bazinga
Admin
- Reaksiyon puanı
- 51,807
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
Bilmem yarışsam da ilk turda elenirim forumun en sevilmeyenlerindenim.Geçen yıl yarışmıştın bu yıl yok musun?![]()
Bilmem yarışsam da ilk turda elenirim forumun en sevilmeyenlerindenim.Geçen yıl yarışmıştın bu yıl yok musun?![]()
Bilmem yarışsam da ilk turda elenirim forumun en sevilmeyenlerindenim.![]()
her zamanki gibi gönüllerin 1.si yine benimburada seçilen kişi anca 2.olur
neyse @serhatt tüm sene herkese verdin durdun şimdi geri toplama zamanu bakalım kimler sana oy verecekbir ara bıyıkları var @denizz19 daha erkeksi vücudu var diye @Çiğdem- e bile sulanmıştın artık ablan hogatha da oy verir sana
![]()
Silindi o konular görüyordum ben ama şimdi göremem.
Sen de en az final hak ediyorsun artık bence, foruma verdiğin emekler, yaptığın katkılar ortada. Şu anki keyifli muhabbet ortamındaki payın büyük. En önemli şampiyonluk adaylarından olduğunu düşünüyorum.![]()
Gençlerin önünü açmanız lazım. Çiğdem 30 yaşına gelmiş, saçına ak düşmüş. Ben ise tazecik 15(?) yaşında espritüel bir çocuğum. Benim şampiyon olmam daha uygun olmaz mı?Aaa teşekkürler cnmGeldikten 4-5 ay sonra yapılmıştı bukadar yeniyken yarı final görmek bana yetmişti
Yakın dönemde şampiyon olsam bile o yarının yeri hala durucak gönlümde
Çeyrek finalde gördük yanı her yıl derecelerde dolanıyoruz zaten her şeyden memnun kalıyorum ben hiç tatminsiz geçirmedim etkinliği bu yılda hak eden kazansın ve kavgasız olsun en önemlisi
![]()
Şakkadanak bir haber uçururum @Yiğitt 'e intikam niyetine banlar seniYine yaptın hainliğini. Yetkilerimi kullanıp seni banlamamı ister misin?
Vayy bee biz de süper moduz be admin bu kadar açık etme bari
Silindi o konular görüyordum ben ama şimdi göremem.![]()
Vay be demek forumun en sevilmeyeni oldun he Ozan adminBilmem yarışsam da ilk turda elenirim forumun en sevilmeyenlerindenim.![]()
Aaa niye ki.![]()
darsaalın ikiz kardeşi gibiydin ayoll@xBUGRAx'den korkardım zaten foruma ilk geldiğim zamanlarda..![]()
Hhaha onun öğrencisi oldun belliymiş @mrt-06 boşuna korkmamışSeverdim ben onu.Hatalarımı söylerdi, modluğu o öğretmişti.
![]()
Hhaha onun öğrencisi oldun belliymiş @mrt-06 boşuna korkmamış![]()
![]()
@Yiğitt @sokak sanati
Şimdi gelse suratına tükürür ayoll![]()
![]()
![]()
Hahah senin gibi düşünemiyorum nedenseAcaba onu da açabilir miydik şimdi olsa.![]()
Yeni nesil kötü.Vay be demek forumun en sevilmeyeni oldun he Ozan admin![]()