Hhaha damlarız tabi @Yiğitt sonucta söz konusuAman sen görme nazarın değer,hemen de damlamış,seni çağıran oldu mu
Hhaha damlarız tabi @Yiğitt sonucta söz konusuAman sen görme nazarın değer,hemen de damlamış,seni çağıran oldu mu
@serhatt meydan okumasını kabul ediyor, buradan @Billy Kane ve @mrt-06 ya meydan okuyorum.
Sözümü tutmak için paylaşıyorum bunu da, pes benden. (Burun estetiğimi de yorumlayın. )
@Çiğdem- @xBUGRAx @Aserat @dizi kolik @Bully @xemrexxx @Arslan Bey @sokak sanati @Ahmed @DarkLegenD @Dosi @ozgur2113 @cookies @Maskeli Fedai @MasacRE- @ozmoturk @dreamy @kerem
Beğendin mi bıyıklarımı?Buradan daha çok bıyık estetiği yapmış gibi duruyor
Beğendin mi bıyıklarımı?
Dudak estetiği de mi yaptırdın sen köfte gibi duruyor.@serhatt meydan okumasını kabul ediyor, buradan @Billy Kane ve @mrt-06 ya meydan okuyorum.
Sözümü tutmak için paylaşıyorum bunu da, pes benden. (Burun estetiğimi de yorumlayın. )
@Çiğdem- @xBUGRAx @Aserat @dizi kolik @Bully @xemrexxx @Arslan Bey @sokak sanati @Ahmed @DarkLegenD @Dosi @ozgur2113 @cookies @Maskeli Fedai @MasacRE- @ozmoturk @dreamy @kerem
Taktı benim estetiğime, dudaklarımı 5-10 yıldı yaptıralı. Silikonlarım güzel mi?Dudak estetiği de mi yaptırdın sen köfte gibi duruyor.
@Çiğdem- de cevaplayabilirCevap verirsem yanlış yere gider konu o yüzden bu soruyu telefon joker hakkında cevaplamak istiyorum. @serhatt cevapla hemşehrim bu soruyu
Yandan at bakalım böyle şunun gibi. Bu şekilde değerlendiremeyiz ki.Taktı benim estetiğime, dudaklarımı 5-10 yıldı yaptıralı. Silikonlarım güzel mi?
@Çiğdem- de cevaplayabilir
@serhatt meydan okumasını kabul ediyor, buradan @Billy Kane ve @mrt-06 ya meydan okuyorum.
Kız ışıktan öyle durmuştur sivilceli değilim.yüzündeki sivilcelerin nedenini sorumuyorum bile artık neleri çok izliyorsan
yüzündeki sivilcelerin nedenini sorumuyorum bile artık neleri çok izliyorsan
Ne olmuş ki. 😱MaşAllah maşAllah kurban olsunlar sana bee o incecik bıyıkların yirimm yaayalnız birşey dicem paşam suratını niye böyle yaptın ya
Ne olmuş ki. 😱
Instagram'da aynı pozun gülerkenki hali de var ablam.ne olacak çok asmışsın yüzünü sanki karşında biri var seni çok sinir etmiş gibi
Instagram'da aynı pozun gülerkenki hali de var ablam.