eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 8.Sezon ( Perşembe Günü Başlıyor. )

Aayy dur şimdi dışardan bir adam feryat figan bağırdı. Ardından başka sesler geldi tövbe tövbe. Tırstım. :A @Bully @xBUGRAx @sokak sanati

Nasıl sesler kardeşim, +18 gibisinden mi :A

Yok böyle etinden et koparırcasına. :A
Teen Wolfu az izle cnm başlarda bende de öyle oluyordu fantastik dizilere bulaşanalra olur sonrasında alısıcaksın kendini avcı gibi görmeye baslıcaksın ben öyle öyle kafayı sıyırmıştım ecünnüler gördüğüme inanıP savas açtım :A :A :A @xemrexxx

Oraların gece hayatında her türlü şey olur. :A:A
Biz laikler edebimizle içeriz. Sizin oralarda olur böyle şeyler. Bu başka bir şey olmalı. :A

Teen Wolfu az izle cnm başlarda bende de öyle oluyordu fantastik dizilere bulaşanalra olur sonrasında alısıcaksın kendini avcı gibi görmeye baslıcaksın ben öyle öyle kafayı sıyırmıştım ecünnüler gördüğüme inanıP savas açtım :A :A :A @xemrexxx
Olabilir günüm cadılarla, vampirlerle, kurt adamlarla, Dean/Sam ile geçiyor. :F

Biz laikler edebimizle içeriz. Sizin oralarda olur böyle şeyler. Bu başka bir şey olmalı. :A

Bildirimleri tüketemedim yenileride geliyor ve özelden bir şey de yapmaya çalısıyorum uykusuzluktan şuan gözüm ağrımaya basladı :F @Bully

ama Yarın gelemem şu işlerimi halletmem lazım forum için az uyuyalım napayım :A

Gece hayatında her şey olur :A

Çiğdem ben de içince öyle oluyorum bazen :A

Özelden bir şey yapmaya çalısıyorum ama çok işim var ve ölücem uykusuzlutkan 6 uyanacaz gelen bildirimleride böyle yarım yamalak bırakıyorum en iyisi gidip yatayım normalde yarın gelmeyecektim ama yarın akşam gelip eksikleri gideririm şimdirik cicili bicili rüyalar çocuklar :bhr::bhr::bhr:

Özelden bir şey yapmaya çalısıyorum ama çok işim var ve ölücem uykusuzlutkan 6 uyanacaz gelen bildirimleride böyle yarım yamalak bırakıyorum en iyisi gidip yatayım normalde yarın gelmeyecektim ama yarın akşam gelip eksikleri gideririm şimdirik cicili bicili rüyalar çocuklar :bhr::bhr::bhr:
Aa ne güzel yarın da gelmiş olacaksın böylelikle :bhr: :Z

Hadi iyi geceler canım, görüşürüz :D

İyi geceler kraliçem. :love1: Allah kuvvet versin.