hiç battığın çukurdan çıkamazsın umarımBen de Çukur izler, gece gelirim belki. Yarın dersim öğlen, geç saatlere kadar buralardayım
hiç battığın çukurdan çıkamazsın umarımBen de Çukur izler, gece gelirim belki. Yarın dersim öğlen, geç saatlere kadar buralardayım
benim şarkıyla gelmediğin için zaten kötü oy vereceğimi başta söylemiştim elenirsen kabahat @Dosi nin tamda şarkıyı değiştirecekken sana engel olduO komplo
Buna yüksek ver haftaya senin şarkı yarı finale çıkarsam gelecekbenim şarkıyla gelmediğin için zaten kötü oy vereceğimi başta söylemiştim elenirsen kabahat @Dosi nin tamda şarkıyı değiştirecekken sana engel oldu
oltaya yem taktında, o yeme kanacak balık yok burda? nafile çabaBuna yüksek ver haftaya senin şarkı yarı finale çıkarsam gelecek
Sen zargana gibisin olta etkilemez seni ağ falan lazımoltaya yem taktında, o yeme kanacak balık yok burda? nafile çaba
"Everyway That I Can" olmasın o. Bi fok bildiğin yok senin allahın cahili.yani ben neysem oyum ingilizceden çok iyi anlarım demedimki ama sen hem ingilizce şarkıyla geliyorsun hemde döt aykeni bilmiyorsun olacak iş değil
bamya burunlu balıklarımı diyorsun ? tip olarak aslında şeye! benziyorlar neyse iremden balıklara nasıl geçtik anlamadımSen zargana gibisin olta etkilemez seni ağ falan lazım
ben okunuşunu yazdım aynı şey işte"Everyway That I Can" olmasın o. Bi fok bildiğin yok senin allahın cahili.
Gömeceğim seni inşallah bir çukura.hiç battığın çukurdan çıkamazsın umarım
O partiyi başına yıkarım, akıllı ol.Melunun gidişiyle bu akşam parti yapacağım
Gece bulusalım ozaman sen ben @Maskeli Fedai @destere hadi ben kaçıyorum
Neyse ki son gecemde destere belasını çekmeyecem, kafam rahat ve huzurlu bir şekilde giderim artık forumdan. Gecemin içine ederdi, yırttık çok şükür.bugün erken yatarım ben yarın işim gücüm var
Gidiyor musun?Neyse ki son gecemde destere belasını çekmeyecem, kafam rahat ve huzurlu bir şekilde giderim artık forumdan. Gecemin içine ederdi, yırttık çok şükür.
@Maskeli Fedai melunu zaten bir yerlerde salmıştır, Çiğdemcimle takılırız biz artık.
Gidiyorum Keremcim, bu gece son gecem.Gidiyor musun?
Ya, bak üzüldüm şimdi. Off ne bileyim vedalardam nefret ederim. Tamda yeni kaynaşmıştık.Gidiyorum Keremcim, bu gece son gecem.
Bir süre daha yokum, kendine çok iyi bak. Kısa zamanda seninle de kaynaştık, kim bilir ilerde daha samimi olsa fırsatı yakalarız belki. Seni tanıdığıma memnun oldum.
Neyse ki son gecemde destere belasını çekmeyecem, kafam rahat ve huzurlu bir şekilde giderim artık forumdan. Gecemin içine ederdi, yırttık çok şükür.
@Maskeli Fedai melunu zaten bir yerlerde salmıştır, Çiğdemcimle takılırız biz artık.
Gidiyorum Keremcim, bu gece son gecem.
Bir süre daha yokum, kendine çok iyi bak. Kısa zamanda seninle de kaynaştık, kim bilir ilerde daha samimi olsa fırsatı yakalarız belki. Seni tanıdığıma memnun oldum.
Tadı damağımızda kaldı dimi Bazen gitmen gerekir ve gidersin, yapacak bir şey yok.Ya, bak üzüldüm şimdi. Off ne bileyim vedalardam nefret ederim. Tamda yeni kaynaşmıştık.
En azından MS'nin finaline kadar kalsan olmaz mı?
Yatıp zıbarmayacak mıydın sen ya, kabus gibi çıktın karşıma.(vee takılamadılar ) @Çiğdem- @Maskeli Fedai
bu şarkıyla foruma veda et
Bununla veda etmeyi düşünüyordum