Al o zaman...giderken bile parlaklarla veda etmeyi tercih ediyorsun kız şarkı söylese zehirlenirsin falan aman parlaktan şaşma
Al o zaman...giderken bile parlaklarla veda etmeyi tercih ediyorsun kız şarkı söylese zehirlenirsin falan aman parlaktan şaşma
(vee takılamadılar ) @Çiğdem- @Maskeli Fedai
Hahah bizi yalnız bırakmamak için gelmiş sanırım Ama zıbarmış görünüyor şuanYatıp zıbarmayacak mıydın sen ya, kabus gibi çıktın karşıma.
Gidiyorum Keremcim, bu gece son gecem.
Bir süre daha yokum, kendine çok iyi bak. Kısa zamanda seninle de kaynaştık, kim bilir ilerde daha samimi olsa fırsatı yakalarız belki. Seni tanıdığıma memnun oldum.
Aaa şimdi Alamancı çok üzülmesin Kaanın kaliteli oyları devam edecek en çok mahrum kalmaktan üzülüyordu kesinYa, bak üzüldüm şimdi. Off ne bileyim vedalardam nefret ederim. Tamda yeni kaynaşmıştık.
En azından MS'nin finaline kadar kalsan olmaz mı?
"Everyway That I Can" olmasın o. Bi fok bildiğin yok senin allahın cahili.
Fok başkan öyle diyorsa öyledir Sertaba gidin şarkının adını 15 yıldır yanlış söylüyorsun diyinben okunuşunu yazdım aynı şey işte
Böyle de kıskançtır işte. Zaten o yüzden de çekemiyor beni.Hahah bizi yalnız bırakmamak için gelmiş sanırım Ama zıbarmış görünüyor şuan
Geçse olsa söyleyeyim, başta küçük bir kızışmamız olsa da sonradan seni gerçekten sevdim Kaan'cım. MS'deki puanlar işin tuzu biberiydi tabii.Tadı damağımızda kaldı dimi Bazen gitmen gerekir ve gidersin, yapacak bir şey yok.
O kadar zamanım yok maalesef.
Kaliteli oylarımı mahrum bırakmayacam yarışmacılardan, bu habere sevinmiştir bence @keremAaa şimdi Alamancı çok üzülmesin Kaanın kaliteli oyları devam edecek en çok mahrum kalmaktan üzülüyordu kesin
Vlla hortlak gibi çıkadabilir her an @destereBöyle de kıskançtır işte. Zaten o yüzden de çekemiyor beni.
İnşallah zıbarmıştır tamamen de, uyanmaz daha.
İyidir @kerem yakın dönemli kayıtlılardan en sevilenlerden oldu diyebilirizKaliteli oylarımı mahrum bırakmayacam yarışmacılardan, bu habere sevinmiştir bence @kerem
Atalım bakalım@xdragxx Gelip konuya oy verecem derse videoyu atarız Üyeler oy verecem demeden atmıyorum rahatsız oluyorlar
@Maskeli Fedai e 1 vericeksin anlaştımız gibi @BullyAtalım bakalım
Duygularımız karşılıklı Keremcim, ben de seni sevdim.Geçse olsa söyleyeyim, başta küçük bir kızışmamız olsa da sonradan seni gerçekten sevdim Kaan'cım. MS'deki puanlar işin tuzu biberiydi tabii.
Şunu söyleyeyim, gitmeni gerçekten istemezdim. Ama hayat işte, gitmen gerekiyor ve gidiyorsun. Hepimizin bir amacı var bu hayatta, sende onun için gidiyorsun sanırım. Umarım amacına ulaşırsın. İstediğin şeyi elde edersin. O zamana kadar kendine iyi bak, özletme kendini. Arayı da çok açmazsan iyi olur. Her zaman uğramayı ihmal etme.
Dediğin gibi tadı damağımızda kaldı ama gelecek sefer döndüğünde bu kadar kısa olmasın ona göre. Bizi de arada aklına getir, unutulmayalım.
Aaa şimdi Alamancı çok üzülmesin Kaanın kaliteli oyları devam edecek en çok mahrum kalmaktan üzülüyordu kesin
Buna da üzüldüm şimdi, kalacaksan oy kullan. Gideceksen kullanmana gerek yok.Kaliteli oylarımı mahrum bırakmayacam yarışmacılardan, bu habere sevinmiştir bence @kerem
Atalım bakalım
@xdragxx 2015 All-Star'da da oy vermeye başlamıştı sonlara doğru, 3 sene geçmiş, daha dün gibi hatırlıyorum, ömür tüketiyoruz valla.
Bro vallaha öyle ya cidden dün gibi@xdragxx 2015 All-Star'da da oy vermeye başlamıştı sonlara doğru, 3 sene geçmiş, daha dün gibi hatırlıyorum, ömür tüketiyoruz valla.
Tövbe de kız Çıkmasın hiçbir yerden, horul horul uyuyordur bence o şu an, yani inşallah.Vlla hortlak gibi çıkadabilir her an @destere
Bro vallaha öyle ya cidden dün gibi
Belli 3 yıldır kullanmadığı sondan 2.sıradakınada 4 vermiş@xdragxx 2015 All-Star'da da oy vermeye başlamıştı sonlara doğru, 3 sene geçmiş, daha dün gibi hatırlıyorum, ömür tüketiyoruz valla.
Ben gelmeden saniyeler ile gitmiş acaba ben gelmicem diyemi gitti @destereTövbe de kız Çıkmasın hiçbir yerden, horul horul uyuyordur bence o şu an, yani inşallah.
Biz işimizi yarım bırakmayı sevmeyiz, bedenim burda olmasa da ruhum olacak.Buna da üzüldüm şimdi, kalacaksan oy kullan. Gideceksen kullanmana gerek yok.
@Arslan Bey Kullanmasından memnunsun ama Alamancı @BullyBuna da üzüldüm şimdi, kalacaksan oy kullan. Gideceksen kullanmana gerek yok.