6 Aralık 2018 Perşembe Reyting Sonuçları

1 hafta oldu geleli ama forum yine çöküktü geceleri @bazinga forumun fişini çekmeden dedim erken gireyim:X Kim biliri belki hepimizin son girişleri? :( Son kez etkinliklerimizi yapalım bir ibadet gibi :A @destere @MasacRE- @Çiğdem-
Forum iyice çöktü gerçekten. Ben bile bu haftada bugün ilk kez girdim. :F

Şöyle birkaç kişi daha hortlasa forum çekilir, Ağustos ve Eylül'de MS varkenki gibi. :Z

@Forumdash bile hortladı, sen foku unut bence. :A @xemrexxx @Harunnn60

Fok dediğin @destere mi? Hala gelmedi mi? Konularda yorumları var(b)

Hoşgeldin diyeyim bi önce. Nerelerdeydin, özledik. :A

@destere bi gidip geliyor, bazen çok onlune bazen hiç girmitir bile. Haliyle @Çiğdem- 'in de @destere 'siz devreleri yandı. :A

1 hafta oldu geleli ama forum yine çöküktü geceleri @bazinga forumun fişini çekmeden dedim erken gireyim:X Kim biliri belki hepimizin son girişleri? :( Son kez etkinliklerimizi yapalım bir ibadet gibi :A @destere @MasacRE- @Çiğdem-
Aaa evet foruma gelince profilinden etiket ile karşılaştım direk çok sevindim zaten bu aralar sık sık anıyorduk Faruk beyi :Z:Z:Z @xemrexxx

@Harunnn60 döndü @destere de döndü aslında ama yine tekleye tekleye giriyordu son 1 haftadır yok :F @mrt-06 da hala dönemedi destere ve Atacan dönünce kadromuz tamamlanıyor askerden de sgat geldimi deymeyin keyfimize bir de Faruk beyin yavuklusu eskici ama o gelecek yıla döner :F :F :F

Şuan sadece @mrt-06 ve @destere aktifliğine ihtiyacımız var film ekibimizde güçleniyor Faruk beyin gelmesiyle @MasacRE- adam az diyordu :A :A :A

@Forumdash da geldiğine göre şuan eksiğimiz kalmadı sadece aktifliğe ihtiyacımız var @destere @mrt-06 düzenli forumda olmaları lazım Faruk beyin gelmesiyle bu kış ayınıda çıkardık sayılır CW ortağımı 4 gözle bekliyordum :Z:Z:Z @Harunnn60
Kiz @MasacRE- @MEnes ve @Doğu nun birlikte kullandığı tuvaleti buldum :A @destere @serhatt @Harunnn60 @Yiğitt @Aserat @xBUGRAx @Forumdash @denizz19 @ozmoturk @dreamy @kerem @turkuazz @DarkLegenD @Billy Kane @Maskeli Fedai
FB_IMG_1544267940655.jpg