Maskeli Fedai
Favori Üye
(Uğurlamadı ve şampiyon yaptıiki çiçek bir böcek kaldı ona göre haftaya taktiksel çalışmalara başlayalım şimdidenson fok böceğini uğurlamak şart oldu
![]()
(Uğurlamadı ve şampiyon yaptıiki çiçek bir böcek kaldı ona göre haftaya taktiksel çalışmalara başlayalım şimdidenson fok böceğini uğurlamak şart oldu
![]()
Fok başkan kıyamaz bize
Teşekkür ederim Kraliçem.Tebrikler Tarkan ile yapamadını yaptın
Alamancı @kerem ilk yarışmanda sende çok iyisin şampiyonluğunda iddialı ismisin başarılar![]()
Boğazında kalsın![]()
BOĞAZINDA KALIR İNŞ.![]()
Once Ben dedim![]()
Ooo sevevinimiz çok ayollDüşmanı çok olunca böyle oluyor işte![]()
Diğer fotoğraf açık ara daha iyiydi... @sokak sanati
İyyy onun iyi çıktığı foto mu olurmuş![]()
Aaa bencede ayoll bunak şefimizi özledikTaci taktım artık. Resmen milli şefim.![]()
Çok kucaklayıcı bir konuşma olmuş
@Maskeli Fedai biraz zor gider @MasacRE- @Doğu @destere sıvacılar hep fanı Yalınınkazmaya bak sen?balkona çıktında teşekür mü ettin sanki, 4 puanım yalı kazığına haram zıkkım olsun
![]()
Sağol kardeşimÇok kucaklayıcı bir konuşma olmuşHepimizi kucağa almışsın özellikle @destere’yi. Forumun birleştirici ve bütünleştirici gücü @Maskeli Fedai kardeşimi gönülden tebrik ediyorum
![]()
Kalan 2 haftada juri olarak oy verebilirsin tabikide sevinirizElenen arkadaşlar adına üzüldüm başarılı sonuçlar alan arkadaşları da tebrik ederim gönül isterdi ki herkese istediği puanları verebileyim ama maalesef bi kısım sevinirken bi kısım üzülmesi lazım puanlarımızda
Bundan sonra yine jürilik yapmak gerekirse yaparım zevkli oluyo![]()
Bu hafta istediğin gibi oldu mu full konudaydım@Maskeli Fedai biraz zor gider @MasacRE- @Doğu @destere sıvacılar hep fanı Yalının![]()
![]()
![]()
Olan @Yiğitt i me oldu![]()
![]()
![]()
@xBUGRAx İle @Yiğitt i kaybetmeye çok üzüldümBu hafta istediğin gibi oldu mu full konudaydım![]()
Vur Yüreğimde iyiydi ama çeyrekte genelde her şarkıcının elenme riski oluyor sadece yarışmayı kazanan şarkınla çeyreğin dokunulmazı olabilirdin oyüzden Vur Yüreğim ile yer değiştirmekte akıllılık ettik @destere de çok sevinmiştirTeşekkür ederim Kraliçem.![]()
İkisi de elenmeyi haketmişti boşver
İkiside hak etmedi bence sen sus bakayım ayoll gaddar @Yiğitt @xBUGRAx