Kız ama sevgilisi var dedim üzgünüm. Yalan da değil.Kız mı kuzenin.
Akraba olabilirdik sen kaybettin.Kız ama sevgilisi var dedim üzgünüm. Yalan da değil.
Harem mi kuracan daha ne gözün dışarda. :SAkraba olabilirdik sen kaybettin.
E yani bende sırt kası var kol kası var bacak kası var her birine ayrı masaj gerekli.Harem mi kuracan daha ne gözün dışarda. :S
Milleti azdırma be takiptilerdir şimdi bakma ikimiz var gibiyiz konuda ama izliyordur sinsiler.E yani bende sırt kası var kol kası var bacak kası var her birine ayrı masaj gerekli.
Tamam sen wp mesajına cevap verde varam yatam artık.Milleti azdırma be takiptilerdir şimdi bakma ikimiz var gibiyiz konuda ama izliyordur sinsiler.
Gerçek aşk bu değil ayrıca.
Harbi telefonu unuttum dur bakayım kim bilir nereye soktum.Tamam sen wp mesajına cevap verde varam yatam artık.
Laaa benim göğüsüm şişik diyorum inandırmak için ne yapabilirim başka.Öyle çünkü, ne yapalım gerçekleri söylemeyelim mi Derin bir nefes alıyor sonra fotoğraf çekiliyor, o yüzden şişik görünüyor
Öyle çünkü, ne yapalım gerçekleri söylemeyelim mi Derin bir nefes alıyor sonra fotoğraf çekiliyor, o yüzden şişik görünüyor
Sen derin bir nefes al bakalım senin göbeğin şişer kütük beyLaaa benim göğüsüm şişik diyorum inandırmak için ne yapabilirim başka.
Nefes alınca nasıl göbek şişsin az mantıklı konuş, akciğer karında mı bulunuyorSen derin bir nefes al bakalım senin göbeğin şişer kütük bey
Al omuzdan atıyorum bu sefer. Omzumu nasıl nefesimle şişireyim. Vücudum kaslı diyorum. @Çiğdem- @Billy Kane @xemrexxx @xBUGRAx @serhatt @dizi kolik @YiğittNefes alınca nasıl göbek şişsin az mantıklı konuş, akciğer karında mı bulunuyor
Fotoşok denen bişey var.Al omuzdan atıyorum bu sefer. Omzumu nasıl nefesimle şişireyim. Vücudum kaslı diyorum. @Çiğdem- @Billy Kane @xemrexxx @xBUGRAx @serhatt @dizi kolik @Yiğitt
Al omuzdan atıyorum bu sefer. Omzumu nasıl nefesimle şişireyim. Vücudum kaslı diyorum. @Çiğdem- @Billy Kane @xemrexxx @xBUGRAx @serhatt @dizi kolik @Yiğitt
Sende göğüs diye bir şey yok her yerin sırf göbek diyorum ayollNefes alınca nasıl göbek şişsin az mantıklı konuş, akciğer karında mı bulunuyor
Ben anlamam onlardan.Fotoşok denen bişey var.
Kör olur şimdi.Sende göğüs diye bir şey yok her yerin sırf göbek diyorum ayoll
Bak Atacana
Canım sen bizi arefe günü yoldan mı çıkarmaya çalışıyorsunAl omuzdan atıyorum bu sefer. Omzumu nasıl nefesimle şişireyim. Vücudum kaslı diyorum. @Çiğdem- @Billy Kane @xemrexxx @xBUGRAx @serhatt @dizi kolik @Yiğitt
Fotoşok denen bişey var.
@MasacRE- @Maskeli Fedai @DarkLegenD bu kıskanc üçgenine @Billy Kane de eklenmiş cnmBen anlamam onlardan.
Kör olur şimdi.
Al omuzdan atıyorum bu sefer. Omzumu nasıl nefesimle şişireyim. Vücudum kaslı diyorum. @Çiğdem- @Billy Kane @xemrexxx @xBUGRAx @serhatt @dizi kolik @Yiğitt
@serhatt a bak nasıl hemen harika atmış Benim Atacan'la uğraşmam parlakçılara yaradı, bir foto daha attın sayemdeSende göğüs diye bir şey yok her yerin sırf göbek diyorum ayoll
Bak Atacana