TV8 Survivor 2019 | Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Sen bütün sene böyle film izlesen yılda 1000 film falan izlersin herhalde :A

Bizimkiler hep aynı şekilde oyun veriyor, hiç mi bowling oynamadınız arkadaş :A
Ben bu ay film izlemem artık :A yetti gayri. Sonra haftada 1 film olarak sistemli gideceğim :A
Şimdi açacam. demek başladı oyun.

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
Ben bu ay film izlemem artık :A yetti gayri. Sonra haftada 1 film olarak sistemli gideceğim :A
Şimdi açacam. demek başladı oyun.
Şimdi izlediğin çok fazla haftada 1 film de çok az ortasını bul şunun :A

Evet başlamış, toparlandık başa baş gidiyor :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Şimdi izlediğin çok fazla haftada 1 film de çok az ortasını bul şunun :A

Evet başlamış, toparlandık başa baş gidiyor :A
Havalar soğuk ve çoğunlukta evde kalmayı tercih ettiğim için yüklendim.
Peki şimdi bunu türkler alsa ne olacak? Bir yunan bir türkmü elenecek? :S

• Beğendim
Havalar soğuk ve çoğunlukta evde kalmayı teecih ettiğim için yüklendim.
Peki şimdi bunu türkler alsa ne olacak? Bir yunan bir türkmü elenecek? :S
İsveç'de sıcak hava diye bir olay var mı ki :A

Galiba öyle olacak öyle görünüyor :A Yalnız bu şekilde de çok hızlı ilerler yarışma devamlı iki kişi elenirse :D

• Güldürdün
İsveç'de sıcak hava diye bir olay var mı ki :A

Galiba öyle olacak öyle görünüyor :A Yalnız bu şekilde de çok hızlı ilerler yarışma devamlı iki kişi elenirse :D
2018 de sadece şubat -20 idi. diğer zamanlar hep mevsim normalinin üstünde. Yaz Tr'yi aratmadı. Kışın kar daha geçen hafta yağdı ama aylarca duran kar 1 haftada yok oldu :F
2019a da iyi girdik :A

Yarışma çorba olmuş zaten. Bir onlar bir biz çok saçma :F ozaman eskisi gibi direk 1 dokunulmazlık olayına dönsünler :S

• Güldürdün
2018 de sadece şubat -20 idi. diğer zamanlar hep mevsim normalinin üstünde. Yaz Tr'yi aratmadı. Kışın kar daha geçen hafta yağdı ama aylarca duran kar 1 haftada yok oldu :F
2019a da iyi girdik :A

Yarışma çorba olmuş zaten. Bir onlar bir biz çok saçma :F ozaman eskisi gibi direk 1 dokunulmazlık olayına dönsünler :S
-20 ne ya ben direk buz kalıbı haline gelirim öyle bir sıcaklıkta :A

Bu şekilde olmazsa Acun reis bir yolunu bulur ya rahat olun :A

• Güldürdün
-20 ne ya ben direk buz kalıbı haline gelirim öyle bir sıcaklıkta :A

Bu şekilde olmazsa Acun reis bir yolunu bulur ya rahat olun :A
Göz hariç yüzümün her yerini kapamıştım :A Hırsız kılığına giriyorduk ama ne yapalım. Kestirici buz havasıydı.
Acun evet, bulur çaresini.
Üff ya az öncekini kız kıl payı kaçırdı. Afrodite aldı şimdide adam aldı. Fark kapandı :S

• Beğendim
Göz hariç yüzümün her yerini kapamıştım :A Hırsız kılığına giriyorduk ama ne yapalım. Kestirici buz havasıydı.
Acun evet, bulur çaresini.
Üff ya az öncekini kız kıl payı kaçırdı. Afrodite aldı şimdide adam aldı. Fark kapandı :S
O Spyros çok becerikli adam ya, dün de basketleri takır takır atıyordu herifte her numara var :A

İyi Yusuf kazandı, alacağız gibi bu oyunu :D

• Güldürdün
O Spyros çok becerikli adam ya, dün de basketleri takır takır atıyordu herifte her numara var :A

İyi Yusuf kazandı, alacağız gibi bu oyunu :D
Adam kadın deyip duracağım. Isimlere kafa yoramayacam :A Bizdeki Yusuf'da tıkır tıkır atti. Ben bizimkilerin suratınada pek bakmiyorum. Bir yandan sana mesaj yazıyorum, bir yandan dinliyorum ama tabi izlliyorumda fakat internetten telefon ekranından nekadar yüz belli oluyorsa :A

• Güldürdün
Adam kadın deyip duracağım. Isimlere kafa yoramayacam :A Bizdeki Yusuf'da tıkır tıkır atti. Ben bizimkilerin suratınada pek bakmiyorum. Bir yandan sana mesaj yazıyorum, bir yandan dinliyorum ama tabi izlliyorumda fakat internetten telefon ekranından nekadar yüz belli oluyorsa :A
Ben de daha hepsini öğrenmedim de öğreniriz zamanla :A Ya o değil de Yunan kızlar niye bu kadar az yahu, nereye kayboldu bu kızlar :T:

• Güldürdün
Ben de daha hepsini öğrenmedim de öğreniriz zamanla :A Ya o değil de Yunan kızlar niye bu kadar az yahu, nereye kayboldu bu kızlar :T:
Sakatlanmışlardır ne olacak. Geçen senede yarışmacılar gizemli bir şekilde kayboluyordu :A Neyseki Hikmet bize nefes aldırdı :A

• Güldürdün
Sakatlanmışlardır ne olacak. Geçen senede yarışmacılar gizemli bir şekilde kayboluyordu :A Neyseki Hikmet bize nefes aldırdı :A
Kıyamam onlara, dikkat etsinler kendilerine :bhr:

Bu Afroditi de erkek gibi zaten maşallah, güç oyununda bizim çirozları tek parmağıyla halleder :A

• Güldürdün
Kıyamam onlara, dikkat etsinler kendilerine :bhr:

Bu Afroditi de erkek gibi zaten maşallah, güç oyununda bizim çirozları tek parmağıyla halleder :A
Nagihan gibi.
Sen kıyma ama onlar kendilerine kıyıyorlar :A
Yav Afrodite'nin 1 tane kalmış, kadın 6 top getirmis, bizimkisi hala top toplamakla meşgul. Risk alsa birşeyler olabilir.
Ay neyse turbo Hikmet işi bitirdi :A :A
İzninle gidebilirim artık demi? :A

• Güldürdün
Ay gidemiyorum :F
Doğru evet, beraberlikte 3 sayılık oyun oynanacaktı oynanılan oyunlardan oluşan. Öyle birşey hatırlıyorum geçen haftaki konuşmadan :A
Gel buraya nereye gidiyorsun dedi sana Acun :A Evet böyle daha mantıklı iki kişi birden gitmesi saçma olurdu :A

• Güldürdün
Gel buraya nereye gidiyorsun dedi sana Acun :A Evet böyle daha mantıklı iki kişi birden gitmesi saçma olurdu :A
Senin yorumu görmesem kapatmıştım :F
üff işleri yapmadım bugün telefonu elimden bırakmadım diye.

aa iyi hatırlamışım. Ne ara dikkatimi vermişim anlamadım :A

• Güldürdün