Onu da aranıza alın yazıktır.Yok o ergenik tayfa içinde @MEnes lunaparktaki çocuklara benziyor Bizim grubun adı 4E1D
Onu da aranıza alın yazıktır.Yok o ergenik tayfa içinde @MEnes lunaparktaki çocuklara benziyor Bizim grubun adı 4E1D
Ben taksime geçeyim orada bulurumHarika o zaman Maviş Gözlü Kız arama ekibini kuralım bu kriterlerdeki kızları gördüğünüzde foto çekip bana atın @denizz19 @DarkLegenD siz İstanbul ekibi olun.
@MasacRE- @BesaleT siz İzmir arama ekibi olun. @Çiğdem- sen de tüm karadeniz.
Bizim gruba yakışmaz pek biz daha ciddiyetli ve ağır abi bir grubuzOnu da aranıza alın yazıktır.
Bilemiyorum ama olabilir. Çünkü bizim üni ekibinde de var o tarz bir arkadaş. Sakal falan yok yüzü temiz ama 23 yaşında. Her gören 18 misin diyor adama.Yaşını gizliyor bence 24 olamaz o yüzle
Foto çekme işi şimdi biraz tehlikeli olabilir. Bu operasyon gizlilik içerisinde yürütülmeli. Foto çekerken yanlışlıkla fark edildik mi linç yeme ihtimali doğabilir. Ama elimizden geleni yapacağız senin için karşim.Harika o zaman Maviş Gözlü Kız arama ekibini kuralım bu kriterlerdeki kızları gördüğünüzde foto çekip bana atın @denizz19 @DarkLegenD siz İstanbul ekibi olun.
@MasacRE- @BesaleT siz İzmir arama ekibi olun. @Çiğdem- sen de tüm karadeniz.
Kendisine soralım @sokak sanati yaşında dürüst müsünBilemiyorum ama olabilir. Çünkü bizim üni ekibinde de var o tarz bir arkadaş. Sakal falan yok yüzü temiz ama 23 yaşında. Her gören 18 misin diyor adama.
Foto çekme işi şimdi biraz tehlikeli olabilir. Bu operasyon gizlilik içerisinde yürütülmeli. Foto çekerken yanlışlıkla fark edildik mi linç yeme ihtimali doğabilir. Ama elimizden geleni yapacağız senin için karşim.
Koskoca forum işini gücünü bıraktı Atacan beyimizin aşkının peşine düştü İbretlik vakayız resmenTuhaf sensin lan yengeye tuhaf denir mi.
O konuda yalan söylemez sanmıyorum ben inanıyorum. Ama sesi de çok değişikti doğrusu, şaşırdığımı söylemiştim zaten.Kendisine soralım @sokak sanati yaşında dürüst müsün
O malum geceden sonra bir forumu ateşe attın Mutlu musun eserinle .ssHatırlıyorum o malum geceyi... Sonrasında ertesi gün anlattın durumu üstüne yine muhabbet ettik ve hala etkisindesin. La öyle merak ettirdin ki kızı tam benim kriterlerime göre olduğu için ben de görsem ben de etkisinden çıkamazdım heralde.
Ben nerden bileyim adamın bir gün sonra böyle bir duruma düşeceğini. Ben sadece aklımdaki mükemmel eş adayını yazdım o da gitti benim kafamdaki adayla karşılaştı.O malum geceden sonra bir forumu ateşe attın Mutlu musun eserinle .ss
Atacan kardeşimizin güzel kız algısını değiştirmişsin, adama kumpas kurmuşsun resmenBen nerden bileyim adamın bir gün sonra böyle bir duruma düşeceğini. Ben sadece aklımdaki mükemmel eş adayını yazdım o da gitti benim kafamdaki adayla karşılaştı.
Algılarla oynamak bizim işimiz. Geleceğe mesaj gönderip olayı şekillendirdim. Her şey planlıydı.Atacan kardeşimizin güzel kız algısını değiştirmişsin, adama kumpas kurmuşsun resmen
Senden rahatsızım
Bu senin İsmail Küçükkaya olduğun gerçeğini değiştirmez.Tüm forum biliyor zaten
Ben bir haberciyimBu senin İsmail Küçükkaya olduğun gerçeğini değiştirmez.
Özel hayatın gizliliğinin başladığı yerde, habercilik biter.Ben bir haberciyim
Özeli mi kalmış güncellemede görmeyen kalmadıÖzel hayatın gizliliğinin başladığı yerde, habercilik biter.
"Baharım kışa döndü güzel gözlüm" demiş. Evet, ilân da etmiş açıkcası. Magazin sayfalarında manşet.Özeli mi kalmış güncellemede görmeyen kalmadı
Yok anam bu domuz gibi hepimizi gömer, hiç intihar edecek göz var mı onda.Umarim İntihar eder