@Forumdash bile hortladı, sen foku unut bence.Alamancı hortladı sıra fok baikanda![]()
![]()
![]()
@Forumdash bile hortladı, sen foku unut bence.Alamancı hortladı sıra fok baikanda![]()
![]()
![]()
1 hafta oldu geleli ama forum yine çöküktü geceleri @bazinga forumun fişini çekmeden dedim erken gireyim
Forum iyice çöktü gerçekten. Ben bile bu haftada bugün ilk kez girdim.
İyi ki yokmusum o dönem. Tam bir eziyetForum iyice çöktü gerçekten. Ben bile bu haftada bugün ilk kez girdim.
Şöyle birkaç kişi daha hortlasa forum çekilir, Ağustos ve Eylül'de MS varkenki gibi.![]()
Neden, katıldığım ilk sezonda şampiyon oldum bu arada tebriğini alırım.İyi ki yokmusum o dönem. Tam bir eziyet![]()
Tebrikler tabisi de bol bol "qanqa" edinmen lazımNeden, katıldığım ilk sezonda şampiyon oldum bu arada tebriğini alırım.![]()
Gelecek sezon yokum, yarışmayı zirvede bıraktım. Artık kanka edinmeme gerek kalmadı.Tebrikler tabisi de bol bol "qanqa" edinmen lazım![]()
ne kadar meşakkatli bir yolda heba etmişsin kendiniGelecek sezon yokum, yarışmayı zirvede bıraktım. Artık kanka edinmeme gerek kalmadı.![]()
Ona ayırdığım zamanı Harun'la beraber ayırdık zaten. Hep bana destek oldu saolsun.ne kadar meşakkatli bir yolda heba etmişsin kendiniOna ayıracağin zamanı @Harunnn60 cuğumla geçirseydin daha mutlu olurdun
![]()
Gezdim tozdum, yedim içtimi doydum, uyudum uyandımOna ayırdığım zamanı Harun'la beraber ayırdık zaten. Hep bana destek oldu saolsun.
Sen neler yaptın peki? Niye gittin ki?![]()
Fok dediğin @destere mi? Hala gelmedi mi? Konularda yorumları var![]()
Aaa evet foruma gelince profilinden etiket ile karşılaştım direk çok sevindim zaten bu aralar sık sık anıyorduk Faruk beyi
@Forumdash da geldiğine göre şuan eksiğimiz kalmadı sadece aktifliğe ihtiyacımız var @destere @mrt-06 düzenli forumda olmaları lazım Faruk beyin gelmesiyle bu kış ayınıda çıkardık sayılır CW ortağımı 4 gözle bekliyordumlagerthayı izlicem siz birbirinizi yiyin hadi çüz![]()
Tebrikler tabisi de bol bol "qanqa" edinmen lazım![]()
Sertab ile sonunda şampiyon olan birisi çıktıNeden, katıldığım ilk sezonda şampiyon oldum bu arada tebriğini alırım.![]()
Kiz @MasacRE- @MEnes ve @Doğu nun birlikte kullandığı tuvaleti buldum@Forumdash da geldiğine göre şuan eksiğimiz kalmadı sadece aktifliğe ihtiyacımız var @destere @mrt-06 düzenli forumda olmaları lazım Faruk beyin gelmesiyle bu kış ayınıda çıkardık sayılır CW ortağımı 4 gözle bekliyordum@Harunnn60
@Maskeli Fedai donunamı ediyorKiz @MasacRE- @MEnes ve @Doğu nun birlikte kullandığı tuvaleti buldum@destere @serhatt @Harunnn60 @Yiğitt @Aserat @xBUGRAx @Forumdash @denizz19 @ozmoturk @dreamy @kerem @turkuazz @Billy Kane @Maskeli Fedai Ekli dosyayı görüntüle 63505
Hhaha aaa o aklıma gelmemişti haklısın vlla@xBUGRAx in evindeki tuvaleti kullanıyordur![]()
Kiz @MasacRE- @MEnes ve @Doğu nun birlikte kullandığı tuvaleti buldum@destere @serhatt @Harunnn60 @Yiğitt @Aserat @xBUGRAx @Forumdash @denizz19 @ozmoturk @dreamy @kerem @turkuazz @DarkLegenD @Billy Kane @Maskeli Fedai Ekli dosyayı görüntüle 63505
Ne alakası var şimdi