Hazem
Favori Üye
İlk bakışta 1-2 saniyeliğine Demet Evgar sandım.
Yakışıklısın evet ama seni gören çoğu kişi ilk olarak sempatik, tatlı falan der ben de öyle düşündüm. İyi aile çocuğu tarzı bir tipi var. Bunu iyi anlamda söylüyorum yanlış anlama. Yani bir Şükrü Özyıldız veya Edis kadar olmasa da iyisin.
Demet Evgar ne alaka hiç benzetilmemiştimİlk bakışta 1-2 saniyeliğine Demet Evgar sandım.
Yakışıklısın evet ama seni gören çoğu kişi ilk olarak sempatik, tatlı falan der ben de öyle düşündüm. İyi aile çocuğu tarzı bir tipi var. Bunu iyi anlamda söylüyorum yanlış anlama. Bir Şükrü Özyıldız veya Edis kadar olmasa da iyisin.
Evet normalde hiç alakan yok. Ama öyle bir poz vermişsin ki o geldi aklıma.Demet Evgar ne alaka hiç benzetilmemiştim
Evet sempatik diyolar tatlı diyolar ama hiç yemeye gelmiyolar tatlılarını İyi aile çocuğuyum çünkü biraz arsız olabilirim ama öyle Şükrü ve Edis kadar nasıl olayım Allah onlar Teşekkür ederim
Gör @denizz19 neler kaçırdığını
Neden kıskanmıyım ki yakışıklısınyok artik kiskancligin bukadari
Bu pozu çok beğendiler En beğenilen fotolarım arasındaEvet normalde hiç alakan yok. Ama öyle bir poz vermişsin ki o geldi aklıma.
thanksNeden kıskanmıyım ki yakışıklısın
Bu pozu çok beğendiler En beğenilen fotolarım arasında
Demet'i herkes sever o yüzdendir.Neden kıskanmıyım ki yakışıklısın
Bu pozu çok beğendiler En beğenilen fotolarım arasında
Hhaha Aaa şunları paylaşıp durma bee manyak @kerem @serhattkız sen biz xemrexxx hazretlerinin yarattığı pozisyonda en alttaki kediydin; o tiple harunun geçip ortadaki kedi oluyorsun tüm düzeni bozdun yani .ss neyse en üstteki kedi @kerem düşünsün @mrt-06 @cookies @Çiğdem- @dizi kolik @Bully @ozgur2113 @Maskeli Fedai @Billy Kane
2014 te gördüğüm fotonu hatırlyıorumda sende burada elimizde büyüdün ayoll maşşllah koca delikanlı olmuşsun boyun uzamış sanırım
@Harunnn60 aradan çıkacaksa bende yokum.kız sen biz xemrexxx hazretlerinin yarattığı pozisyonda en alttaki kediydin; o tiple harunun geçip ortadaki kedi oluyorsun tüm düzeni bozdun yani .ss neyse en üstteki kedi @kerem düşünsün @mrt-06 @cookies @Çiğdem- @dizi kolik @Bully @ozgur2113 @Maskeli Fedai @Billy Kane
Yahu @serhatt en altta ben onun üstünde benim üstümde @Harunnn60 onunda üstünde sen ol o zaman @Yiğitt te kokoş olduğu için hazırlansın en üstte o olsun @xemrexxx@Harunnn60 aradan çıkacaksa bende yokum.
Taş gibi oldum abla Nerem büyüdü be 2014tekiyle aynıyım2014 te gördüğüm fotonu hatırlyıorumda sende burada elimizde büyüdün ayoll maşşllah koca delikanlı olmuşsun boyun uzamış sanırım
Resmen tren olmuş 😱Yahu @serhatt en altta ben onun üstünde benim üstümde @Harunnn60 onunda üstünde sen ol o zaman @Yiğitt te kokoş olduğu için hazırlansın en üstte o olsun @xemrexxx
Taş gibi oldum abla Nerem büyüdü be 2014tekiyle aynıyım
Fotoyu paylaşan sensin ama biz tren değil bu fotoda daha çok üst üste konmuş pankekler gibiyizResmen tren olmuş 😱