eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 8.Sezon Çeyrek Final Sonuçları

İkiside hak etmedi bence sen sus bakayım ayoll gaddar @Yiğitt @xBUGRAx :bhr::bhr::bhr:

Buraya kadar da Bully getirmişti artık 2-3 hafta bir zahmet dolan ortalıkta ayoll :A :A :A
Ben olaylara mantıksal bakıyorum :A Sonuçta rakibimdiler elenmelerine sevinmem hakkım :A ( Sevinmedi :A )

Neyse ben kaçayım artık cicili bicili rüyalar :A

Oy kullanacağım dedim ama eve bir türlü dönemedim ve oylamayı kaçırdım :( Hatta yarım saat falan önce gelebildim malum şu ara reytingleri arttırabilmek adına çok yoğun çalışıyoruz :A

@kerem @Maskeli Fedai @denizz19 tebrikler çocuklar üçünüzün de şarkıyı gerçekten iyiydi :D

@Yiğitt Gökhan Türkmen'i buraya taşıman bile mucize gelecek sezon Kanal D'nin akıbetini yaşayacaksın :F :F
Sen şey değil misin ya şu ikinci hafta eleniyorum deyip forumu bırakan, sonra elenmediğini anlayıp foruma gelip 2 hafta sonra elenen? :A

Her yerden fırlama be.ss

Tam puan vermesem bunu söylemeyeceğini ikimiz de biliyoruz ama bozuntuya vermeyeyim bari. :A
DpIC1QYWsAA2qeX.jpeg

Oy kullanacağım dedim ama eve bir türlü dönemedim ve oylamayı kaçırdım :( Hatta yarım saat falan önce gelebildim malum şu ara reytingleri arttırabilmek adına çok yoğun çalışıyoruz :A

@kerem @Maskeli Fedai @denizz19 tebrikler çocuklar üçünüzün de şarkıyı gerçekten iyiydi :D

@Yiğitt Gökhan Türkmen'i buraya taşıman bile mucize gelecek sezon Kanal D'nin akıbetini yaşayacaksın :F :F
Kaçırmasaydın İrem'in kalmasına kötü etkin olmazdı galiba :A