mrt-06 Depresyona Girdi!

Yaşını gizliyor bence 24 olamaz o yüzle :A
Bilemiyorum ama olabilir. Çünkü bizim üni ekibinde de var o tarz bir arkadaş. Sakal falan yok yüzü temiz ama 23 yaşında. Her gören 18 misin diyor adama. :A
Harika o zaman Maviş Gözlü Kız arama ekibini kuralım bu kriterlerdeki kızları gördüğünüzde foto çekip bana atın @denizz19 @DarkLegenD siz İstanbul ekibi olun.

@MasacRE- @BesaleT siz İzmir arama ekibi olun. @Çiğdem- sen de tüm karadeniz. :A
Foto çekme işi şimdi biraz tehlikeli olabilir. Bu operasyon gizlilik içerisinde yürütülmeli. :A Foto çekerken yanlışlıkla fark edildik mi linç yeme ihtimali doğabilir. :A Ama elimizden geleni yapacağız senin için karşim. :A

Bilemiyorum ama olabilir. Çünkü bizim üni ekibinde de var o tarz bir arkadaş. Sakal falan yok yüzü temiz ama 23 yaşında. Her gören 18 misin diyor adama. :A

Foto çekme işi şimdi biraz tehlikeli olabilir. Bu operasyon gizlilik içerisinde yürütülmeli. :A Foto çekerken yanlışlıkla fark edildik mi linç yeme ihtimali doğabilir. :A Ama elimizden geleni yapacağız senin için karşim. :A
Kendisine soralım @sokak sanati yaşında dürüst müsün :A

Hatırlıyorum o malum geceyi... Sonrasında ertesi gün anlattın durumu üstüne yine muhabbet ettik ve hala etkisindesin. La öyle merak ettirdin ki kızı tam benim kriterlerime göre olduğu için ben de görsem ben de etkisinden çıkamazdım heralde. :A
O malum geceden sonra bir forumu ateşe attın :A Mutlu musun eserinle .ss

Ben nerden bileyim adamın bir gün sonra böyle bir duruma düşeceğini. :A Ben sadece aklımdaki mükemmel eş adayını yazdım o da gitti benim kafamdaki adayla karşılaştı. :A
Atacan kardeşimizin güzel kız algısını değiştirmişsin, adama kumpas kurmuşsun resmen :A

Senden rahatsızım :A

Bknz: Muharrem İnce'nin "adam kazandı" mesajını canlı yayında açıklayan İsmail Küçükkaya.

Bknz: @mrt-06 'nın "aşık oldu" mesajını forumda açıklayan @denizz19.