mrt-06 Depresyona Girdi!

Bilemiyorum ama olabilir. Çünkü bizim üni ekibinde de var o tarz bir arkadaş. Sakal falan yok yüzü temiz ama 23 yaşında. Her gören 18 misin diyor adama. :A

Foto çekme işi şimdi biraz tehlikeli olabilir. Bu operasyon gizlilik içerisinde yürütülmeli. :A Foto çekerken yanlışlıkla fark edildik mi linç yeme ihtimali doğabilir. :A Ama elimizden geleni yapacağız senin için karşim. :A
Adresinizi gönderin size sapık kamerası alayım kalem şeklinde oluyor. :A @denizz19

@mrt-06 :DAhh kuzum benim o kız ortaya çıkmadı dimi ya valla dedim ya forumda dışındaki sohbetimizdede durum güncellemesinde gördüğümden beri dua ediyorum bul diye inşAllahta bulursun ya çok istiyorum bunu valla:kissingheart: :D @denizz19 bir araştırmacı gazeteci olarak sen bulursun bırakma bu işin peşini :F:F

Son düzenleme:
Çok kaliteli biriyim her konsa beni tartışıyor bu halk. Forumun tek konuşulan noktası olacak bu gidişle. Adamın unutulup benimle buluşma randevuları konuşulmaya başlanmış. Etkin her yerde:A

@MEnes @denizz19 sizi süresiz olarak salıncakta döndürürdüm ama emeklisiniz dua edin benimle aynı rütbedesiniz:A

@mrt-06 @xemrexxx bil mukabele canlarım.:A

Çok kaliteli biriyim her konsa beni tartışıyor bu halk. Forumun tek konuşulan noktası olacak bu gidişle. Adamın unutulup benimle buluşma randevuları konuşulmaya başlanmış. Etkin her yerde:A

@MEnes @denizz19 sizi süresiz olarak salıncakta döndürürdüm ama emeklisiniz dua edin benimle aynı rütbedesiniz:A

Kiz ne dedik snn hakkında 😱

Aynen sen dahisin :A