@Forumdash bile hortladı, sen foku unut bence. @xemrexxx @Harunnn60Alamancı hortladı sıra fok baikanda
@Forumdash bile hortladı, sen foku unut bence. @xemrexxx @Harunnn60Alamancı hortladı sıra fok baikanda
1 hafta oldu geleli ama forum yine çöküktü geceleri @bazinga forumun fişini çekmeden dedim erken gireyim Kim biliri belki hepimizin son girişleri? Son kez etkinliklerimizi yapalım bir ibadet gibi @destere @MasacRE- @Çiğdem-
Forum iyice çöktü gerçekten. Ben bile bu haftada bugün ilk kez girdim.
İyi ki yokmusum o dönem. Tam bir eziyetForum iyice çöktü gerçekten. Ben bile bu haftada bugün ilk kez girdim.
Şöyle birkaç kişi daha hortlasa forum çekilir, Ağustos ve Eylül'de MS varkenki gibi.
Neden, katıldığım ilk sezonda şampiyon oldum bu arada tebriğini alırım.İyi ki yokmusum o dönem. Tam bir eziyet
Tebrikler tabisi de bol bol "qanqa" edinmen lazımNeden, katıldığım ilk sezonda şampiyon oldum bu arada tebriğini alırım.
Gelecek sezon yokum, yarışmayı zirvede bıraktım. Artık kanka edinmeme gerek kalmadı.Tebrikler tabisi de bol bol "qanqa" edinmen lazım
ne kadar meşakkatli bir yolda heba etmişsin kendini Ona ayıracağin zamanı @Harunnn60 cuğumla geçirseydin daha mutlu olurdunGelecek sezon yokum, yarışmayı zirvede bıraktım. Artık kanka edinmeme gerek kalmadı.
Ona ayırdığım zamanı Harun'la beraber ayırdık zaten. Hep bana destek oldu saolsun.ne kadar meşakkatli bir yolda heba etmişsin kendini Ona ayıracağin zamanı @Harunnn60 cuğumla geçirseydin daha mutlu olurdun
Gezdim tozdum, yedim içtimi doydum, uyudum uyandım Niyelere - nedenlere; Çünküyle başlayan cevap veremiyorum artıkOna ayırdığım zamanı Harun'la beraber ayırdık zaten. Hep bana destek oldu saolsun.
Sen neler yaptın peki? Niye gittin ki?
Fok dediğin @destere mi? Hala gelmedi mi? Konularda yorumları var
Aaa evet foruma gelince profilinden etiket ile karşılaştım direk çok sevindim zaten bu aralar sık sık anıyorduk Faruk beyi @xemrexxx
@Forumdash da geldiğine göre şuan eksiğimiz kalmadı sadece aktifliğe ihtiyacımız var @destere @mrt-06 düzenli forumda olmaları lazım Faruk beyin gelmesiyle bu kış ayınıda çıkardık sayılır CW ortağımı 4 gözle bekliyordum @Harunnn60lagerthayı izlicem siz birbirinizi yiyin hadi çüz
Tebrikler tabisi de bol bol "qanqa" edinmen lazım
Sertab ile sonunda şampiyon olan birisi çıktıNeden, katıldığım ilk sezonda şampiyon oldum bu arada tebriğini alırım.
Kiz @MasacRE- @MEnes ve @Doğu nun birlikte kullandığı tuvaleti buldum @destere @serhatt @Harunnn60 @Yiğitt @Aserat @xBUGRAx @Forumdash @denizz19 @ozmoturk @dreamy @kerem @turkuazz @DarkLegenD @Billy Kane @Maskeli Fedai@Forumdash da geldiğine göre şuan eksiğimiz kalmadı sadece aktifliğe ihtiyacımız var @destere @mrt-06 düzenli forumda olmaları lazım Faruk beyin gelmesiyle bu kış ayınıda çıkardık sayılır CW ortağımı 4 gözle bekliyordum @Harunnn60
@Maskeli Fedai donunamı ediyor @Doğu @MasacRE- @MEnesKiz @MasacRE- @MEnes ve @Doğu nun birlikte kullandığı tuvaleti buldum @destere @serhatt @Harunnn60 @Yiğitt @Aserat @xBUGRAx @Forumdash @denizz19 @ozmoturk @dreamy @kerem @turkuazz @Billy Kane @Maskeli Fedai Ekli dosyayı görüntüle 63505
Hhaha aaa o aklıma gelmemişti haklısın vlla @xBUGRAx @Maskeli Fedai@xBUGRAx in evindeki tuvaleti kullanıyordur
Kiz @MasacRE- @MEnes ve @Doğu nun birlikte kullandığı tuvaleti buldum @destere @serhatt @Harunnn60 @Yiğitt @Aserat @xBUGRAx @Forumdash @denizz19 @ozmoturk @dreamy @kerem @turkuazz @DarkLegenD @Billy Kane @Maskeli Fedai Ekli dosyayı görüntüle 63505
Ne alakası var şimdi