hiç battığın çukurdan çıkamazsın umarımBen de Çukur izler, gece gelirim belki.Yarın dersim öğlen, geç saatlere kadar buralardayım
![]()
hiç battığın çukurdan çıkamazsın umarımBen de Çukur izler, gece gelirim belki.Yarın dersim öğlen, geç saatlere kadar buralardayım
![]()
benim şarkıyla gelmediğin için zaten kötü oy vereceğimi başta söylemiştimO komplo![]()
Buna yüksek ver haftaya senin şarkı yarı finale çıkarsam gelecekbenim şarkıyla gelmediğin için zaten kötü oy vereceğimi başta söylemiştimelenirsen kabahat @Dosi nin tamda şarkıyı değiştirecekken sana engel oldu
![]()
oltaya yem taktında, o yeme kanacak balık yok burda? nafile çabaBuna yüksek ver haftaya senin şarkı yarı finale çıkarsam gelecek![]()
Sen zargana gibisin olta etkilemez seni ağ falan lazımoltaya yem taktında, o yeme kanacak balık yok burda? nafile çaba![]()
"Everyway That I Can" olmasın o. Bi fok bildiğin yok senin allahın cahili.yani ben neysem oyum ingilizceden çok iyi anlarım demedimkiama sen hem ingilizce şarkıyla geliyorsun hemde döt aykeni bilmiyorsun olacak iş değil
![]()
bamya burunlu balıklarımı diyorsun ?Sen zargana gibisin olta etkilemez seni ağ falan lazım![]()
ben okunuşunu yazdım aynı şey işte"Everyway That I Can" olmasın o. Bi fok bildiğin yok senin allahın cahili.![]()
Gömeceğim seni inşallah bir çukura.hiç battığın çukurdan çıkamazsın umarım![]()
O partiyi başına yıkarım, akıllı ol.Melunun gidişiyle bu akşam parti yapacağım![]()
Neyse ki son gecemde destere belasını çekmeyecem, kafam rahat ve huzurlu bir şekilde giderim artık forumdan. Gecemin içine ederdi, yırttık çok şükür.bugün erken yatarım ben yarın işim gücüm var![]()
Gidiyor musun?Neyse ki son gecemde destere belasını çekmeyecem, kafam rahat ve huzurlu bir şekilde giderim artık forumdan. Gecemin içine ederdi, yırttık çok şükür.
@Maskeli Fedai melunu zaten bir yerlerde salmıştır, Çiğdemcimle takılırız biz artık.![]()
Gidiyorum Keremcim, bu gece son gecem.Gidiyor musun?
Ya, bak üzüldüm şimdi. Off ne bileyim vedalardam nefret ederim. Tamda yeni kaynaşmıştık.Gidiyorum Keremcim, bu gece son gecem.
Bir süre daha yokum, kendine çok iyi bak. Kısa zamanda seninle de kaynaştık, kim bilir ilerde daha samimi olsa fırsatı yakalarız belki.Seni tanıdığıma memnun oldum.
![]()
Neyse ki son gecemde destere belasını çekmeyecem, kafam rahat ve huzurlu bir şekilde giderim artık forumdan. Gecemin içine ederdi, yırttık çok şükür.
@Maskeli Fedai melunu zaten bir yerlerde salmıştır, Çiğdemcimle takılırız biz artık.![]()
Gidiyorum Keremcim, bu gece son gecem.
Bir süre daha yokum, kendine çok iyi bak. Kısa zamanda seninle de kaynaştık, kim bilir ilerde daha samimi olsa fırsatı yakalarız belki.Seni tanıdığıma memnun oldum.
![]()
Tadı damağımızda kaldı dimiYa, bak üzüldüm şimdi. Off ne bileyim vedalardam nefret ederim. Tamda yeni kaynaşmıştık.
En azından MS'nin finaline kadar kalsan olmaz mı?![]()
Yatıp zıbarmayacak mıydın sen ya, kabus gibi çıktın karşıma.
bu şarkıyla foruma veda et
Bununla veda etmeyi düşünüyordum![]()