Ne var yardımcı olun işte. Sevap hem.Koskoca forum işini gücünü bıraktı Atacan beyimizin aşkının peşine düştü İbretlik vakayız resmen
@MasacRE- İzmir Arama ekibindesin bak sen de bana foto gönder.
Ne var yardımcı olun işte. Sevap hem.Koskoca forum işini gücünü bıraktı Atacan beyimizin aşkının peşine düştü İbretlik vakayız resmen
Vay taksici mi oluyorsunBen taksime geçeyim orada bulurum
Forum benim için günlük gibi zaten her şeyi anlatıyorum burada, ifşalık bir durum yok yani.
Aynen fake taksiVay taksici mi oluyorsun
Forum benim için günlük gibi zaten her şeyi anlatıyorum burada, ifşalık bir durum yok yani.
Adresinizi gönderin size sapık kamerası alayım kalem şeklinde oluyor. @denizz19Bilemiyorum ama olabilir. Çünkü bizim üni ekibinde de var o tarz bir arkadaş. Sakal falan yok yüzü temiz ama 23 yaşında. Her gören 18 misin diyor adama.
Foto çekme işi şimdi biraz tehlikeli olabilir. Bu operasyon gizlilik içerisinde yürütülmeli. Foto çekerken yanlışlıkla fark edildik mi linç yeme ihtimali doğabilir. Ama elimizden geleni yapacağız senin için karşim.
Adama yukarda bana sapık dediği için o kadar şey dedim sen bana sapık kamerası diyorsun.Adresinizi gönderin size sapık kamerası alayım kalem şeklinde oluyor. @denizz19
İsmail Küçükkaya meselesini canlandıralım dedim, bozdu hemen.Vay taksici mi oluyorsun
Kiz ne dedik snn hakkında 😱Çok kaliteli biriyim her konsa beni tartışıyor bu halk. Forumun tek konuşulan noktası olacak bu gidişle. Adamın unutulup benimle buluşma randevuları konuşulmaya başlanmış. Etkin her yerde
@MEnes @denizz19 sizi süresiz olarak salıncakta döndürürdüm ama emeklisiniz dua edin benimle aynı rütbedesiniz
@mrt-06 @xemrexxx bil mukabele canlarım.
Aynen sen dahisinÇok kaliteli biriyim her konsa beni tartışıyor bu halk. Forumun tek konuşulan noktası olacak bu gidişle. Adamın unutulup benimle buluşma randevuları konuşulmaya başlanmış. Etkin her yerde
@MEnes @denizz19 sizi süresiz olarak salıncakta döndürürdüm ama emeklisiniz dua edin benimle aynı rütbedesiniz
@mrt-06 @xemrexxx bil mukabele canlarım.
Kiz ne dedik snn hakkında 😱
Kiz o kedi totalcan değil miydi 😱İntihar etse keşke demişsin.s.s demedi mi @mrt-06 seninle konuştu.
Kiz o kedi totalcan değil miydi 😱
Hayatim seni takmıyorum ki arkandan konuşayım direkt yüzüne söylerim çenemi yormam o mesaj konuyla ilgili konuyu açtım ilk o sayfa çıktıDaha ne dediğini bilmiyorsun iyice uçtun
Alıntı yaptığın mesaj benle ilgili
Hayatim seni takmıyorum ki arkandan konuşayım direkt yüzüne söylerim çenemi yormam o mesaj konuyla ilgili konuyu açtım ilk o sayfa çıktı