@denizz19 bak Hasibe'nin videosunu paylaşiyor. Okadar videolar yorumladık, dizi konusunda 4 dizi seçme hakkı olmasına rağmen tek bir diziyi seçip Aşk ve Mavi'yi isaretlememiş. Bundan sonra Aşk ve Mavi ile alakalı hiç bir konuma etiketlemeyecem onu@denizz19 bonişimm can dostum marul kafamm her zaman iyi gün kötü gün demeden yanımda olduğun bilmek değerlerinde değerlisidir benim için tebrik ederim nice nice mesajlara inşAllah takipteydim ama evde olmadığımdan açamadım @serhatt harika bir konu hazırlamış emeklerine sağlık ablammgülmen ve güldürmen dileğiyle can dostum benimm
Hediyelerim;
İrem Dericiyi ilk tanıdığım şarkısı Düşler ülkesi gel git akıllısı onu armağan etmek istedim
Hasibe komik sahnelerinden birisi
ve hayvan sevgini biliyorum bu ara yine balıklara bakıyosun ve balıklarla ilgili süper bir sohbetimiz oldu o yüzden bu resmi armağan edeyim dedim videoyu ve resmi saklıcam
ve ilk fırsatta sünnetlerine geleceğimama sadece bir tane altın takabilirim
@denizz19 bak Hasibe'nin videosunu paylaşiyor. Okadar videolar yorumladık, dizi konusunda 4 dizi seçme hakkı olmasına rağmen tek bir diziyi seçip Aşk ve Mavi'yi isaretlememiş. Bundan sonra Aşk ve Mavi ile alakalı hiç bir konuma etiketlemeyecem onu
?? Lafım sanaGördüm marul kafa işte ne bakıyon ona sen
?? Lafım sana
Sen neyi gördün? açıklasana? gördüm dedinde?Gördüm marul kafa işte ne bakıyon ona sen
Başlarda izliyordun diye biliyorum. Yorumlarda hakimdin diziyeHe banamı diyosun ben izlediğim dizilere oy vermek istedim izleyemediğim diziye oy vermek doğru olmaz diye düşündüm ya etiketleme canın sağolsun ne diyim
Sen neyi gördün? açıklasana? gördüm dedinde?
Başlarda izliyordun diye biliyorum. Yorumlarda hakimdin diziye
Reklam rekabetimiz oldu yıl bizim partner daha iyi sizin ki kötüSağ taraf daha iyi
Anladım ama o etkinlik hangi diziyi izliyorusunuz etkinliği değil. Hangi dizilerin iyi olduğunu düşünüyorsak onları oyluyoruz. Eğerki sen burda bir sahne paylaşıp beğendiğini belli ediyorsan seçmemen garibime gitmesi normalilk sezon 3 bölüm izleyebildim sadece sonra koptum baştan izlim dedim izleyemedim daha doğrusu ara ara bakıyordum birde fragmanlardan hakimdim
Anladım ama o etkinlik hangi diziyi izliyorusunuz etkinliği değil. Hangi dizilerin iyi olduğunu düşünüyorsak onları oyluyoruz. Eğerki sen burda bir sahne paylaşıp beğendiğini belli ediyorsan seçmemen garibime gitmesi normal
Neyse senin tercihin
Çok teşekkür ederim canım sağ ol çok güzel hazırlamışsın@denizz19 bonişimm can dostum marul kafamm her zaman iyi gün kötü gün demeden yanımda olduğun bilmek değerlerinde değerlisidir benim için tebrik ederim nice nice mesajlara inşAllah takipteydim ama evde olmadığımdan açamadım @serhatt harika bir konu hazırlamış emeklerine sağlık ablammgülmen ve güldürmen dileğiyle can dostum benimm
Hediyelerim;
İrem Dericiyi ilk tanıdığım şarkısı Düşler ülkesi gel git akıllısı onu armağan etmek istedim
Hasibe komik sahnelerinden birisi
ve hayvan sevgini biliyorum bu ara yine balıklara bakıyosun ve balıklarla ilgili süper bir sohbetimiz oldu o yüzden bu resmi armağan edeyim dedim videoyu ve resmi saklıcam
ve ilk fırsatta sünnetlerine geleceğimama sadece bir tane altın takabilirim
Kırgın Çiçekler daha iddialı onu destekleyinAnladım ama o etkinlik hangi diziyi izliyorusunuz etkinliği değil. Hangi dizilerin iyi olduğunu düşünüyorsak onları oyluyoruz. Eğerki sen burda bir sahne paylaşıp beğendiğini belli ediyorsan seçmemen garibime gitmesi normal
Neyse senin tercihin
Bu mesajı daha açıklamadın? anlamadım, neyi gördün? Marul kafa ne yapmış? @denizz19Gördüm marul kafa işte ne bakıyon ona sen
Ayy uğraşma meleğimleBu mesajı daha açıklamadın? anlamadım, neyi gördün? Marul kafa ne yapmış? @denizz19
Bu mesajı daha açıklamadın? anlamadım, neyi gördün? Marul kafa ne yapmış? @denizz19
Gerçekten merak ettim. Ben ona bir laf söyledim o sana bağladı. Neyi gördüde ben boşverecem?Ayy uğraşma meleğimle
işte ne anladın onu söylede benimde merakim gitsin.Yanlış anlamışım işte neyini açıklım zeyno
Gerçekten merak ettim. Ben ona bir laf söyledim o sana bağladı. Neyi gördüde ben boşverecem?
Bazen böyle merak basar beni
işte ne anladın onu söylede benimde merakim gitsin.
Deniz'in ne yaptığını sandın?
Tamam, bundan sonra ne yapacağımı biliyorum en azından.Zeyno ben denize etiketini görünce bana diyosun sanarak denizin bu hareketleri oluyor anlamında dedim merak edecek birşey yok güzelim ya