6 Aralık 2018 Perşembe Reyting Sonuçları

Sonucta böyle birşey @xemrexxx :A :A :A
depositphotos_193293964-stock-video-old-wizard-fantasy-fairy-tale.jpg
Hahah :F:F

Ab liderliği ilk 5 bölümlük süreçte gayet makul. Totalde'de yavaş yavaş artarız dizi böyle mükemmel olmaya devam etsin önemli olan o. :D
Gereken ilgiyi gördü bence ve senaryo daha yeni yeni açılıyor . Son bölümde olanlar daha ilgisini çeker insanların :A Bu hafta artış devam eder :Z:Z:Z

Gereken ilgiyi gördü bence ve senaryo daha yeni yeni açılıyor . Son bölümde olanlar daha ilgisini çeker insanların :A Bu hafta artış devam eder :Z:Z:Z
Devam eder kesinlikle. Bu dizi artışı bırakmayacak. :D Efsane bir iş olacağından artık şüphem yok. İçerde ve Çukur'dan da iyi bir dizi olacak, buna da emin oldum. Ezel ayarına çıkacak bu gidişle, o havayı hissettim. :D

Devam eder kesinlikle. Bu dizi artışı bırakmayacak. :D Efsane bir iş olacağından artık şüphem yok. İçerde ve Çukur'dan da iyi bir dizi olacak, buna da emin oldum. Ezel ayarına çıkacak bu gidişle, o havayı hissettim. :D
Zirve alana kadar artışı devam eder :A Sabit kitleye ulaşmasına daha çok var 10 reyting barajına kadar devam Zürafaya çarpmamız lazım :A :A :A @xemrexxx