Aaa yok boyun uzamış gibiYahu @serhatt en altta ben onun üstünde benim üstümde @Harunnn60 onunda üstünde sen ol o zaman@Yiğitt te kokoş olduğu için hazırlansın en üstte o olsun
@xemrexxx
Taş gibi oldum ablaNerem büyüdü be 2014tekiyle aynıyım
![]()
Aaa yok boyun uzamış gibiYahu @serhatt en altta ben onun üstünde benim üstümde @Harunnn60 onunda üstünde sen ol o zaman@Yiğitt te kokoş olduğu için hazırlansın en üstte o olsun
@xemrexxx
Taş gibi oldum ablaNerem büyüdü be 2014tekiyle aynıyım
![]()
Fotoyu paylaşan sensin ama biz tren değil bu fotoda daha çok üst üste konmuş pankekler gibiyiz![]()
Sizi bu hale getiren kendisi bir de şaşırmış gibi yapıyorResmen tren olmuş 😱
Evet tüysüzüm maalesef ablaAaa yok boyun uzamış gibiAma tüy falan yok henüz yüzünde evet aman olmasında sakal sevmiyorum ben erkekte güzel yüzünüzü kıllarla kaplıyorsunuz
![]()
![]()
![]()
Hahah öyle diyincede gülesim geldi kusura bakmaEvet tüysüzüm maalesef abla![]()
![]()
Dedemin askerden sonra çıkmışHahah öyle diyincede gülesim geldi kusura bakma![]()
![]()
![]()
Aaa çıkar üzülme ozamanda kesmek derdine düşecen zahmet çekmiyorsun işte
kız büyük resmi bozmasana çapsız.ssSizi bu hale getiren kendisi bir de şaşırmış gibi yapıyor![]()
![]()
@kerem @serhatt
@Harunnn60 şikayetçi Emreden![]()
![]()
![]()
Sakalsızım diye @serhatt beğenmedi beniAaa çıkar üzülme ozamanda kesmek derdine düşecen zahmet çekmiyorsun işte
![]()
![]()
![]()
Çıkarsa seni o zaman düşünebilirm
O resmi kafana geçirecem seninkız büyük resmi bozmasana çapsız.ss
Aman sen görme nazarın değer,hemen de damlamış,seni çağıran oldu muYine bir şey mi paylaşacak serhat dısında kimsenin haberide yok![]()
![]()
![]()