Aaa ben yarışmışmıydım hatırlayamadım ayoll ama yine yarışmak isterimDeniz daha önceki formatta yarışmıştı o yüzden konuk alsam mı bilemedim. Hatta @Yiğitt ile düşündüm ve teklif gönderdim.Teşekkürler.
![]()
Aaa ben yarışmışmıydım hatırlayamadım ayoll ama yine yarışmak isterimDeniz daha önceki formatta yarışmıştı o yüzden konuk alsam mı bilemedim. Hatta @Yiğitt ile düşündüm ve teklif gönderdim.Teşekkürler.
![]()
Niye canım güzel kızdır Çiğdem, gözleri, kaşları dudakları kalemle çizilmiş gibi. Saçları ipekten bir tel gibi, kalbi pamuktan bir yün gibi. Daha ne olsun?@Çiğdem-
Aaa sakallı @DarkLegenD bile kıskanmış ayoll
Yanlışlıkla güzel bir ecünnü fotoğrafı falan mı gönderdin @mrt-06 'ya ? Anlamsızca seni övüp duruyor.Aaa sakallı @DarkLegenD bile kıskanmış ayoll![]()
![]()
Zaten profilim Atacanın şiirleriyle doldu taştıGittiğimizde anı olarak kalır girer bakar ağlarsınız
![]()
![]()
@serhatt @xemrexxx ile birlikte
![]()
![]()
![]()
Sen değil Deniz yarışmıştı o yüzdem hiç yarışmamışlara öncelik vermek daha iyi olur. Sana 2. bölüm için özelden teklif gönderdim ama cevap gelmedi hala.Aaa ben yarışmışmıydım hatırlayamadım ayoll ama yine yarışmak isterim![]()
12 Haziran günü gördüğü kızı bulduğu an seni unutur zaten ahahahaha.
Aaa ondan hoşlanıyor bana abla sevgisi var ikisi ayrı12 Haziran günü gördüğü kızı bulduğu an seni unutur zaten ahahahaha.
Aaa ben onu geçen yazdığın parlak takımı sanıyorumSen değil Deniz yarışmıştı o yüzdem hiç yarışmamışlara öncelik vermek daha iyi olur. Sana 2. bölüm için özelden teklif gönderdim ama cevap gelmedi hala.![]()
O övgüler abla sevgisine bile fazla. Göz doktoru kontrollerini ihmal ediyor galiba.Aaa ondan hoşlanıyor bana abla sevgisi var ikisi ayrı![]()
![]()
![]()
Aaa @Aserat ile kıskanıp çocuğu şıkıştırmayın ayollO övgüler abla sevgisine bile fazla. Göz doktoru kontrollerini ihmal ediyor galiba.
Sen hep özelden yazdığım mesajları geç görüyorsun neden acaba. Bana özel bir durum mu yoksa.
Aaa yok parlak takımı yazmıstın ben Yiğit onu kabul ediyor sandım o kutudayız sandımSen hep özelden yazdığım mesajları geç görüyorsun neden acaba. Bana özel bir durum mu yoksa.![]()
Ayrıca Mert Bey sana abla diyorsa, benim sana 'teyze' demem lazım ahahahaha.
Sakalından utan bee Moruk olmuşsun kendin zatenAyrıca Mert Bey sana abla diyorsa, benim sana 'teyze' demem lazım ahahahaha.
Bu arada 40 bininci mesajımı sana yazdım konuyu da sen açarsın artık.Aaa yok parlak takımı yazmıstın ben Yiğit onu kabul ediyor sandım o kutudayız sandım
Zaten konuk et demem anlasaydım![]()
![]()
![]()
Aaaa hadsiz teyze, senin bana terbiye vermen lazım aslında ama nerde...Sakalından utan bee Moruk olmuşsun kendin zaten![]()
![]()
![]()
Aaa sen hangi tarihten kalmasın buz kutubunda falan mı sakladılar seni çürütmeden dolap yoktur malum senin dönemlerdeAaaa hadsiz teyze, senin bana terbiye vermen lazım aslında ama nerde...
Aaa dur bakayım cnmBu arada 40 bininci mesajımı sana yazdım konuyu da sen açarsın artık.![]()
Teyze dedik ama sen iyice bunadın. Olay tehlikeli yerlere gitmeden ben uyuyayım en iyisi. İyi geceler ecünnü teyze.Aaa sen hangi tarihten kalmasın buz kutubunda falan mı sakladılar seni çürütmeden dolap yoktur malum senin dönemlerde![]()
![]()
![]()
Hahha Aaa hadi cicili bicili rüyalarTeyze dedik ama sen iyice bunadın. Olay tehlikeli yerlere gitmeden ben uyuyayım en iyisi. İyi geceler ecünnü teyze.