Nasıl sesler kardeşim, +18 gibisinden miAayy dur şimdi dışardan bir adam feryat figan bağırdı. Ardından başka sesler geldi tövbe tövbe. Tırstım.@Bully @xBUGRAx @sokak sanati
Yok böyle etinden et koparırcasına.Nasıl sesler kardeşim, +18 gibisinden mi![]()
Aayy dur şimdi dışardan bir adam feryat figan bağırdı. Ardından başka sesler geldi tövbe tövbe. Tırstım.@Bully @xBUGRAx @sokak sanati
Aayy dur şimdi dışardan bir adam feryat figan bağırdı. Ardından başka sesler geldi tövbe tövbe. Tırstım.@Bully @xBUGRAx @sokak sanati
Nasıl sesler kardeşim, +18 gibisinden mi![]()
Teen Wolfu az izle cnm başlarda bende de öyle oluyordu fantastik dizilere bulaşanalra olur sonrasında alısıcaksın kendini avcı gibi görmeye baslıcaksın ben öyle öyle kafayı sıyırmıştım ecünnüler gördüğüme inanıP savas açtımYok böyle etinden et koparırcasına.![]()
Biz laikler edebimizle içeriz. Sizin oralarda olur böyle şeyler. Bu başka bir şey olmalı.Oraların gece hayatında her türlü şey olur.![]()
Olabilir günüm cadılarla, vampirlerle, kurt adamlarla, Dean/Sam ile geçiyor.Teen Wolfu az izle cnm başlarda bende de öyle oluyordu fantastik dizilere bulaşanalra olur sonrasında alısıcaksın kendini avcı gibi görmeye baslıcaksın ben öyle öyle kafayı sıyırmıştım ecünnüler gördüğüme inanıP savas açtım![]()
![]()
@xemrexxx
Bildirimleri tüketemedim yenileride geliyor ve özelden bir şey de yapmaya çalısıyorum uykusuzluktan şuan gözüm ağrımaya basladıBiz laikler edebimizle içeriz. Sizin oralarda olur böyle şeyler. Bu başka bir şey olmalı.
Olabilir günüm cadılarla, vampirlerle, kurt adamlarla, Dean/Sam ile geçiyor.![]()
Yok böyle etinden et koparırcasına.![]()
Gece hayatında her şey olurTeen Wolfu az izle cnm başlarda bende de öyle oluyordu fantastik dizilere bulaşanalra olur sonrasında alısıcaksın kendini avcı gibi görmeye baslıcaksın ben öyle öyle kafayı sıyırmıştım ecünnüler gördüğüme inanıP savas açtım![]()
![]()
@xemrexxx
Yok hiç duymadım ama ben sağır gibiyim zaten. Çalsalar da duymam.Ya bir haftadır gece düdük sesi geliyor gece bekçileri mi başlamış yine sizde de var mı.@Bully
Dikkat etmedim ama bi dinleyeyim gece seslerini bakayımYa bir haftadır gece düdük sesi geliyor gece bekçileri mi başlamış yine sizde de var mı.@Bully
Geçen ben de içtim çarptı ya başım falan döndü ama sessizleşiyorım ben içince aksine.Gece hayatında her şey olur
Çiğdem ben de içince öyle oluyorum bazen![]()
Dikkat etmedim ama bi dinleyeyim gece seslerini bakayımBen Çukurambar'da oturuyorum
Sen nerdeydin
![]()
Kadın İsterse'deki gibi büyük değişim olmuş sende o zaman.Etimesgut.Dişçim ordaydı her ay giderdim tel takmıştım.
![]()
Kadın İsterse'deki gibi büyük değişim olmuş sende o zaman.![]()
Gece hayatında her şey olur
Çiğdem ben de içince öyle oluyorum bazen![]()
Özelden bir şey yapmaya çalısıyorum ama çok işim var ve ölücem uykusuzlutkan 6 uyanacaz gelen bildirimleride böyle yarım yamalak bırakıyorum en iyisi gidip yatayım normalde yarın gelmeyecektim ama yarın akşam gelip eksikleri gideririm şimdirik cicili bicili rüyalar çocuklarBiz laikler edebimizle içeriz. Sizin oralarda olur böyle şeyler. Bu başka bir şey olmalı.
Olabilir günüm cadılarla, vampirlerle, kurt adamlarla, Dean/Sam ile geçiyor.![]()
Değişik içkiler, değişik etkiler Atacan'ımGeçen ben de içtim çarptı ya başım falan döndü ama sessizleşiyorım ben içince aksine.![]()
Aa ne güzel yarın da gelmiş olacaksın böylelikleÖzelden bir şey yapmaya çalısıyorum ama çok işim var ve ölücem uykusuzlutkan 6 uyanacaz gelen bildirimleride böyle yarım yamalak bırakıyorum en iyisi gidip yatayım normalde yarın gelmeyecektim ama yarın akşam gelip eksikleri gideririm şimdirik cicili bicili rüyalar çocuklar![]()
Abim de öyle erkenden sökmüştü şimdi eski haline döndü.Çok bir şey yoktu 9. ayda çıkardı 2 sene takan var.Ama erken çıkardı sanırım eski haline dönüş var gitmem lazım tekrar.
![]()
Ben hep bira ne yapalım para yyok canom.Değişik içkiler, değişik etkiler Atacan'ım![]()
İyi geceler kraliçem.Özelden bir şey yapmaya çalısıyorum ama çok işim var ve ölücem uykusuzlutkan 6 uyanacaz gelen bildirimleride böyle yarım yamalak bırakıyorum en iyisi gidip yatayım normalde yarın gelmeyecektim ama yarın akşam gelip eksikleri gideririm şimdirik cicili bicili rüyalar çocuklar![]()