Evri döt ayken ne bilmiyorum ama sen onu benim şarkımla karıştırmışsın, git önce şarkımı dinle de gel.evri döt aykeni seven çok, açık ara şampiyon olursun demiştim sanabenden puan çıkmaz ama diğer arkadaşlar şarkıya bayılıyor
![]()
Evri döt ayken ne bilmiyorum ama sen onu benim şarkımla karıştırmışsın, git önce şarkımı dinle de gel.evri döt aykeni seven çok, açık ara şampiyon olursun demiştim sanabenden puan çıkmaz ama diğer arkadaşlar şarkıya bayılıyor
![]()
alamanyaya gitmiş ama kültür sıfır kültürsüz cahilEvri döt ayken ne bilmiyorum ama sen onu benim şarkımla karıştırmışsın, git önce şarkımı dinle de gel.
bu arkadaşlar kayıpmı ? mesajın devamında görenlerin en yakın karakola başvurması... şeklinde devam etmeliydi cümle
Etiket olmadı ne yapalım ortada kaldılarbu arkadaşlar kayıpmı ? mesajın devamında görenlerin en yakın karakola başvurması... şeklinde devam etmeliydi cümle![]()
videodaki tek eksik benim onun için berbat olmuş ? gülbenle tülbentle eksiğin tamamlanması mümkün değil
sen kırk kez etiketle birde gelip anlamsız anlamsız bakıp ireme bir diğerlerine yüksek puan versinlerEtiket olmadı ne yapalım ortada kaldılar![]()
Senden de yüksek puan bekliyorumsen kırk kez etiketle birde gelip anlamsız anlamsız bakıp ireme bir diğerlerine yüksek puan versinlerakıl alır şeyler değil ama olur mu olur
![]()
işte bende o anlamsız bakanlardanımSenden de yüksek puan bekliyorum![]()
Hem ingilizceden bir habersin diyorsun, hem yerli şarkıları övüyorsun? Döne döne semazen oldun.alamanyaya gitmiş ama kültür sıfır kültürsüz cahilingilizceden bir habersin ingilizce şarkı neyine? gül gibi yerli şarkılar dururken bu haftayı sıvayıp batırmasan olmazmıydı
![]()
Sen böyle olumsuz laflar edince iyi verirsinişte bende o anlamsız bakanlardanım![]()
bu mesajla kötü puanıda garantiledin zaten geçmiş olsunSen böyle olumsuz laflar edince iyi verirsin![]()
Sen İrem'e kıymazsınbu mesajla kötü puanıda garantiledin zaten geçmiş olsun![]()
yani ben neysem oyum ingilizceden çok iyi anlarım demedimkiHem ingilizceden bir habersin diyorsun, hem yerli şarkıları övüyorsun? Döne döne semazen oldun.![]()
irem o kertenkele gibi makyajsız fotosuyla kendine kıymış zaten ben niye kıymayayımkiSen İrem'e kıymazsın![]()
isterse 10 ay gelmesin legion u bekletip @MasacRE- foruma girdiği an izlemeye başlarız kaçış yok öyle kimse bizden kurtulamaz
bugün erken yatarım ben yarın işim gücüm var
O komploirem o kertenkele gibi makyajsız fotosuyla kendine kıymış zaten ben niye kıymayayımki![]()