TV8 Survivor 2019 | Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Dört gün üç saat hepsini izle diyen yok zaten, mesela şimdi dokunulmazlık var. Aç izle sonra kapat, hem kavga da olacakmış fragmanda gösterdiler :A
Onu geç de bugün Damla ile Semih Panorama sundu, iki kavgalı ismi bir araya getirmiş Acun'um. Damla bol bol da laf soktu Semih'e. :A Adem de vardı da pek çirkinleşmiş benden sonra...

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
Onu geç de bugün Damla ile Semih Panorama sundu, iki kavgalı ismi bir araya getirmiş Acun'um. Damla bol bol da laf soktu Semih'e. :A Adem de vardı da pek çirkinleşmiş benden sonra...
Yarışmayı izlemiyorsun panoramayı mı izliyorsun o nasıl iş :A

• İlginç
  • Güldürdün
Reactions: MasacRE and Yiğitt
Yiğit ile aynı fikirdeyim :A
Biz bu hafta tatile girdik haliyle geziyorum. eve yeni geldim ama bir film açtım :A Sihirli bir film varmış. Çocuklarla izlemeye başladık :A
Olmadı kazanmışsak yarın özetine bakarım :A
Bak ne güzel işte, yarın öbür gün diğer tarafa giderken film izleyerek gidelim en azından. 5-6 sezon Survivor izledik zaten. :bhr: :A @MasacRE

• Güldürdün
Reactions: Dosi and MasacRE
Yiğit ile aynı fikirdeyim :A
Biz bu hafta tatile girdik haliyle geziyorum. eve yeni geldim ama bir film açtım :A Sihirli bir film varmış. Çocuklarla izlemeye başladık :A
Olmadı kazanmışsak yarın özetine bakarım :A
Bu ne arkadaş biraz boşladık burayı hepiniz satmışsınız yarışmayı :A Dokunulmazlık oyunu var, çok heyecanlı gidiyor. Reklamda şu an, açın kalanını izleyin :A @Yiğitt

• Güldürdün
Reactions: Yiğitt and Dosi
Bak ne güzel işte, yarın öbür gün diğer tarafa giderken film izleyerek gidelim en azından. 5-6 sezon Survivor izledik zaten. :bhr::A @MasacRE
İzlemiyorum ve mutluyum. :Z
Bu ne arkadaş biraz boşladık burayı hepiniz satmışsınız yarışmayı :A Dokunulmazlık oyunu var, çok heyecanlı gidiyor. Reklamda şu an, açın kalanını izleyin :A @Yiğitt
Yavaş gelin, Utku kalpten gidecek :F :F @Sherlock

Forum İstatistikleri

Konular
176,343
Üyeler
8,560
Son Üye
Mustafa06