Bunu seversin belki.Ooo Tilki Kız yetmedi Dallı kız gelmiş şimdide 😕😕😕 @mrt-06 @Bully @sokak sanati @MasacRE- @Yiğitt @Billy Kane @xBUGRAx
Bunu seversin belki.Ooo Tilki Kız yetmedi Dallı kız gelmiş şimdide 😕😕😕 @mrt-06 @Bully @sokak sanati @MasacRE- @Yiğitt @Billy Kane @xBUGRAx
Daha 1 saat var yapıldı sayılırHızlı davranalım canım biraz, az çene çok iş.
@Bully ilk göz ağrısı Yalın ayağa göz kırpmış, kalite tescilli Gökhan Türkmen'i geriye itmiş. Bunun da bedelini ödeyecek.
Şehzadem Selim (@Maskeli Fedai ) benim sözümü dinlemiş, sen (Beyazıt) asi ve isyankar davranmışın @xemrexxx@Bully ilk göz ağrısı Yalın ayağa göz kırpmış, kalite tescilli Gökhan Türkmen'i geriye itmiş. Bunun da bedelini ödeyecek.
Emeklerine sağlık canım, hayırlı olsun sezonun ilk oylaması@Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @Ahmed @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @dizi kolik @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo
Oylama başladı en sevdiğinize 18 en sevmediğinize 1 şeklinde oylama yapılacak
18
17
16 şeklinde
Ben özel kutularınada birazdan video ve listeyi atacam . Sia telif yediği için süresini yanına yazdım
Son Oy Gönderme Tarihi : 13 Ağustos Pazartesi 21:00
1 Zülfü Livaneli - Eşkiya Dünyaya Hükümdar olmaz
2 Ahmet Kaya- Ağladıkça
3 Sezen Aksu - Ne Kavgam Bitti Ne Sevdam
4 Gökhan Türkmen - Kurşuni Renkler
5 Oğuzhan Koç - Gitsem Diyorum
6 Gülben Ergen - Sandık Lekesi
7 Yalın - Anlat Güzel Mi Oralar
8 Kenan Doğulu - Güzeller İçinde
9 Harun Kolçak feat İrem Derici Gir Kanıma
10 Mor ve Ötesi - Bir Derdim Var
11 Nicki Minaj ft Ariana Grande - Bed
12 Gülşen - Şarısınım
13 Sertab Erener - Kumsalda
14 Demet Akalın - İlahi Adalet
15 Selda Bağcan - Nenni Balam
16 Nazan Öncel - Gitme Kal Bu Şehirde
17 Hande Yener - Alt Dudak
18 David Guetta ft Sia Bang My Head (0.50 - 1.50 Dinleyiniz Lütfen )
Kış ayını boş geçmemizinde bir hayırı varmış senin gelmeni bekliyormuşuz herşeyde bir hayır çıkıyor işteEmeklerine sağlık canım, hayırlı olsun sezonun ilk oylaması
@Yiğitt Akustik sever İlyas Yalçıntaşta da sarmıştı Bakalım napacak sen Taş kullanmıştın ilk haftaŞehzadem Selim (@Maskeli Fedai ) benim sözümü dinlemiş, sen (Beyazıt) asi ve isyankar davranmışın @xemrexxx
Ne zaman benim sözümü dinlersin, o zaman sana da sahip çıkarım
Ben de jüri olarak da olsa bu sezon da MS’nin bir parçası olabildiğim için mutluyumKış ayını boş geçmemizinde bir hayırı varmış senin gelmeni bekliyormuşuz herşeyde bir hayır çıkıyor işte
Kendi klipli eserlerim varken akustik, cover falan kullanmam ben Yine de çok üzmeyiz gibi @Yiğitt’i@Yiğitt Akustik sever İlyas Yalçıntaşta da sarmıştı Bakalım napacak sen Taş kullanmıştın ilk hafta
Kendi klipli eserlerim varken akustik, cover falan kullanmam ben Yine de çok üzmeyiz gibi @Yiğitt’i
Final puanı fala almış mı bu TAŞ mıdır neyse adı .ss@Yiğitt Akustik sever İlyas Yalçıntaşta da sarmıştı Bakalım napacak sen Taş kullanmıştın ilk hafta
Taş şarkısına @DarkLegenD bayılırdı, 6-7.falan olmuştuk sanırım Diğer şarkılarım final puanı almışlardı hepFinal puanı fala almış mı bu TAŞ mıdır neyse adı .ss
@DarkLegenD kara yavrum buna da bayılacak.Taş şarkısına @DarkLegenD bayılırdı, 6-7.falan olmuştuk sanırım Diğer şarkılarım final puanı almışlardı hep
Taş şarkısına @DarkLegenD bayılırdı, 6-7.falan olmuştuk sanırım Diğer şarkılarım final puanı almışlardı hep
Şu 2.hafta denemiydi neydi biraz değişik bir şarkı o iyi gitmişti ama o sezonla bu sezon çok farklı geçecek Gökhanın şu şarkısıyla değişebilir bence son çıkardığı şarkılardan bu patladıKendi klipli eserlerim varken akustik, cover falan kullanmam ben Yine de çok üzmeyiz gibi @Yiğitt’i
O zaman sezon rahatmış, şimdi nasıl olur bakıcaz artıkŞu 2.hafta denemiydi neydi biraz değişik bir şarkı o iyi gitmişti ama o sezonla bu sezon çok farklı geçecek Gökhanın şu şarkısıyla değişebilir bence son çıkardığı şarkılardan bu patladı
Yalın MS nin en zor sezonlarında yarışmıştı kendini kanıtladı @Maskeli Fedai daha güvenilir benceO zaman sezon rahatmış, şimdi nasıl olur bakıcaz artık
Şu 2.hafta denemiydi neydi biraz değişik bir şarkı o iyi gitmişti ama o sezonla bu sezon çok farklı geçecek Gökhanın şu şarkısıyla değişebilir bence son çıkardığı şarkılardan bu patladı
Taş ve Dene herkese hitap etmeyebilecek şarkılar, Dene final puanı alınca ben de dahil şaşırmıştık aslında hepimiz Çiğdem’e trip atmıştım biraz düşük puan verdi diye @YiğittYalın MS nin en zor sezonlarında yarışmıştı kendini kanıtladı @Maskeli Fedai daha güvenilir bence
Gökhan bu sezon tam sınavını verecek bakalım @Bully
Evet bu sezon daha rekabetli olacak @Yiğitt risk almasın bu haftaya başlangıcı Olsun ile yapabilirdi bence ama bu şarkısınıda çok beğendim çok temiz okumuş GökhanTaş ve Dene herkese hitap etmeyebilecek şarkılar, Dene final puanı alınca ben de dahil şaşırmıştık aslında hepimiz Çiğdem’e trip atmıştım biraz düşük puan verdi diye @Yiğitt
Lafügüzaf bir şaheser, sanat eseri adeta 2014’ten sonra Gökhan’ın en etkili ve patlayan şarkısı oldu