TV8 Survivor 2019 | Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Sanki ben izledim diye kaybettiler? :A Ay ben bu heyecanlara gelemiyorum. bir daha tekrara baksam daha iyi :A
Biz izlemesek de kalbimiz orada dua ettik içimizden ? @Yiğitt
Kaos başlar, bu hafta Büşra gider gibi. :A Her an dönüş yapabilirim kaos başlarsa :bhr:
Ben bugün tamamına baktım ama yarısı boştu. Gereksiz bir erzak oyunu vardı onu bir daha izlemem :A Bakın size planı söylüyorum. Bu plana uyarak izlersek gereksiz yerleri atlayıp önemli kısımları izlemiş olacağız :A

Cumartesi- Dokunulmazlık Oyunu
Pazar- Dokunulmazlık Oyunu ve Konsey
Pazartesi- Atla gitsin
Salı- Eleme konseyi

Takvimimiz de hazır, lütfen buna uyarak katılım gösterelim :A

• Güldürdün
Reactions: dreamy and Dosi
Ben bugün tamamına baktım ama yarısı boştu. Gereksiz bir erzak oyunu vardı onu bir daha izlemem :A Bakın size planı söylüyorum. Bu plana uyarak izlersek gereksiz yerleri atlayıp önemli kısımları izlemiş olacağız :A

Pazartesi- Atla gitsin
Salı- Eleme konseyi

Her hafta olmaz belki ama olur seni yalnız bırakmamaya çalışacam ama sende arada kaybolma ozaman :A Salı günleride izlemem. Haftasonu oyun izlemek yeterli :D
Bir ara @Yiğitt seni beni yok sayıp @eskici ye senle ben yeteriz diyordu ama anlaşılan yok saydıkları yetecek burayı aktif tutmaya :A
Arada @dreamy de katılır. @Billy Kane zaten Tony aşkından ayrılamıyor ekrandan :A
@HachiKo da düzenli izleyenlerden.
Bu arada int yayınında dokunulmazlık daha yeni başlayacak :F

Her hafta olmaz belki ama olur seni yalnız bırakmamaya çalışacam ama sende arada kaybolma ozaman :A Salı günleride izlemem. Haftasonu oyun izlemek yeterli :D
Bir ara @Yiğitt seni beni yok sayıp @eskici ye senle ben yeteriz diyordu ama anlaşılam yok saydıkları yetecek burayı aktif tutmaya :A
Arada @dreamy de katılır. @Billy Kane zaten Tony aşkından ayrılamıyor ekrandan :A
Bu arada int yayınında dokunulmazlıl daha yeni başlayacak :F
O an evde olmazsam falan izleyemem tabi ama genelde bu dediğim kısımları izlemeye çalışırım:A Salı günü sadece konseye bakarım diyorum ya. Orada da eleme heyecanı oluyor sonuçta :A

@Yiğitt zaten baş satıcı çıktı, en sadık survivorcu dediğimiz adam daha en başından bıraktı programı :A

• Güldürdün
Reactions: Yiğitt and Dosi
Bir ara @Yiğitt seni beni yok sayıp @eskici ye senle ben yeteriz diyordu ama anlaşılan yok saydıkları yetecek burayı aktif tutmaya :A
Daha bi vuruldum hareketleri çok sempatik. ??

• Güldürdün
  • Olmamış
Reactions: Yiğitt and Dosi
O an evde olmazsam falan izleyemem tabi ama genelde bu dediğim kısımları izlemeye çalışırım:A Salı günü sadece konseye bakarım diyorum ya. Orada da eleme heyecanı oluyor sonuçta :A

@Yiğitt zaten baş satıcı çıktı, en sadık survivorcu dediğimiz adam daha en başından bıraktı programı :A
Bu aralar hiç Survivor modumda değilim, depresyona giriyorum galiba. :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE and Dosi
Forumda değişiklik olmasa ben yine burada olurdum izlemesem bile ama forumun bu haline alışamadım daha :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi

Pazartesi- Atla gitsin
Salı- Eleme konseyi

Atla Gitsin ne oluyor ? İlk önemsiz bir gün diye söyledin sandım ama sonra oyunun ismidir diye düşündüm? :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
Abartma mı? :A 30 film izledi şu ana kadar. :A @Dosi
İşte ondan abartma dedim ama biraz geç kaldım sanırım bunu söylerken :A @Dosi

Önemsiz bir gün izlemeye gerek yok anlamında işte :A
Maalesef freni patlamş araba gibi tam gaz ilerliyorum :A Arada bir yerlere çarpacak gibi oluyorum. Dün gece uyurken 50 olan şarj 0 olmuştu sabah 😱 Telefon iflas etmeden bitiririp dinlendirmeliyim :A Bu geceden itibaren evdekilerin telefonunu yürütecem :A gizliden izlerim. Zaten şunun şurasında 6 filmcik tek kaldı :A

• Güldürdün
Maalesef freni patlamş araba gibi tam gaz ilerliyorum :A Arada bir yerlere çarpacak gibi oluyorum. Dün gece uyurken 50 olan şarj 0 olmuştu sabah 😱 Telefon iflas etmeden bitiririp dinlendirmeliyim :A Bu geceden itibaren evdekilerin telefonunu yürütecem :A gizliden izlerim. Zaten şunun şurasında 6 filmcik tek kaldı :A
Sen pc alsana ya, böyle zor olmuyor mu telefondan :A Hem şarjını da filmlerle dizilerle harcamamış olursun :A

• Güldürdün
Sen pc alsana ya, böyle zor olmuyor mu telefondan :A Hem şarjını da filmlerle dizilerle harcamamış olursun :A
Emekli laptopumu çocuklar birbirine fırlatıp kırdılar :F :F şuan alsam kim alacak kavgası başlar :A Dayımda bende kalıyor ve zaten en başta o bana kaptırmaz :F 2019'da alma fikrim yok daha :A

• Güldürdün
34. filmimi yeni bitirdim :A Survivor arası vereyim bari :A Gece kafam ağrımazsa Ahlat Ağacı ile sonlandırıyorum etkinliği (2 film düşmemiş internete haliyle 3 hafta olmadan 35 film izlemiş olacağım :A 2 film elimde olmayan sebeplerden dolayı olmuyor :()
Yarın ve öbürgün spor tatiline yakışır spor etkinlikleriyle uğraşayım diyorum, oyüzden film kısmını bu gece bitireyim :A

• Güldürdün
34. filmimi yeni bitirdim :A Survivor arası vereyim bari :A Gece kafam ağrımazsa Ahlat Ağacı ile sonlandırıyorum etkinliği (2 film düşmemiş internete haliyle 3 hafta olmadan 35 film izlemiş olacağım :A 2 film elimde olmayan sebeplerden dolayı olmuyor :()
Yarın ve öbürgün spor tatiline yakışır spor etkinlikleriyle uğraşayım diyorum, oyüzden film kısmını bu gece bitireyim :A
Sen bütün sene böyle film izlesen yılda 1000 film falan izlersin herhalde :A

Bizimkiler hep aynı şekilde oyun veriyor, hiç mi bowling oynamadınız arkadaş :A

• Güldürdün