Maskeli Fedai
Favori Üye
Balkonda uyuma bir tarafların donmasınBen olaylara mantıksal bakıyorumSonuçta rakibimdiler elenmelerine sevinmem hakkım
( Sevinmedi
)
Neyse ben kaçayım artık cicili bicili rüyalar![]()
Ülkemizin içinden geçtiği bu zorlu süreçte mi?Sağol kardeşimBu zorlu haftalarda kucaklaşmamız önemli
![]()
Size güven olmaz uygun zamanda @Maskeli Fedai e de tekmeyi atıcaksınız gibi hissediyorum doğru zamanÜlkemizin içinden geçtiği bu zorlu süreçte mi?Zorlu hafta ne şampi diyebiliriz artık
![]()
Bence de bize güven olmazSize güven olmaz uygun zamanda @Maskeli Fedai e de tekmeyi atıcaksınız gibi hissediyorum doğru zaman![]()
![]()
![]()
Sen şey değil misin ya şu ikinci hafta eleniyorum deyip forumu bırakan, sonra elenmediğini anlayıp foruma gelip 2 hafta sonra elenen?Oy kullanacağım dedim ama eve bir türlü dönemedim ve oylamayı kaçırdımHatta yarım saat falan önce gelebildim malum şu ara reytingleri arttırabilmek adına çok yoğun çalışıyoruz
@kerem @Maskeli Fedai @denizz19 tebrikler çocuklar üçünüzün de şarkıyı gerçekten iyiydi
@Yiğitt Gökhan Türkmen'i buraya taşıman bile mucize gelecek sezon Kanal D'nin akıbetini yaşayacaksın![]()
![]()
Her yerden fırlama be.ssDefol git tutan yok![]()
Tam puan vermesem bunu söylemeyeceğini ikimiz de biliyoruz ama bozuntuya vermeyeyim bari.İnş. Jet Sosyete tutmuştur.![]()
Her yerden fırlama be.ss
Tam puan vermesem bunu söylemeyeceğini ikimiz de biliyoruz ama bozuntuya vermeyeyim bari.![]()
Kaçırmasaydın İrem'in kalmasına kötü etkin olmazdı galibaOy kullanacağım dedim ama eve bir türlü dönemedim ve oylamayı kaçırdımHatta yarım saat falan önce gelebildim malum şu ara reytingleri arttırabilmek adına çok yoğun çalışıyoruz
@kerem @Maskeli Fedai @denizz19 tebrikler çocuklar üçünüzün de şarkıyı gerçekten iyiydi
@Yiğitt Gökhan Türkmen'i buraya taşıman bile mucize gelecek sezon Kanal D'nin akıbetini yaşayacaksın![]()
![]()
Aynen canım siz olmadan form olur mu hiç
Kiz niye olmasın çok daha iyi olur onlarsizAynen canım siz olmadan form olur mu hiç![]()
Sensiz de olmaz onlarız da olmazKiz niye olmasın çok daha iyi olur onlarsiz![]()
Bu hafta da tam puan bekliyorum canımSensiz de olmaz onlarız da olmaz![]()
Bunları özellikle arıyor musun
Olur