InstaFavori

Ahahaahh küvete kadar düştü,şuna bak yere bakan yürek yakan :A

@Yiğitt tatlım nasıl bişey diyeyim dilim tutuldu :A
Uzun yorum bekliyorum, @Çiğdem- ile atıştınız o kadar :A

Görsün canım kimseden çekincem yok. :F Ama dediğim gibi yakın zamanda böyle biraz daha açılıp saçılabilirsin işte havalar çok sıcak hem. :A

Fotoğrafını görmedi mi daha? 😱 @serhatt nasıl kaçırırsın? :F
Düşüneyim bunu bir, klip çeker atarım netd'ye :bhr: :Z

Sevgilin kızmasın? :A
Bilmiyor burayı canım bir fotoğraf gördüm diye kızmaz zaten bilse bile o kadar kıskanç çiftler değiliz. :F Şu an zaten otelde çalışıyor. :T: Kim bilir günde kaç kişi görüyordur o, yine aklıma düştü. :( Ama güven problemimiz yok işte güveniyoruz birbirimize yoksa insan çıldırır zaten. :X:F

@serhatt meydan okumasını kabul ediyor, buradan @Billy Kane ve @mrt-06 ya meydan okuyorum. :bhr: :A

Sözümü tutmak için paylaşıyorum bunu da, pes benden. :A (Burun estetiğimi de yorumlayın. :A)
4zQboY.png

@Çiğdem- @xBUGRAx @Aserat @dizi kolik @Bully @xemrexxx @Arslan Bey @sokak sanati @Ahmed @DarkLegenD @Dosi @ozgur2113 @cookies @Maskeli Fedai @MasacRE- @ozmoturk @dreamy @kerem
Herkes gülmüş, bende uyayım çoğunluğa:A
Her fotoğrafta farklı görünüyorsun 😱

@kerem olmamış attı haklı :A ben 3 kere yeniledim açılsın diye.
Keremcim al :
Screenshot_20180819-230640.png

Bir çok kişi burun estetiği konusuna güldü bence. :F Ben biraz sazan.avi gibi oldum tabi muhabbetten haberim olmadığı için. :T: @Yiğitt
Kız ben şuan deli danalar gibiyim :A Hani ilkkez dışarı çıkınca sağa sola koşarlarya. Günlerdir foruma vakit ayıramıyordum. Şöyle bir kaç saat forumda günlerdir biriken bildirimlere cevap vereyim :A

Şimdi senin itirafdaki konuna yorum yapacağım :D

Kız ben şuan deli danalar gibiyim :A Hani ilkkez dışarı çıkınca sağa sola koşarlarya. Günlerdir foruma vakit ayıramıyordum. Şöyle bir kaç saat forumda günlerdir biriken bildirimlere cevap vereyim :A

Şimdi senin itirafdaki konuna yorum yapacağım :D
Hahahah. Aynen çok yoksun buralarda, biraz daha online ol canısı. :mouth:

Tamam bebeğim, etiketle beni mutlaka. :X

@serhatt meydan okumasını kabul ediyor, buradan @Billy Kane ve @mrt-06 ya meydan okuyorum. :bhr: :A

Sözümü tutmak için paylaşıyorum bunu da, pes benden. :A (Burun estetiğimi de yorumlayın. :A)
4zQboY.png

@Çiğdem- @xBUGRAx @Aserat @dizi kolik @Bully @xemrexxx @Arslan Bey @sokak sanati @Ahmed @DarkLegenD @Dosi @ozgur2113 @cookies @Maskeli Fedai @MasacRE- @ozmoturk @dreamy @kerem

Buradan daha çok bıyık estetiği yapmış gibi duruyor:A

Dudak estetiği de mi yaptırdın sen köfte gibi duruyor. :A:A
Burun , Dudak ve Bıyığa ek olarak Kulak estetiğide var :A :A :A

Komple bir bakım yapmışlar tuhaf bir şey olmuşsun cnm :A :A :A @xemrexxx @Bully @serhatt