TV8 Survivor 2019 | Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Erkeklerimiz çok iyi, kızlarda Melisa ve Kader hız konusunda ağır kalıyorlar ama Seda ve Ecem çok iyi... Yunanlılarda erkeklerde Panayotis kızlarda ise Afroditi efsane

Kader beklenenin çok altında, favori olabilecek bir yarışmacı olarak görüyordum...

Erkeklerimiz çok iyi maşallah. Yusuf, Atakan, Bora şimdilik tuttuğum isimler. Hikmet’i de beğendim. Kızlar da hayal kırıklığı duruyor. Seda ve Melisa dikkatlerimi çekti ilk aşamada. Kader beklenti altı gördüğüm isimler içerisinde...

Ve dokunulmazlık da bizim, Seda mükemmel başlangıç yaptı. Ablasına çekmiş. :bhr:

9-5 öndeyiz, kazandık sayalım bunu da. Yunanlar iyi ama henüz kendilerini gösteremediler. Hepsi birbirinden itici, bir de konuşmaları beni benden alıyor car car :(

Oha kaç oyundur yarım saniyelik kaybettik, 9-8 oldu oyun... Ecem bayağı iyi, atışlarda da çok başarılı.

Oha kaç oyundur yarım saniyelik kaybettik, 9-8 oldu oyun... Ecem bayağı iyi, atışlarda da çok başarılı.
spoi yedim😱 gerçi yiyeyim :A Avrupa yayını daha ada hayatı ve bizim yarışmacılar çabuk havaya girmiş gibi geldi bana. Dur daha 2 oyun oynandı, onlar yapamaz, hazır değil vs. vs. bu tarz erken konuşulmamalı.

Edit: kazanmışız :D Daha da havaya girmezler umarım :A

Son düzenleme:
  • Güldürdün
Reactions: Yiğitt
spoi yedim😱 gerçi yiyeyim :A Avrupa yayını daha ada hayatı ve bizim yarışmacılar çabuk havaya girmiş gibi geldi bana. Dur daha 2 oyun oynandı, onlar yapamaz, hazır değil vs. vs. bu tarz erken konuşulmamalı.

Edit: kazanmışız :D Daha da havaya girmezler umarım :A
Yunanların ada konseyi beni fazla ilgilendirmiyor, o nedenle kapattım ben. 10-8 kazandık oyunu. :Z Şimdilik her şey güllük gülistanlık, göreceğim onları birkaç haftaya :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Ekşi'de çok konuşulanlara girememiş bugün. 😱 İlk sırada olurdu her sene hayırlısı. :A @mrt-06 @Aserat @Yiğitt
Daha alışamadık, ben de oyundan sonra kapattım. Yunan olayı beni heyecanlandırmıştı ama beğenmedim bu şekilde, Yunanların konuşması falan çok itici. Alt yazı okumak da sıktı beni. Kaoslar falan başlasın da yükselişe geçeriz. :A

• Güldürdün
Reactions: xBUGRAx