Güzel bir ortaklık yapacaz ölmezsem artık @sokak sanati konuları hep bendeÇiğdem tamam şimdi sıra @sokak sanati nda
Güzel bir ortaklık yapacaz ölmezsem artık @sokak sanati konuları hep bendeÇiğdem tamam şimdi sıra @sokak sanati nda
Kenanı dövdü diye Çarpışmada kötülüyorsun diyordum sözüme geliyorsun @xemrexxxBiliyorum malımı afasghdasjfasjfadk
Hayır ben açacam @sokak sanatiGüzel bir ortaklık yapacaz ölmezsem artık @sokak sanati konuları hep bende
oyuncağını özledin galiba
Yine bir sürü prim sağlamış sırtımızdan En azından hediyesiz sağlamadı bu seferkıskandın galiba
Kenanı dövdü derken Ezelde mi?Kenanı dövdü diye Çarpışmada kötülüyorsun diyordum sözüme geliyorsun @xemrexxx
Ezelde geldi Kenanı ezdi gitti Sende şuan Sekizi kötülüyorsun vlla taşlar benim anladım şekilde oturuyor yoksa başka türlü Sekizi kötülemek imkansız en iyi rolu çünkü @xemrexxxKenanı dövdü derken Ezelde mi?
Çarpişmadaki halini Kuzey'e benzetiyorum Sıyrılamadı hala ondan Ezelle alakası yok. Bana geleceksen Kuzeyle gel
Sen 8'i kötüleyen bişey mi yazıyorum Gözlerinin bozuk oldugu gibi türkçen de bozulmuşEzelde geldi Kenanı ezdi gitti Sende şuan Sekizi kötülüyorsun vlla taşlar benim anladım şekilde oturuyor yoksa başka türlü Sekizi kötülemek imkansız en iyi rolu çünkü @xemrexxx
Beni Sekizide beğendiğim için imaa etmedinmi olumsuz anlamda .F Sen sekizide beğeniyorsundur tahmin etmiştim lafından kötüledin çıkıyor ortayaSen 8'i kötüleyen bişey mi yazıyorum Gözlerinin bozuk oldugu gibi türkçen de bozulmuş
Çarpişma vs Kuzey yapıyorum nesini anlamıyorsun
Sen izlediğin dizilerdeki karakterleri övüyorsun İzlemediysen ölümüne kötülüyorsun diyorumBeni Sekizide beğendiğim için imaa etmedinmi olumsuz anlamda .F Sen sekizide beğeniyorsundur tahmin etmiştim lafından kötüledin çıkıyor ortaya
Göbekli emekli amca gibiydi sen forumda yokmuydun @xemrexxx göbekli fotolarını atıyordu her gün dizi bitene kadarSen izlediğin dizilerdeki karakterleri övüyorsun İzlemediysen ölümüne kötülüyorsun diyorum
Ezelde geldi Kenanı ezdi gitti Sende şuan Sekizi kötülüyorsun vlla taşlar benim anladım şekilde oturuyor yoksa başka türlü Sekizi kötülemek imkansız en iyi rolu çünkü @xemrexxx
Parlaklari icin @MasacRE- den sonra Faruk ile de kapışıyor Hogatha forumda kadın bırakmadı artık erkekleri de gönderecek parlak sevdasına 😱 @serhatt @Harunnn60Sen 8'i kötüleyen bişey mi yazıyorum Gözlerinin bozuk oldugu gibi türkçen de bozulmuş
Çarpişma vs Kuzey yapıyorum nesini anlamıyorsun
o zor birazParlaklari icin @MasacRE- den sonra Faruk ile de kapışıyor Hogatha forumda kadın bırakmadı artık erkekleri de gönderecek parlak sevdasına 😱 @serhatt @Harunnn60
Arşivinde yok yok onunGöbekli emekli amca gibiydi sen forumda yokmuydun @xemrexxx göbekli fotolarını atıyordu her gün dizi bitene kadar
2020'ye kadar hepimiz burdayızParlaklari icin @MasacRE- den sonra Faruk ile de kapışıyor Hogatha forumda kadın bırakmadı artık erkekleri de gönderecek parlak sevdasına 😱 @serhatt @Harunnn60
Hedef 2023 değil miArşivinde yok yok onun
2020'ye kadar hepimiz burdayız
Zaten seni göndermez kendisi gibi aşüfte donu zilli adabı muaşerete uymayan bir sen varsınBizi forumdan göndermek