eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 8.Sezon Çeyrek Final 2 Eleme Haftası (2018)

evri döt aykeni seven çok, açık ara şampiyon olursun demiştim sana :) benden puan çıkmaz ama diğer arkadaşlar şarkıya bayılıyor :)
Evri döt ayken ne bilmiyorum ama sen onu benim şarkımla karıştırmışsın, git önce şarkımı dinle de gel. :)

@MayısKralı İrem Derici'ye desteğini bekliyorum. :bhr:

@gözlemci çeyrek finalde İremciğine destek ver :A

@tolgab @HachiKo desteklerinizi bekliyorum İremciğime. :D

Evri döt ayken ne bilmiyorum ama sen onu benim şarkımla karıştırmışsın, git önce şarkımı dinle de gel. :)
alamanyaya gitmiş ama kültür sıfır kültürsüz cahil:) ingilizceden bir habersin ingilizce şarkı neyine? gül gibi yerli şarkılar dururken bu haftayı sıvayıp batırmasan olmazmıydı :)

Çok güzel olmuş @Harunnn60 :bhr: Bu gerilim müziğine Gülben nasıl yakışırdı. :A

660783317914.jpg
videodaki tek eksik benim onun için berbat olmuş ? gülbenle tülbentle eksiğin tamamlanması mümkün değil :)

alamanyaya gitmiş ama kültür sıfır kültürsüz cahil:) ingilizceden bir habersin ingilizce şarkı neyine? gül gibi yerli şarkılar dururken bu haftayı sıvayıp batırmasan olmazmıydı :)
Hem ingilizceden bir habersin diyorsun, hem yerli şarkıları övüyorsun? Döne döne semazen oldun. :A

Hem ingilizceden bir habersin diyorsun, hem yerli şarkıları övüyorsun? Döne döne semazen oldun. :A
yani ben neysem oyum ingilizceden çok iyi anlarım demedimki:) ama sen hem ingilizce şarkıyla geliyorsun hemde döt aykeni bilmiyorsun olacak iş değil :)