, Hilltop başıboş kaldı Maggie'nin yokluğundaLauren Cohan‘ın yeni dizisi Whiskey Cavalier, 0.7 reyting, 4.10 milyon izleyici ile kötü bir giriş yapmış
@dreamy @MasacRE @Çiğdem @xemrexxx @destere @Forumdash @bazinga @DarkLegenD
Karıyı da laf arasında geçiştirdiler aaa başka yere gitti o biraz bekleyin dönecek havasında verdiler gıcık oldum. @Çiğdem Yazdı senaryoyu sanırım.Yuvasına dönsün, Hilltop başıboş kaldı Maggie'nin yokluğunda
Belliydi... Kabloludan ulusala geçerek yanlış bir tercih yaptı. Hani izleyecektiniz dizisini yorum konusunu falan da açmamışsınız.Lauren Cohan‘ın yeni dizisi Whiskey Cavalier, 0.7 reyting, 4.10 milyon izleyici ile kötü bir giriş yapmış
@dreamy @MasacRE @Çiğdem @xemrexxx @destere @Forumdash @bazinga @DarkLegenD
@MasacRE pek bir hevesliydi ona sorBelliydi... Kabloludan ulusala geçerek yanlış bir tercih yaptı. Hani izleyecektiniz dizisini yorum konusunu falan da açmamışsınız.
İşte elde kalan bir avuç seyirciyi de kaçırmamak için bekleyin dönecek diyorlar Çünkü Maggie'siz TWD düşünülemezKarıyı da laf arasında geçiştirdiler aaa başka yere gitti o biraz bekleyin dönecek havasında verdiler gıcık oldum. @Çiğdem Yazdı senaryoyu sanırım.
Bence de gelsin yuvasına. Böyle heyecanlara gerek yok