Benle maviş gözlü kızın fanlarımıza duyurudur BUGÜN DE BULMADIM. @denizz19 @MEnes @DarkLegenD @Çiğdem- @Maskeli Fedai @vadikızı @turkuazz @xBUGRAx @MasacRE- @Yiğitt @MayısKralı @xemrexxx
Üzülme kankaBenle maviş gözlü kızın fanlarımıza duyurudur BUGÜN DE BULMADIM. @denizz19 @MEnes @DarkLegenD @Çiğdem- @Maskeli Fedai @vadikızı @turkuazz @xBUGRAx @MasacRE- @Yiğitt @MayısKralı @xemrexxx
Forum komedi gibi zaten girincr eğlendim.Üzülme kanka
Kanka yönetime girelim miForum komedi gibi zaten girincr eğlendim.
12 Haziran Kızı'nı sadece onlar bulabilir;Benle maviş gözlü kızın fanlarımıza duyurudur BUGÜN DE BULAMADIM. @denizz19 @MEnes @DarkLegenD @Çiğdem- @Maskeli Fedai @vadikızı @turkuazz @xBUGRAx @MasacRE- @Yiğitt @MayısKralı @xemrexxx
Gençlerin önünü açalım demek varken...Kanka yönetime girelim mi
Yok kalsın dönmem ben daha oraya ama sen dönmek istiyorsan yetkini al.Kanka yönetime girelim mi
Bunlar GAVUR...12 Haziran Kızı'nı sadece onlar bulabilir;
Gençlerin önünü açalım demek varken...
Kanka böyle kafalarına göre ceza veriyor yönetimde doğru dürüst güvenilir adam YokYok kalsın dönmem ben daha oraya ama sen dönmek istiyorsan yetkini al.
Bunlar GAVUR...
Yok beni eğlendiren başka kişiler varBenim espritüelliğim sağ olsun.
Gavur deyip geçme.Yok kalsın dönmem ben daha oraya ama sen dönmek istiyorsan yetkini al.
Bunlar GAVUR...
Ha o iş anladım, tamam.Yok beni eğlendiren başka kişiler var
Seninki kaliteli eğlendirme ama 😉
Bulmanı beklemiyordum zatenBenle maviş gözlü kızın fanlarımıza duyurudur BUGÜN DE BULMADIM. @denizz19 @MEnes @DarkLegenD @Çiğdem- @Maskeli Fedai @vadikızı @turkuazz @xBUGRAx @MasacRE- @Yiğitt @MayısKralı @xemrexxx
Bir duşa giriyim de kafam dağılsın biraz.Kanka böyle kafalarına göre ceza veriyor yönetimde doğru dürüst güvenilir adam Yok
Dün yapmalıydınBir duşa giriyim de kafam dağılsın biraz.
Bayburt'da yaşamıyorsun, Ankara'dasın sen nasıl bulacan kızı koca şehirdeNiye 😱