maatbası ayaklanmıştır
Aaa @Harunnn60 haklı çıktı matban ayaklanmış gerçekten
iyice yaşlandın cw dizilerini bile takip edemiyon bence artık seni huzurevine yatırmalı zaten @destere de kış uykusuna yatınca yanlız kalıcan yaza ka huzurevinde kal bence @Harunnn60Aaa @Harunnn60 haklı çıktı matban ayaklanmış gerçekten
Ooo süper haber @turkuazz @mrt-06 izleriz ayoll
Aaa son gelişmelerden haberim olmuyor gerçekten artıkiyice yaşlandın cw dizilerini bile takip edemiyon bence artık seni huzurevine yatırmalı zaten @destere de kış uykusuna yatınca yanlız kalıcan yaza ka huzurevinde kal bence @Harunnn60
Ab liderliği ilk 5 bölümlük süreçte gayet makul. Totalde'de yavaş yavaş artarız dizi böyle mükemmel olmaya devam etsin önemli olan o.Çarpışma totelde henüz yeteri sıçramayı yapamasada ab grubunu yakında alacak görünüyor oda yeter , zamanla totelde yükselir herhalde @xemrexxx @serhatt @Harunnn60 @MEnes @sokak sanati
Gereken ilgiyi gördü bence ve senaryo daha yeni yeni açılıyor . Son bölümde olanlar daha ilgisini çeker insanların Bu hafta artış devam ederAb liderliği ilk 5 bölümlük süreçte gayet makul. Totalde'de yavaş yavaş artarız dizi böyle mükemmel olmaya devam etsin önemli olan o.
Devam eder kesinlikle. Bu dizi artışı bırakmayacak. Efsane bir iş olacağından artık şüphem yok. İçerde ve Çukur'dan da iyi bir dizi olacak, buna da emin oldum. Ezel ayarına çıkacak bu gidişle, o havayı hissettim.Gereken ilgiyi gördü bence ve senaryo daha yeni yeni açılıyor . Son bölümde olanlar daha ilgisini çeker insanların Bu hafta artış devam eder
Zirve alana kadar artışı devam eder Sabit kitleye ulaşmasına daha çok var 10 reyting barajına kadar devam Zürafaya çarpmamız lazım @xemrexxxDevam eder kesinlikle. Bu dizi artışı bırakmayacak. Efsane bir iş olacağından artık şüphem yok. İçerde ve Çukur'dan da iyi bir dizi olacak, buna da emin oldum. Ezel ayarına çıkacak bu gidişle, o havayı hissettim.