TVen İtiraf Ediyoruz "YAZ" mrt-06 / 72.Bölüm (7.SEZON)

Ne atıyorsunn öyle ayoll destereyi atar gibi :A :A :A

Senin Hamsterin tekrar yuvarlanma numarasını yenilemesi lazım tekmeyi yiyeceksin şirinlik yap de :F :F :F

Yok bir tane fındık verdim. Fındığı çok sever çıldırdı ağzına alıp dört döndü saklayacak yer aramak için sanki fındığını alacaz işte o tatlı halleri annemi çok güldürdü. Şirinliğiyle yine göz boyadı. :F
Aaa demiştim :F Hamsterin çok akıllı yine bir numara çevirmiş :A

Yok bir tane fındık verdim. Fındığı çok sever çıldırdı ağzına alıp dört döndü saklayacak yer aramak için sanki fındığını alacaz işte o tatlı halleri annemi çok güldürdü. Şirinliğiyle yine göz boyadı. :F
Ben de şirinimdir. Suyumu ve yemeğimi verseniz yeterli, pis hamsterdan daha çok katkı sağlarım size.

Yeni yaşımla birlikte artık küpeliyim. :A Yıllardır istediğim hayalimi gerçekleştirdim elhamdülillah. :A

@yatutarsa @Çiğdem- @denizz19 @Yiğitt @xBUGRAx @xemrexxx @sokak sanati @Maskeli Fedai @Yakamoz-Asi @DarkLegenD @Billy Kane @vadikızı @Dosi @bazinga @MEnes @MasacRE- @Ahmed @Aserat @RüzgarGülü @serhatt @cookies

AzkqJ7.jpg

Son düzenleme:
Yakın zamanda akrabalarının bu ayeti sana atması yakındır ahahahahaha

Araf Suresi, 81. ayet: "Gerçekten siz kadınları bırakıp şehvetle erkeklere yaklaşıyorsunuz. Doğrusu siz, ölçüyü aşan (azgın) bir kavimsiniz."