6 Aralık 2018 Perşembe Reyting Sonuçları

Devam eder kesinlikle. Bu dizi artışı bırakmayacak. :D Efsane bir iş olacağından artık şüphem yok. İçerde ve Çukur'dan da iyi bir dizi olacak, buna da emin oldum. Ezel ayarına çıkacak bu gidişle, o havayı hissettim. :D

Zirve alana kadar artışı devam eder :A Sabit kitleye ulaşmasına daha çok var 10 reyting barajına kadar devam Zürafaya çarpmamız lazım :A :A :A @xemrexxx
zurafa Yeni ecünnülerle yoluna devam edecek çatla Hogatha :A @destere
Dt1NutiXcAAXYc-.jpeg

Umrumda mı bi sor. Ben senaryoya bakarım. Şuan yerli dizinin zirvesi Çarpışma'dır. Hem oyunculuk hem yönetmenlik hem senaryo hem müzik, yani kısaca var olan her teknik kulvarda tepe noktası bu dizidir. :A
kadro belki de şu ankilerin içinde en iyisi ama senaryo zorlama diyorlar:A

Dediğim gibi reytingi önemsemiyorum yeter ki bu kalitesi devam etsin. :) Bu kalite devam ederse reyting de bir şekilde artar zaten. :A
Sen önemsemiyorsun ama istenilen reytinge ulaşmazsa ikinci sezonu düşünmezler totel malesef şuan yetersiz :A En azından ikinci sezonda olsun hazirana ne kaldı dizi geç başladı bir de yarım sezon gibi olacak :F @xemrexxx

kadro belki de şu ankilerin içinde en iyisi ama senaryo zorlama diyorlar:A
Sen beni dinle başkalarını boşver. Senaryo çok sağlam temeller ve bağlantılar üzerine kurulmuş. Boş ve gereksiz sahne yok dizide. Her sahne bir şeye hizmet ediyor. :A Ortada Ezel vari bir iş var diyorum, ötesi yoook. :A
Sen önemsemiyorsun ama istenilen reytinge ulaşmazsa ikinci sezonu düşünmezler totel malesef şuan yetersiz :A En azından ikinci sezonda olsun hazirana ne kaldı dizi geç başladı bir de yarım sezon gibi olacak :F @xemrexxx
Yok yok 2. sezon gelir rahat ol. Ha bir de zorlama olacaksa eğer kafalarında tek sezon planlamışlarsa gelmemesi daha iyi bile diyebiliriz. Reytingi önemsemiyorum ama artacağına da eminim. Bu diziyi kimse harcayamaz ortada müthiş bir emek var. :D