Ortamı düşünemiyorumKarşı komlu gibisiniz siz hadi buluşun aranızda @xemrexxx alın video çekip foruma atın
Ortamı düşünemiyorumKarşı komlu gibisiniz siz hadi buluşun aranızda @xemrexxx alın video çekip foruma atın
Elim gitmiyor başlamayakırk kez tavsiye ettik hala izlemiyorlarsa zaten fazlada zorlamaya gerek yok aslında bu dizi tam @serhatt a göreydi arap oğlanla ispanyol oğlanın uzun eşek oynayışları serhatı derinden etkileyebilirdi ama yabancı dizi kültürü sıfır başlayamadı bir türlü
senden iyi kova olur zaten tamda ben forumdan çıkacakken geldiniz şimdi ne halt karıştırırsan karıştır gideceğimi anladında damladın sanırım
ben çin burcu diyorum gaga kovadan bahsediyor anlayışta kıt vatandaşta
Şuan @destere ile yeni izleyeceğimiz toplu diziden Deredevil var onu izler sonrasına bakarız bir de sabrina cadı dizisi var onda da bize katılabilirsinYapacağım. Bu aralar sizle ortak diziler izleyelim. Özelden neler izliyorsanız anlatın bana.
Aynen geldim artık. Çok güzel geçti.Aber ıch bin nicht hier.
Geldiğine çok sevindim, keşke yaz mevsiminde de burada olsaydın ama aynı sebeblerden ben bu sene burada yokum. İnşallah sınavın iyi geçmiştir
Etiketle muhakkak beni her yere.Şuan @destere ile yeni izleyeceğimiz toplu diziden Deredevil var onu izler sonrasına bakarız bir de sabrina cadı dizisi var onda da bize katılabilirsin
Günde 1 kere gelmeye başladı yine ne haltlar karıştırıyorsa@destere Hava almaya gitti sanırım yok kayıp yine.
Sende bir gelsen artık.Aber ıch bin nicht hier.
Geldiğine çok sevindim, keşke yaz mevsiminde de burada olsaydın ama aynı sebeblerden ben bu sene burada yokum. İnşallah sınavın iyi geçmiştir
Zaten @destere ile rahatımız bozuldu @Harunnn60Plan değiştirmek bizim işimiz. Sürpriz oldun istedim.
@destere 'yle seni bassın diye haber vermedim aslında.
Hahah Aaa tamam hemen kızma abiciğimRahatına başlatma şimdi.