Ne sinsiliğimi gördün, aşkolsun. Ayrıca ben zaten Yiğit'in vücudunun estetiğine şükumu verdim. @YiğittSinsi @dizi kolik in amacı @Yiğitt in vücudunu görmek havuz-deniz o yüzden üsteliyor
Ne sinsiliğimi gördün, aşkolsun. Ayrıca ben zaten Yiğit'in vücudunun estetiğine şükumu verdim. @YiğittSinsi @dizi kolik in amacı @Yiğitt in vücudunu görmek havuz-deniz o yüzden üsteliyor
@serhatt görmesin bunları, fotoğrafıma bir şey de demedi. Nereye kayboldu? 😱Ankara'da deniz olsa denize git derdim herhalde. Neyse canım havuz olmuyorsa bile yani küvette olur. Sen ayarla işte bir şeyler.
Şaka yapıyorum be aşk olsunNe sinsiliğimi gördün, aşkolsun. Ayrıca ben zaten Yiğit'in vücudunun estetiğine şükumu verdim. @Yiğitt
Yeni geldim hayatım,görmem miGörsün canım kimseden çekincem yok. Ama dediğim gibi yakın zamanda böyle biraz daha açılıp saçılabilirsin işte havalar çok sıcak hem.
Fotoğrafını görmedi mi daha? 😱 @serhatt nasıl kaçırırsın?
Uzun yorum bekliyorum, @Çiğdem- ile atıştınız o kadarAhahaahh küvete kadar düştü,şuna bak yere bakan yürek yakan
@Yiğitt tatlım nasıl bişey diyeyim dilim tutuldu
Düşüneyim bunu bir, klip çeker atarım netd'yeGörsün canım kimseden çekincem yok. Ama dediğim gibi yakın zamanda böyle biraz daha açılıp saçılabilirsin işte havalar çok sıcak hem.
Fotoğrafını görmedi mi daha? 😱 @serhatt nasıl kaçırırsın?
Uzun yorum yapmam bişey değiştirmiyecek uğraştırma beni boşuna
Köyde olmaz öyle şeylerİzlenme rekoru kırar o video artık, meşhur ederiz seni.
Aslında o fotoğraf attığın köyde de o tarz bir fotoğraf falan çekinebilirsin. @Yiğitt
Neyse sen çekeceğin güzel bir yer bulursun bence. Ama arayı soğutma lütfen.Köyde olmaz öyle şeyler
Sevgilin kızmasın?Neyse sen çekeceğin güzel bir yer bulursun bence. Ama arayı soğutma lütfen.
Bilmiyor burayı canım bir fotoğraf gördüm diye kızmaz zaten bilse bile o kadar kıskanç çiftler değiliz. Şu an zaten otelde çalışıyor. Kim bilir günde kaç kişi görüyordur o, yine aklıma düştü. Ama güven problemimiz yok işte güveniyoruz birbirimize yoksa insan çıldırır zaten.Sevgilin kızmasın?
Herkes gülmüş, bende uyayım çoğunluğa@serhatt meydan okumasını kabul ediyor, buradan @Billy Kane ve @mrt-06 ya meydan okuyorum.
Sözümü tutmak için paylaşıyorum bunu da, pes benden. (Burun estetiğimi de yorumlayın. )
@Çiğdem- @xBUGRAx @Aserat @dizi kolik @Bully @xemrexxx @Arslan Bey @sokak sanati @Ahmed @DarkLegenD @Dosi @ozgur2113 @cookies @Maskeli Fedai @MasacRE- @ozmoturk @dreamy @kerem
Bir çok kişi burun estetiği konusuna güldü bence. Ben biraz sazan.avi gibi oldum tabi muhabbetten haberim olmadığı için. @YiğittHerkes gülmüş, bende uyayım çoğunluğa
Her fotoğrafta farklı görünüyorsun 😱
@kerem olmamış attı haklı ben 3 kere yeniledim açılsın diye.
Keremcim al :
Ekli dosyayı görüntüle 61074
Kız ben şuan deli danalar gibiyim Hani ilkkez dışarı çıkınca sağa sola koşarlarya. Günlerdir foruma vakit ayıramıyordum. Şöyle bir kaç saat forumda günlerdir biriken bildirimlere cevap vereyimBir çok kişi burun estetiği konusuna güldü bence. Ben biraz sazan.avi gibi oldum tabi muhabbetten haberim olmadığı için. @Yiğitt
Hahahah. Aynen çok yoksun buralarda, biraz daha online ol canısı.Kız ben şuan deli danalar gibiyim Hani ilkkez dışarı çıkınca sağa sola koşarlarya. Günlerdir foruma vakit ayıramıyordum. Şöyle bir kaç saat forumda günlerdir biriken bildirimlere cevap vereyim
Şimdi senin itirafdaki konuna yorum yapacağım
@serhatt meydan okumasını kabul ediyor, buradan @Billy Kane ve @mrt-06 ya meydan okuyorum.
Sözümü tutmak için paylaşıyorum bunu da, pes benden. (Burun estetiğimi de yorumlayın. )
@Çiğdem- @xBUGRAx @Aserat @dizi kolik @Bully @xemrexxx @Arslan Bey @sokak sanati @Ahmed @DarkLegenD @Dosi @ozgur2113 @cookies @Maskeli Fedai @MasacRE- @ozmoturk @dreamy @kerem
Buradan daha çok bıyık estetiği yapmış gibi duruyor
Burun , Dudak ve Bıyığa ek olarak Kulak estetiğide varDudak estetiği de mi yaptırdın sen köfte gibi duruyor.
Hızlıresim kullanmayın demiştim aşkım.@serhatt meydan okumasını kabul ediyor, buradan @Billy Kane ve @mrt-06 ya meydan okuyorum.