@xBUGRAx Yakınlık gösterdi @Maskeli Fedai ürktü@sokak sanati da Ankaraya gelin gidiyorsun dedi oğlan 2 gün foruma girmedi ayoll
Şaka yaptık dedim hemen konuya ışınlandı ohh bee diye
![]()
![]()
![]()
Sen artık yeni hafta konusunu aç sıkıldım senden
@xBUGRAx Yakınlık gösterdi @Maskeli Fedai ürktü@sokak sanati da Ankaraya gelin gidiyorsun dedi oğlan 2 gün foruma girmedi ayoll
![]()
![]()
![]()
Maaşından kestirme ayoll patronunla doğru konuş şef beySen artık yeni hafta konusunu aç sıkıldım senden
Aaa ben kaçıyorum artık çok bile kaldım sen döndün diyeBoru değil MS bu, herkesi yoldan çıkartırMesela @sokak sanati ms başlayana kadar tatlı gıcıktı, ms'den sonra sapıttı, cozuttu ve tırlattı
![]()
Hadi iyi geceler cadıcım, görüşürüzAaa ben kaçıyorum artık çok bile kaldım sen döndün diye1-2 Bahçe daha kurtaralım 1-2 güne gelirim sonra temelli zaten cicili bicili rüyalar @xBUGRAx @sokak sanati
![]()
Jüri ol lanHahahahaGülben'le ilgili anılarım var, zamanı gelince paylaşırım
Gülben'in Yalın'la arası iyidir, Gökhan Türkmen'le de güzel bir resimleri var, @Yiğitt ve @Maskeli Fedai ile iyi anlaşın![]()
Olacam tabii kiJüri ol lan![]()
Ben uyarırım onu korkmazYalın'ımızı sana emanet ettik, ittifak fırsatlarını niye tepiyorsun
@Maskeli Fedai
Yine türlü türlü ittifaklar başlanmış@xBUGRAx Yakınlık gösterdi @Maskeli Fedai ürktü@sokak sanati da Ankaraya gelin gidiyorsun dedi oğlan 2 gün foruma girmedi ayoll
![]()
![]()
![]()
Peki bundan yedi düvelin haberi var mı?Yine türlü türlü ittifaklar başlanmış
Yedi düvele meydan okuyorum be helal olsun bana 😎
Ondan şüpheliyimPeki bundan yedi düvelin haberi var mı?![]()
Kaç yarışmacı varsa o kadarŞimdi gençler elimde toplam kaç şarkı olmalı? 18 mi 19 mu?
Şimdi gençler elimde toplam kaç şarkı olmalı? 18 mi 19 mu?
Kaç haftaysa o kadar olması gerek diye biliyorum benKaç yarışmacı varsa o kadar![]()
Öyle mi? @Çiğdem-Kaç haftaysa o kadar olması gerek diye biliyorum benİkili elemeler de olacak ya. 15 haftaysa 15 şarkı yani.
İnsan bi hoşgeldin der, ne kadar soğuk bir adamsınÖyle mi? @Çiğdem-![]()
Hoşgeldin de neredeydin ki?İnsan bi hoşgeldin der, ne kadar soğuk bir adamsın
Yüzde 99 öyle, güven sen banaBunca yıllık tecrübemiz var
![]()
Yokluğumu fark etmediğini söyleme sakınHoşgeldin de neredeydin ki?![]()
Aayy dur şimdi dışardan bir adam feryat figan bağırdı. Ardından başka sesler geldi tövbe tövbe. Tırstım.15 Şarkı olacak klasik MS sayımız![]()
@Thequeer Forumu bırakmış Hadiseyi seçmişti 1 tane 2 li elememiz olacak oyüzden yine iyisiniz ayoll![]()
![]()
@mrt-06 @Yiğitt @xBUGRAx @sokak sanati