eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 8.Sezon Çeyrek Final Sonuçları

Oy kullanacağım dedim ama eve bir türlü dönemedim ve oylamayı kaçırdım :( Hatta yarım saat falan önce gelebildim malum şu ara reytingleri arttırabilmek adına çok yoğun çalışıyoruz :A

@kerem @Maskeli Fedai @denizz19 tebrikler çocuklar üçünüzün de şarkıyı gerçekten iyiydi :D

@Yiğitt Gökhan Türkmen'i buraya taşıman bile mucize gelecek sezon Kanal D'nin akıbetini yaşayacaksın :F :F

Diğer fotoğraf açık ara daha iyiydi... @sokak sanati

İyyy onun iyi çıktığı foto mu olurmuş :A

Taci taktım artık. Resmen milli şefim.:A
Aaa bencede ayoll bunak şefimizi özledik :( :( :( @destere
kizilderilidekupeeeed4566c8e.jpg

Ekli dosyayı görüntüle 62267

Balkondan halkımı selamlıyorum :A :Z Bizi yarı fianel çıkartan tüm üyelere, kardeşlerime teşekkürlerimi sunuyorum. Bizi sizler buralara getirdiniz :A :Z

@Çiğdem- @MasacRE- @Sherlock @Doğu @denizz19 @xemrexxx @destere
Çok kucaklayıcı bir konuşma olmuş :A Hepimizi kucağa almışsın özellikle @destere’yi. Forumun birleştirici ve bütünleştirici gücü @Maskeli Fedai kardeşimi gönülden tebrik ediyorum :A

Elenen arkadaşlar adına üzüldüm başarılı sonuçlar alan arkadaşları da tebrik ederim gönül isterdi ki herkese istediği puanları verebileyim ama maalesef bi kısım sevinirken bi kısım üzülmesi lazım puanlarımızda :D
Bundan sonra yine jürilik yapmak gerekirse yaparım zevkli oluyo :A
Kalan 2 haftada juri olarak oy verebilirsin tabikide seviniriz :Z:Z:Z @Maskeli Fedai

Bu hafta istediğin gibi oldu mu full konudaydım :A
@xBUGRAx İle @Yiğitt i kaybetmeye çok üzüldüm :( Ama bu duygusal yönü tabi döner sermaye yönüyle bakarsak @denizz19 sen @kerem yinede kayıplarımıza rağmen 3 yarışmacımızda aktif yarışmacılardan hayat devam ediyor demişler :A :A :A @sokak sanati @xemrexxx @MasacRE- @destere

hayat-bilgisi-amil-bey_1199666_m.jpg

Teşekkür ederim Kraliçem. :Z
Vur Yüreğimde iyiydi ama çeyrekte genelde her şarkıcının elenme riski oluyor sadece yarışmayı kazanan şarkınla çeyreğin dokunulmazı olabilirdin oyüzden Vur Yüreğim ile yer değiştirmekte akıllılık ettik @destere de çok sevinmiştir :A :A :A

@xBUGRAx İle @Yiğitt i kaybetmeye çok üzüldüm :( Ama bu duygusal yönü tabi döner sermaye yönüyle bakarsak @denizz19 sen @kerem yinede kayıplarımıza rağmen 3 yarışmacımızda aktif yarışmacılardan hayat devam ediyor demişler :A :A :A @sokak sanati @xemrexxx @MasacRE- @destere

hayat-bilgisi-amil-bey_1199666_m.jpg
İkisi de elenmeyi haketmişti boşver :A @Yiğitt @xBUGRAx

Sana reyting getiren adam lazım yani ben 😎