Kraliçe Çiğdem'in Forumda 5.Yılı! (Kutlamalı Video)

Kenanı dövdü derken(b) Ezelde mi?

Çarpişmadaki halini Kuzey'e benzetiyorum:X Sıyrılamadı hala ondan:A Ezelle alakası yok. Bana geleceksen Kuzeyle gel:A
Ezelde geldi Kenanı ezdi gitti :F Sende şuan Sekizi kötülüyorsun vlla taşlar benim anladım şekilde oturuyor yoksa başka türlü Sekizi kötülemek imkansız en iyi rolu çünkü :A :A :A @xemrexxx

Ezelde geldi Kenanı ezdi gitti :F Sende şuan Sekizi kötülüyorsun vlla taşlar benim anladım şekilde oturuyor yoksa başka türlü Sekizi kötülemek imkansız en iyi rolu çünkü :A :A :A @xemrexxx
Sen 8'i kötüleyen bişey mi yazıyorum:F Gözlerinin bozuk oldugu gibi türkçen de bozulmuş:A
Çarpişma vs Kuzey yapıyorum nesini anlamıyorsun:X

Sen 8'i kötüleyen bişey mi yazıyorum:F Gözlerinin bozuk oldugu gibi türkçen de bozulmuş:A
Beni Sekizide beğendiğim için imaa etmedinmi olumsuz anlamda .F Sen sekizide beğeniyorsundur tahmin etmiştim lafından kötüledin çıkıyor ortaya :A :A :A

Parlaklari icin @MasacRE- den sonra Faruk ile de kapışıyor Hogatha forumda kadın bırakmadı artık erkekleri de gönderecek parlak sevdasına 😱 @serhatt @Harunnn60