O önemli değil ki, geçtiğimiz yıl çıkış yaptı sonuçta, ondan önce bilen mi var adamıO 2013'lü değil mi?
Gönder gelsin canımSon bir enleri paylaşalım sen gitmeden birazdan
Ben ilk yılımda çıkış yaptım, hatırlatırım.O önemli değil ki, geçtiğimiz yıl çıkış yaptı sonuçta, ondan önce bilen mi var adamı
Ama bu @serhatt ın da ödülü hak etmediği anlamına gelmez Sonuçta geçen yılın çıkış yapanları ödüllendirilecek, Serhat da geçen yıl açıldıBen ilk yılımda çıkış yaptım, hatırlatırım.
@serhatt da bu yıl iyi bir çıkış yaptı, 2018'de fav10'a renk kattık.Ama bu @serhatt ın da ödülü hak etmediği anlamına gelmez Sonuçta geçen yılın çıkış yapanları ödüllendirilecek, Serhat da geçen yıl açıldı
Bence kupayı beraber kaldırmanız gerekir
@serhatt da bu yıl iyi bir çıkış yaptı, 2018'de fav10'a renk kattık.
Benim anlamadığım 4 yıl niye beklemiş? Forumun en güzel zamanlarında kayıt olmuş oysa ki.
Kayıtlı çoğu üye çok daha sonra aktif oldular bizde aktif oldukları dönemden itibaren sayıyoruz mesala @MasacRE- oda 2016 dan sonra açıldı böyle çok örnek var Kayıtlı süreyle dolu dolu yaşayan Bully ben vsyle bir kaç kişiler azınlığız forumdaAma bu @serhatt ın da ödülü hak etmediği anlamına gelmez Sonuçta geçen yılın çıkış yapanları ödüllendirilecek, Serhat da geçen yıl açıldı
Kayıtlı çoğu üye çok daha sonra aktif oldular bizde aktif oldukları dönemden itibaren sayıyoruz mesala @MasacRE- oda 2016 dan sonra açıldı böyle çok örnek var Kayıtlı süreyle dolu dolu yaşayan Bully ben vsyle bir kaç kişiler azınlığız forumda
O değilde şampiyon olunca en çok @Bully 'nin tepkisini merak ediyorum. İyi hırs yaptım.Ama bu @serhatt ın da ödülü hak etmediği anlamına gelmez Sonuçta geçen yılın çıkış yapanları ödüllendirilecek, Serhat da geçen yıl açıldı
Ne kadar da hayalperest bir arkadaş. @Çiğdem-O değilde şampiyon olunca en çok @Bully 'nin tepkisini merak ediyorum. İyi hırs yaptım.
En çok onu göremeyeceğim için üzüleceğim.
Ne kadar da hayalperest bir arkadaş. @Çiğdem-
Sen öyle san. Kalan son iki şarkım da çok güçlü şarkılar. Şu ana kadar yaptığım tek hata Rengarenk'te oldu. Onuda atlattık zaten. Şampiyon belli, acaba kim 2. olacak?Ben görüşürünü iletirim Bully un ama şampiyonluk görüşümü olur elnme görüşünmü
Sertab'a elenme görüşümü belirtmek için hazır kıta bekliyor olacağım. Burayı geçer ama yarı finalde iptalBen görüşürünü iletirim Bully un ama şampiyonluk görüşümü olur elnme görüşünmü
Hangi çok güçlü şarkılardan bahsediyor bu @Çiğdem-Sen öyle san. Kalan son iki şarkım da çok güçlü şarkılar. Şu ana kadar yaptığım tek hata Rengarenk'te oldu. Onuda atlattık zaten. Şampiyon belli, acaba kim 2. olacak?
En yüksek final puanına sahip yarışmacıyım. Sana göre öyledir, herkes geçen hafta Vur Yüreğim'e tam puanları yapıştırırken sen 2 puan verdin. Hatırlatırım.Sertab'a elenme görüşümü belirtmek için hazır kıta bekliyor olacağım. Burayı geçer ama yarı finalde iptal
Çeneni çok çalıştırarak kurtardın, yoksa eleniyordunEn yüksek final puanına sahip yarışmacıyım. Sana göre öyledir, herkes geçen hafta Vur Yüreğim'e tam puanları yapıştırırken sen 2 puan verdin. Hatırlatırım.
Sertab'a elenme görüşümü belirtmek için hazır kıta bekliyor olacağım. Burayı geçer ama yarı finalde iptal
Hangi çok güçlü şarkılardan bahsediyor bu @Çiğdem-
Sanırım çeyrek finaldi en büyük başarısı Sertabın eğer yarıya kalırsa Alamancı iyi iş yapmış olacakEn yüksek final puanına sahip yarışmacıyım. Sana göre öyledir, herkes geçen hafta Vur Yüreğim'e tam puanları yapıştırırken sen 2 puan verdin. Hatırlatırım.
Öyle olsa 5. yada 4. olurdum, 2. değil. Sadece 6 puanla kıl payı zirveyi kaçırdım. Sen ve 2 kişi daha olmasa zirve benimdi.Çeneni çok çalıştırarak kurtardın, yoksa eleniyordun