Sevindim.Bende bıyık yok çünküHayır Atacan'da nasıl durmuş diye baktım.![]()
Sevindim.Bende bıyık yok çünküHayır Atacan'da nasıl durmuş diye baktım.![]()
Yeni yaşımla birlikte artık küpeliyim.Yıllardır istediğim hayalimi gerçekleştirdim elhamdülillah.
@yatutarsa @Çiğdem- @denizz19 @Yiğitt @xBUGRAx @xemrexxx @sokak sanati @Maskeli Fedai @Yakamoz-Asi @DarkLegenD @Billy Kane @vadikızı @Dosi @bazinga @MEnes @MasacRE- @Ahmed @Aserat @RüzgarGülü @serhatt @cookies
![]()
Çok yakışmış Atacanım güle güle kullanYeni yaşımla birlikte artık küpeliyim.Yıllardır istediğim hayalimi gerçekleştirdim elhamdülillah.
@yatutarsa @Çiğdem- @denizz19 @Yiğitt @xBUGRAx @xemrexxx @sokak sanati @Maskeli Fedai @Yakamoz-Asi @DarkLegenD @Billy Kane @vadikızı @Dosi @bazinga @MEnes @MasacRE- @Ahmed @Aserat @RüzgarGülü @serhatt @cookies
![]()
Ben de sen konuk oldun yeni sandım, günleri de karıştırdım köyde 😱Yeni yaşımla birlikte artık küpeliyim.Yıllardır istediğim hayalimi gerçekleştirdim elhamdülillah.
![]()
Yeni yaşımla birlikte artık küpeliyim.Yıllardır istediğim hayalimi gerçekleştirdim elhamdülillah.
![]()
Teşekkürler Alpercim. Olunca söylerim ilk sana söylerim hatta.Kaç yaşına girdinAllahım küpe bu kadar mı yakışır bir erkeğe
Ne zaman bisex olcan
![]()
Ben küçük taş gibilerden sandım halkaymış yakışmış ama.Bıyığına daha çok baktım.
![]()
Ben de taş istemiştim aslında ama adam sana halka daha çok yakışır dedi.Kamera eğitimin sıfır. Sarı duvar önünde sarı kişi. Hiç beğenmedim bu acıyı.
Küpe normal duruyor. Ben halka şeklinde değil diğer türlü seviyorum![]()
Umrumda değil hiçbiri.Yakın zamanda akrabalarının bu ayeti sana atması yakındır ahahahahaha
Araf Suresi, 81. ayet: "Gerçekten siz kadınları bırakıp şehvetle erkeklere yaklaşıyorsunuz. Doğrusu siz, ölçüyü aşan (azgın) bir kavimsiniz."
Teşekkürler Serhatcım. 😳Çok yakışmış Atacanım güle güle kullan![]()
Abicim kardeşine çuval bile yakışır elhamdüllilah.Birde "elhamdülillah" yazıyor ya.
Bence olmuş sende ama küpe bana ters geliyor genel olarak.![]()
Aaaaa niye sevmezsin. 😱Ben de sen konuk oldun yeni sandım, günleri de karıştırdım köyde 😱
Sevmem küpeyi, çıkar bakayım![]()
@cookies bu ayet senin içinde geçerli pis cinsel sapık.Yakın zamanda akrabalarının bu ayeti sana atması yakındır ahahahahaha
Araf Suresi, 81. ayet: "Gerçekten siz kadınları bırakıp şehvetle erkeklere yaklaşıyorsunuz. Doğrusu siz, ölçüyü aşan (azgın) bir kavimsiniz."
Teşekkürler Alpercim. Olunca söylerim ilk sana söylerim hatta.
Ben de taş istemiştim aslında ama adam sana halka daha çok yakışır dedi.
Duvar sarı değil beyaz ayrıca.
Umrumda değil hiçbiri.![]()
Teşekkürler Serhatcım. 😳
Abicim kardeşine çuval bile yakışır elhamdüllilah.
Aaaaa niye sevmezsin. 😱
Sağol abicim. Kenafir gözlülerin gözü çıksın.Allah nazardan korusun.![]()
İlla bir şeyleri eleştirmek zorunda değilsin.Sarışına olmamış o zaman![]()
Teşekkürler Alpercim. Olunca söylerim ilk sana söylerim hatta.
Ben de taş istemiştim aslında ama adam sana halka daha çok yakışır dedi.
Duvar sarı değil beyaz ayrıca.
Umrumda değil hiçbiri.![]()
Aynen alıcam. Siyah ve beyaz taşlı.Bir de o taşlıdan al değiştir değiştir kullan.Yukarılara kadar deldirme bağımlı olup.
![]()
Aynen alıcam. Siyah ve beyaz taşlı.
Bundan bir sonraki adımım da dövme yaptırmak bu sene içinde olacak o da.![]()