Hapise düşerse kaçırırlar ölmesin yeter ?A![]()
Öleceğini sanmıyorum, Cansız kurtaracak onu bence hapse düşse bile.
Hapise düşerse kaçırırlar ölmesin yeter ?A![]()
Fragman iyi11. Bölüm - 2. Fragman:
@MEnes @Çiğdem @serhatt @xemrexxx @MasacRE @sokak sanati @Forumdash @Dosi @Doğu ve diziyi izleyen herkes...
O Peruğu çıkar diyen youtube ergenlerini haklı gösterdiya senarist ne diyelim ayoll11. Bölüm - 2. Fragman:
@MEnes @Çiğdem @serhatt @xemrexxx @MasacRE @sokak sanati @Forumdash @Dosi @Doğu ve diziyi izleyen herkes...
Sezon sonuna kadar bitemez @Harunnn60 ile falcı kadını sevinmesin7 göremezse neden olmasınZararına iş yapmam bilirsin
![]()
13 bölüm seni sevindirdim. 13 bölüm erken bitişiyle de @Harunnn60 u sevindireyimSezon sonuna kadar bitemez @Harunnn60 ile falcı kadını sevinmesin![]()
@Harunnn60 İlk defa sevinsin istemiyorum nasılsa pehlemeye alısık13 bölüm seni sevindirdim. 13 bölüm erken bitişiyle de @Harunnn60 u sevindireyim![]()
Abiniz olarak kıramam ikinizi de eşit davranıyorum. Daha ne istiyorsunuz@Harunnn60 İlk defa sevinsin istemiyorum nasılsa pehlemeye alısık ?A![]()
Hahah ben anlamam ayoll peruğu çıkarıp attı gerçektendeÇukur senaristi mi bu be?Youtube yorumları dikkate alarak yapılan bir hamle değildir bu, o peruğun bile bir mevzusu vardır. Bu dizide her şey en başından beri planlı.
![]()
Bu hafta iyi bir yükseliş bekliyorum12. Bölüm - 1. Fragman:
12. Bölüm - 2. Fragman:
Kıvanç Tatlıtuğ ile Onur Saylak'ın karşılıklı yüzleşmesi, Kadir'in annesine kavuştuğu sahne... "Oyunculuk nedir?" konulu sahneler geliyor demektir.
Bu hafta iyi bir yükseliş bekliyorum![]()
Ali Sürmeli bir çıksın ortaya inş bölümde görünür bu dizide Zaza dayı gibi değilde Deli Yürekten Turgay Atacan gibi olacağa benziyor @Forumdash bilir12. Bölüm - 1. Fragman:
12. Bölüm - 2. Fragman:
Kıvanç Tatlıtuğ ile Onur Saylak'ın karşılıklı yüzleşmesi, Kadir'in annesine kavuştuğu sahne... "Oyunculuk nedir?" konulu sahneler geliyor demektir.
Ali Sürmeli bir çıksın ortaya inş bölümde görünür bu dizide Zaza dayı gibi değilde Deli Yürekten Turgay Atacan gibi olacağa benziyor @Forumdash bilir ?A@xemrexxx