ulaşamaz tabi haddini bilmiyorsun kifikrimin ulaştığı yerlere gözlerim ulaşamadıktan sonra napayım böyle fikri
ulaşamaz tabi haddini bilmiyorsun kifikrimin ulaştığı yerlere gözlerim ulaşamadıktan sonra napayım böyle fikri
sen oturda kalkama inş.
Hahah Aaa gerçekten ayoll dün akşamdan beridir seni sayıklıyordu sen varsın o kayboldu şimdide @Harunnn60 @xemrexxx @serhatttam tersi ben varken kötüler foruma girmeye cesaret edemiyor ben çıkar çıkmaz gaga bodoslama dalmış foruma
Eliteyi @kerem @Harunnn60 önerdim bende hem taktik alırlar bölümdeki sahnelerden izlerken anlarlar demek istediğimi @xemrexxxzaten ne zaman bir şeyin ayrıntısından haberin olduki ?
kırk yılda bir faydan olacaktı neyse seni kalaylamadan önce elite di<zisine çağırayım tahmin edemeyeceğin muhteşem bir dizi yapmışilar @Harunnn60 gagasıyla birlikte diziyi mutlaka izleyin çok şey kaçırıyorsunuz
alaman karpuzunun açtığı konuyada sanada lanet olsun neyse hoşgeldin diyip çıkayım bu çamurdan
gaga nasılda doğru tahminler yapıyor helal olsun
Ben burçları okudum, ama burcum da güzel bir şey yazmıyordu o yüzden yorum yazasım gelmedi. Sen yine alınganlıklarına tam gaz devam ediyorsun.Yok gerçekten herhangi bir niyetle demedim ben çok cevap alamadığım zaman oldu artık sorun olmasın diye mesela burç konusuna etiketledim dönmemiş kendisi bilir ben kimseyle sorun yaşamak istemiyorum sorun yaşama konusunda fazlasıyla yorgunum şurda kafam dağıtmak istiyorum o kadar
Kova burcuyum. Para gelecek bir yerden diyordu bir ara. @Çiğdem-çin burçlarına göre bir ara bakmıştık da şimdi aklıma gelmedi domuz burcu falandı sanırım
@kerem İle iyi bir ikili olduk. Sizi solladık.@kerem burda gagasız çok dışlanmıştı adeta alice weidel çarpmış karpuza dönmüştü şimdi gaga @Harunnn60 gelince kendini biraz daha güvende hissediyor
çamur kuruyup çatlayınca başka bir çamurla sıvarsın ya keremde kendi çatlaklarını gagayla kapatmaya meyilli sanırım
Baya sayıkladım hatta bir ara evine gidecektim yakın zaten. @destereHahah Aaa gerçekten ayoll dün akşamdan beridir seni sayıklıyordu sen varsın o kayboldu şimdide @Harunnn60 @xemrexxx @serhatt
Daredevili'de izleyelim artık.Eliteyi @kerem @Harunnn60 önerdim bende hem taktik alırlar bölümdeki sahnelerden izlerken anlarlar demek istediğimi @xemrexxx
kırk kez tavsiye ettik hala izlemiyorlarsa zaten fazlada zorlamaya gerek yok aslında bu dizi tam @serhatt a göreydi arap oğlanla ispanyol oğlanın uzun eşek oynayışları serhatı derinden etkileyebilirdi ama yabancı dizi kültürü sıfır başlayamadı bir türlüEliteyi @kerem @Harunnn60 önerdim bende hem taktik alırlar bölümdeki sahnelerden izlerken anlarlar demek istediğimi @xemrexxx
senden iyi kova olur zaten tamda ben forumdan çıkacakken geldiniz şimdi ne halt karıştırırsan karıştır gideceğimi anladında damladın sanırımKova burcuyum. Para gelecek bir yerden diyordu bir ara. @Çiğdem-
evime elektronik haşere kovucu monte ettim yaklaşman mümkün değilBaya sayıkladım hatta bir ara evine gidecektim yakın zaten. @destere
@Çiğdem- Elimize bez verecekti versin artık başlayalım temizliğe.evime elektronik haşere kovucu monte ettim yaklaşman mümkün değil
kırk kez tavsiye ettik hala izlemiyorlarsa zaten fazlada zorlamaya gerek yok aslında bu dizi tam @serhatt a göreydi arap oğlanla ispanyol oğlanın uzun eşek oynayışları serhatı derinden etkileyebilirdi ama yabancı dizi kültürü sıfır başlayamadı bir türlü
senden iyi kova olur zaten tamda ben forumdan çıkacakken geldiniz şimdi ne halt karıştırırsan karıştır gideceğimi anladında damladın sanırım
ben çin burcu diyorum gaga kovadan bahsediyor anlayışta kıt vatandaşta
Daredevile artık bismillah diyelim evet yarın falan izlemeye çalısırım @destere dediklerine bakma ben Harunsuz izlemem diyorduDaredevili'de izleyelim artık.
Death Note'de başladım. 5 bölüm izledim bir günde.
Ölüm defterine başlamana çok sevindim ama yorum yap kesinlikle@destere Sever beni biliyorum. Bizi bi ayrı kefeye koyar hep bilirsin.
Yapacağım. Bu aralar sizle ortak diziler izleyelim. Özelden neler izliyorsanız anlatın bana.Ölüm defterine başlamana çok sevindim ama yorum yap kesinlikle
Ben burçları okudum, ama burcum da güzel bir şey yazmıyordu o yüzden yorum yazasım gelmedi. Sen yine alınganlıklarına tam gaz devam ediyorsun.