Sertab Erener'i seviyorsundur umarım. Bu haftaki puanın kötüydü ama bu hafta senden iyi bir puan alırım gibi. Şarkımı beğeneceksin.
Sertab Erener'i seviyorsundur umarım. Bu haftaki puanın kötüydü ama bu hafta senden iyi bir puan alırım gibi. Şarkımı beğeneceksin.
Şarkı güzelse neden olmasınSertab Erener'i seviyorsundur umarım. Bu haftaki puanın kötüydü ama bu hafta senden iyi bir puan alırım gibi. Şarkımı beğeneceksin.
Severim ama diğer şarkıları da görmem lazımUnutursun (Söz Bitti) şarkısını sever misin?
Hadi hayırlısı. Bu haftada iyi bir sonuç alırız umarım.Severim ama diğer şarkıları da görmem lazım
Kadını elediniz hala komplolarınız bitmiyor ayoll 😱😱😱 @xBUGRAx @destere @MasacRE- @Maskeli FedaiEkli dosyayı görüntüle 62280
Skandallar kraliçesi Gülben'den yeni skandal.😱 Bu kadın şey olduğu kadar ırkçıymışta @xBUGRAx @kerem @Çiğdem- @destere @dreamy @Maskeli Fedai @ozmoturk @ozgur2113
Sunucu söyleyecenmi birazdan konu gelecekYere düşene bir tekmede Seren Serengil Fun Clup olarak biz vuruyoruz.
Sunucu söyleyecenmi birazdan konu gelecek
Klasik müzik tercihim
Sıra geldi @Maskeli Fedai e @destere @MasacRE- @MEnesBence de bize güven olmaz Rüzgar bir anda tersten esebilir
Ekli dosyayı görüntüle 62280
Skandallar kraliçesi Gülben'den yeni skandal.😱 Bu kadın şey olduğu kadar ırkçıymışta @xBUGRAx @kerem @Çiğdem- @destere @dreamy @Maskeli Fedai @ozmoturk @ozgur2113
@Yiğitt İle iki Super Mod yanınıza Admin @bazinga da alıp intikam alırsınız tabi stüdyomuza zarar vermedenYeni şarkımız çıktı ya başladılar hemen.
Sana kalsa ilk hafta elenecektim Bak yarı finaldeyim Sıvacı dostlarım bana kıymaz : A
Yarı finalde kafanı yaricazSana kalsa ilk hafta elenecektim Bak yarı finaldeyim Sıvacı dostlarım bana kıymaz : A
Senin sevdiğin şarkıyla geliyorumYarı finalde kafanı yaricaz