Kız ama sevgilisi var dedim üzgünüm.Kız mı kuzenin.![]()
Akraba olabilirdik sen kaybettin.Kız ama sevgilisi var dedim üzgünüm.Yalan da değil.
![]()
Harem mi kuracan daha ne gözün dışarda. :SAkraba olabilirdik sen kaybettin.![]()
E yani bende sırt kası var kol kası var bacak kası var her birine ayrı masaj gerekli.Harem mi kuracan daha ne gözün dışarda. :S
Milleti azdırma be takiptilerdir şimdi bakma ikimiz var gibiyiz konuda ama izliyordur sinsiler.E yani bende sırt kası var kol kası var bacak kası var her birine ayrı masaj gerekli.![]()
Tamam sen wp mesajına cevap verde varam yatam artık.Milleti azdırma be takiptilerdir şimdi bakma ikimiz var gibiyiz konuda ama izliyordur sinsiler.
Gerçek aşk bu değil ayrıca.![]()
Harbi telefonu unuttum dur bakayım kim bilir nereye soktum.Tamam sen wp mesajına cevap verde varam yatam artık.![]()
Öyle çünkü, ne yapalım gerçekleri söylemeyelim miYine nefesini tutmuşsun der bu @MasacRE- tüylerimi ürpertiyor ya. .ss
Laaa benim göğüsüm şişik diyorum inandırmak için ne yapabilirim başka.Öyle çünkü, ne yapalım gerçekleri söylemeyelim miDerin bir nefes alıyor sonra fotoğraf çekiliyor, o yüzden şişik görünüyor
![]()
Öyle çünkü, ne yapalım gerçekleri söylemeyelim miDerin bir nefes alıyor sonra fotoğraf çekiliyor, o yüzden şişik görünüyor
![]()
Sen derin bir nefes al bakalım senin göbeğin şişer kütük beyLaaa benim göğüsüm şişik diyorum inandırmak için ne yapabilirim başka.![]()
Nefes alınca nasıl göbek şişsin az mantıklı konuş, akciğer karında mı bulunuyorSen derin bir nefes al bakalım senin göbeğin şişer kütük bey![]()
![]()
![]()
Al omuzdan atıyorum bu sefer. Omzumu nasıl nefesimle şişireyim.Nefes alınca nasıl göbek şişsin az mantıklı konuş, akciğer karında mı bulunuyor![]()
Fotoşok denen bişey var.Al omuzdan atıyorum bu sefer. Omzumu nasıl nefesimle şişireyim.Vücudum kaslı diyorum.
@Çiğdem- @Billy Kane @xemrexxx @xBUGRAx @serhatt @dizi kolik @Yiğitt
![]()
Al omuzdan atıyorum bu sefer. Omzumu nasıl nefesimle şişireyim.Vücudum kaslı diyorum.
![]()
Sende göğüs diye bir şey yok her yerin sırf göbek diyorum ayollNefes alınca nasıl göbek şişsin az mantıklı konuş, akciğer karında mı bulunuyor![]()
Ben anlamam onlardan.Fotoşok denen bişey var.![]()
Kör olur şimdi.Sende göğüs diye bir şey yok her yerin sırf göbek diyorum ayoll![]()
![]()
Bak Atacana![]()
![]()
![]()
Canım sen bizi arefe günü yoldan mı çıkarmaya çalışıyorsunAl omuzdan atıyorum bu sefer. Omzumu nasıl nefesimle şişireyim.Vücudum kaslı diyorum.
![]()
Fotoşok denen bişey var.![]()
@MasacRE- @Maskeli Fedai @DarkLegenD bu kıskanc üçgenine @Billy Kane de eklenmiş cnmBen anlamam onlardan.
Kör olur şimdi.![]()
Al omuzdan atıyorum bu sefer. Omzumu nasıl nefesimle şişireyim.Vücudum kaslı diyorum.
![]()
@serhatt a bak nasıl hemen harika atmışSende göğüs diye bir şey yok her yerin sırf göbek diyorum ayoll![]()
![]()
Bak Atacana![]()
![]()
![]()